kinokvinder.dk

Pretty Little Liars (TV Series 2010–2017)

De medvirkende i TV-serien Pretty Little Liars

TV-serien Pretty Little Liars har haft mange populære skuespillere, der har bidraget til dens succes gennem årene. Med sine spændende historier og mysterier har serien fanget millioner af seere verden over. Her er et kig på de mest bemærkelsesværdige medvirkende i serien:

Troian Bellisario som Spencer Hastings

Troian Bellisario spillede rollen som Spencer Hastings, en intelligent og dedikeret karakter. Hun optrådte i samtlige 161 episoder af serien fra 2010 til 2017. Bellisario formåede at skabe en kompleks og dyb karakter, der var elsket af fans.

Ashley Benson som Hanna Marin

Ashley Benson spillede rollen som Hanna Marin, en populær og modebevidst karakter. Hun var også med i alle 161 episoder af serien i perioden 2010-2017. Benson formåede at give Hanna en sjov og livlig personlighed, der gjorde hende til en af favoritterne hos seerne.

Lucy Hale som Aria Montgomery

Lucy Hale portrætterede Aria Montgomery, en kreativ og kunstnerisk karakter. Hun var også en fast del af serien i alle 161 episoder fra 2010 til 2017. Hales evne til at formidle Arias følelser gjorde hende til en af de mest mindeværdige karakterer i serien.

Shay Mitchell som Emily Fields

Shay Mitchell spillede rollen som Emily Fields, en atletisk karakter med en varm personlighed. Mitchell medvirkede i alle 161 episoder af serien fra 2010 til 2017. Hendes autentiske optræden gjorde Emily til en af de mest elskede karakterer blandt seerne.

Sasha Pieterse som Alison DiLaurentis

Sasha Pieterse portrætterede Alison DiLaurentis, en mystisk og karismatisk karakter. Selvom hun ikke var med i alle afsnit, optrådte hun i 159 episoder mellem 2010 og 2017. Pieterse skabte en spændende og gådefuld karakter, der holdt seerne på kanten af deres sæde.

Ian Harding som Ezra Fitz

Ian Harding spillede rollen som Ezra Fitz, en charmerende og besnærende karakter. Han medvirkede i 160 episoder af serien fra 2010 til 2017. Hardings præstation som Ezra gjorde ham til en af de mest mindeværdige skuespillere i serien.

Laura Leighton som Ashley Marin

Laura Leighton spillede rollen som Ashley Marin, Hannas moder. Hun optrådte i 143 episoder af serien mellem 2010 og 2017. Leighton gav Ashley Marin en stærk og beskyttende karakter, der var uundværlig for seriens fortælling.

Janel Parrish som Mona Vanderwaal

Janel Parrish portrætterede Mona Vanderwaal, en manipulerende og intrigant karakter. Hun var med i 139 episoder mellem 2010 og 2017. Parrish formåede at skabe en kompleks og mystisk karakter, der var en central del af seriens plot.

Tyler Blackburn som Caleb Rivers

Tyler Blackburn spillede rollen som Caleb Rivers, en intelligent og lojal karakter. Han optrådte i 126 episoder af serien fra 2010 til 2017. Blackburns præstation gjorde Caleb til en af de mest populære karakterer blandt seerne.

Keegan Allen som Toby Cavanaugh

Keegan Allen spillede rollen som Toby Cavanaugh, en indadvendt og mystisk karakter. Han medvirkede i 90 episoder af serien mellem 2010 og 2017. Allens portrættering af Toby gav karakteren en dybde og kompleksitet, der gjorde ham til en af fanfavoritterne.

Holly Marie Combs som Ella Montgomery

Holly Marie Combs spillede rollen som Ella Montgomery, Arias mor. Hun var med i 87 episoder fra 2010 til 2017. Combs formåede at bringe en varme og autenticitet til Ellas karakter, der gjorde hende til en vigtig del af serien.

