kinokvinder.dk

Primeval (TV Series 2007–2011)

Medvirkende i TV-serien Primeval

Primeval er en britisk science fiction TV-serie, som blev sendt fra 2007 til 2011. Serien følger et team af forskere, der undersøger og bekæmper tids- og rumvæsener, der truer med at bryde igennem til vores verden. Serien havde en lang række talentfulde skuespillere, der gav liv til karaktererne. Her er en oversigt over de medvirkende i serien:

Andrew Lee Potts som Connor Temple

Andrew Lee Potts spiller hovedrollen som Connor Temple, en teknisk geni og tidsrejsespecialist. Han er en af de oprindelige medlemmer af teamet og en af de mest erfarne i at bekæmpe de farlige væsener. Connor er kendt for sin mod og beslutsomhed.

Hannah Spearritt som Abby Maitland

Hannah Spearritt portrætterer Abby Maitland, en dyrepasser og ekspert i dyr og insekter. Hun er en livlig og handlekraftig karakter, der bringer en friskhed til teamet. Abby har en særlig forbindelse til nogle af de præhistoriske væsener, der krydser over til vores tid.

Ben Miller som James Lester

Ben Miller spiller rollen som James Lester, lederen af teamet. Han er en hård og kynisk karakter, der altid fokuserer på effektiviteten og sikkerheden i deres missioner. Lester er ansvarlig for at organisere og finansiere teamets arbejde.

Juliet Aubrey som Helen Cutter

Juliet Aubrey spiller Helen Cutter, en banebrydende palæontolog og Nick Cutters kone. Hun er en kompleks karakter, der er dybt involveret i de tids- og rumvæsener, som teamet dykker ned i. Helen bringer både dramatik og mystik til historien.

Ben Mansfield som Captain Becker

Ben Mansfield portrætterer Captain Becker, en militær officer, der bliver rekrutteret til teamet. Han tilføjer en professionel og disciplineret tilgang til deres operationer og er en vigtig ressource i kampen mod de farlige væsener.

Lucy Brown som Jenny Lewis

Lucy Brown spiller rollen som Jenny Lewis, en tekniker og hacker i teamet. Hun er en intelligent og dygtig karakter, der hjælper med at opretholde teamets udstyr og teknologi. Jenny bidrager ofte med sin komiske sans og skarpe replikker.

Douglas Henshall som Nick Cutter

Douglas Henshall portrætterer hovedkarakteren Nick Cutter, der er en anerkendt palæontolog og ekspert i præhistoriske væsener. Han er besat af jagten på væsenerne og vil gøre alt for at forstå dem og beskytte verden mod dem.

Ciarán McMenamin som Matt Anderson

Ciarán McMenamin spiller rollen som Matt Anderson, en mystisk karakter, der slutter sig til teamet sent i serien. Han er en erfaren kriger og overlevede selv et angreb fra tids- og rumvæsener. Matt bringer en hårdhed og en kompromisløs tilgang til teamet.

Ruth Kearney som Jess Parker

Ruth Kearney portrætterer Jess Parker, en teknisk assistent i teamet. Hun er ansvarlig for overvågning og sikkerhedssystemer på deres hovedkvarter. Jess er en pålidelig og dygtig karakter, der ofte befinder sig midt i farlige situationer.

James Murray som Stephen Hart

James Murray spiller Stephen Hart, en erfaren og hårdnakkede jæger af tids- og rumvæsener. Han er en af ​​de oprindelige medlemmer af teamet, men forsvinder under en mission og bliver senere afløst af Matt Anderson.

Alexander Siddig som Philip Burton

Alexander Siddig portrætterer Philip Burton, en milliardær og forretningsmand, der finansierer teamets operationer. Han har en skjult dagsorden og er ofte involveret i tvivlsomme forretninger.

Laila Rouass som Sarah Page

Laila Rouass spiller rollen som Sarah Page, en tidligere sikkerhedsofficer, der bliver med i teamet. Hun er hengiven over for sin mission og er altid parat til at beskytte teamet mod farerne. Sarah bringer en stærk vilje og beslutsomhed til historien.

Jason Flemyng som Danny Quinn

Jason Flemyng portrætterer Danny Quinn, en erfaren jæger af tids- og rumvæsener, der slutter