Chad Lowe som Byron Montgomery

Chad Lowe portrætterede Byron Montgomery, Arias far. Han optrådte i 83 episoder mellem 2010 og 2017. Lowes evne til at skabe en kompleks og følelsesladet karakter gjorde Byron til en vigtig del af seriens dramatiske historier.

Lesley Fera som Veronica Hastings

Lesley Fera spillede rollen som Veronica Hastings, Spencers mor. Hun medvirkede i 54 episoder af serien fra 2010 til 2017. Fera formåede at give Veronica en stærk og intelligent karakter, der var afgørende for seriens udvikling.

Tammin Sursok som Jenna Marshall

Tammin Sursok portrætterede Jenna Marshall, en gådefuld og kompleks karakter. Hun var med i 50 episoder mellem 2010 og 2017. Sursok skabte en spændende og uforudsigelig karakter, der tilføjede en ekstra dimension til serien.

Lindsey Shaw som Paige McCullers

Lindsey Shaw spillede rollen som Paige McCullers, en atletisk og stærk karakter. Hun optrådte i 45 episoder af serien mellem 2011 og 2017. Shaws præstation gjorde Paige til en mindeværdig og elsket karakter blandt seerne.

Andrea Parker som Jessica DiLaurentis

Andrea Parker portrætterede Jessica DiLaurentis, Alisons mor. Hun medvirkede i 40 episoder mellem 2011 og 2017. Parkers evne til at give Jessica en dominerende og gådefuld karakter gjorde hende til en vigtig del af fortællingen.

Torrey DeVitto som Melissa Hastings

Torrey DeVitto spillede rollen som Melissa Hastings, Spencers ældre søster. Hun var med i 40 episoder fra 2010 til 2017. DeVittos portrættering gav Melissa en kompleksitet, der tilføjede spænding og drama til serien.

Nia Peeples som Pam Fields

Nia Peeples portrætterede Pam Fields, Emilys mor. Hun var med i 38 episoder mellem 2010 og 2017. Peeples formåede at skabe en følelsesladet og stærk karakter, der var vigtig for Emilys historiebue.

Disse er blot nogle af de mange talentfulde skuespillere, der har medvirket i TV-serien Pretty Little Liars. Deres præstationer har gjort karaktererne levende og elskede af seerne. Gennem deres hårdtarbejde har de bidraget til seriens succes og gjort den til en af de mest populære ungdoms-drama-serier i moderne tid.

Overblik

Titel Pretty Little Liars
Udgivelsesdato 8. juni 2010 (USA)
Oprindelsesland USA
Sprog Engelsk
Også kendt som PLLFilming locationsVancouver, British Columbia, Canada(pilot)
Produktionsselskaber ABC FamilyAlloy EntertainmentWarner Horizon Television

Resmué

Pretty Little Liars er en TV-serie der handler om fire piger, Aria Montgomery, Hanna Marin, Emily Fields og Spencer Hastings, der slutter sig sammen imod en anonym fjende, som truer med at afsløre deres dybeste hemmeligheder. Samtidig efterforsker de også forsvinden af deres bedste veninde, Alison DiLaurentis.

Serien foregår i den fiktive by Rosewood, Pennsylvania, og følger livet for de fire piger, hvis venskab falder fra hinanden efter Alisons forsvinden. Et år senere genforenes de adskilte venner, da de begynder at modtage beskeder fra en mystisk person ved navn A, der truer med at afsløre deres dybeste hemmeligheder, inklusive dem de troede kun Alison kendte. I starten tror de, at det er Alison selv, men efter hendes krop bliver fundet, indser pigerne, at en anden person er ude efter at ødelægge deres ikke så perfekte liv.

Der er et citat i serien, der siger Never trust a pretty girl with an ugly secret. I Rosewood High er der en gruppe gymnasieelever, Aria, Hanna, Spencer, Emily og deres leder, Alison. Alison var den populære Queen Bee blandt gymnasieeleverne, og hver af de fire piger delte altid deres hemmeligheder med hende. En Labor Day aften forsvandt Alison pludselig, og uden deres leder gik de fire piger hver til sit. Et år senere modtager hver pige en sms fra en mystisk person ved navn A, der afslører hemmeligheder, som kun Alison burde kende. Kan denne person være Alison? Hvis ikke, hvem er det så? Pigerne genforenes for at finde ud af hvem A er og forhindre ham eller hende i at afsløre deres hemmeligheder.

I Rosewood, Pennsylvania, må en engang tæt gruppe piger samles igen efter at deres leder, Alison DiLaurentis, forsvinder på mystisk vis. De begynder at modtage beskeder fra en anonym kilde, der hurtigt gør deres liv farligere end de nogensinde kunne have forestillet sig og truer med at ødelægge alt, der holder dem normale. De er nødt til at arbejde sammen for at redde deres familier, forhold og deres egne liv, før det er for sent, og alt er ødelagt for altid.

Fire bedste veninder bliver rystet, da deres dronningbi, Alison DiLaurentis, dør under en fest. Et år senere begynder den mystiske A at plage dem med trusler, der indeholder hemmeligheder, som de kun har fortalt Ali. Er Ali stadig i live? Og vil pigerne nogensinde finde ud af, hvem deres maskerede plageånd er? Find ud af det i den forvrængede, forvirrende og mørke fortælling om Pretty Little Liars.

Forskellige fejltagelser i TV-serien Pretty Little Liars

Vi kan ikke få nok af spænding og drama i vores yndlings TV-serier, og Pretty Little Liars skuffer bestemt ikke på den front. Men selvom vi er fanget i mysteriet om A og de fire veninders liv, betyder det ikke, at vi ikke kan have det sjovt med at påpege nogle af de fejl, som seriens seere har opdaget. Lad os tage et kig på nogle af de bemærkelsesværdige fejltagelser i Pretty Little Liars, der har fået os til at grine højt.

Sammenhængssvigt

Først og fremmest er der de mystiske Art Deco-lamper, der pryder Ezras lejlighed igennem hele serien. Tror I ikke, at disse lamper også tilfældigvis står i stuen i Arias familiehjem? Enten er der en kunstner i serien, der er virkelig, virkelig glad for disse lamper, eller også har de brugt budgettet på mærkelige genstande, der kan forfølger både Aria og Ezra.

Faktuelle fejl

Vi har også nogle faktafejl til jer, hvor produktionsteamet har glemt deres research. I nogle scener er der biler med forreste nummerplader – okay, det er fint nok, hvis serien foregår i en stat, hvor man kræver det. Men vent lige, er Pretty Little Liars ikke sat i Pennsylvania? Jo, det er det – og der er altså ingen frontnummerskilter der. Enten har vores Liars fundet en magisk portal til en anden stat eller også har produktionen blot tænkt, at ingen ville bemærke denne lille detalje.

Disse fejl er selvfølgelig sjove at påpege, men lad os heller ikke glemme, hvor underholdende Pretty Little Liars er. Disse fejl er blot små pletter på et ellers fantastisk lærred.

Andre populære titler: I Am Not Okay with ThisEvil Dead RiseIl capitanoAll About SteveRaging BullThe Girl with the Dragon TattooLittleRambo: Last BloodThe RetaliatorsHustleGuardians of the Galaxy Vol. 3Ella EnchantedMultă baftă, Leo Grande!Wonder Pets!BarbieKærlighed for voksneMarmadukeEntourageThe Harder They FallThe Last of UsElevator GameSex and the CityWhite House PlumbersBir Küçük Gün IsigiXNope“FTV Girls” Reina: Next Door TeenHusk lige tandbørstenSport sângerosKamikazeWish UponThe Sommerdahl MurdersDeath WishDrop Dead DivaSonic the Hedgehog 2The IslandBeyond TingriRide AlongClarksons FarmBanana JoeThis Is Spinal TapThe Night of the HunterAnt-ManThe NurseXChloeThe Invention of LyingFlådens friske fyrePolytechnique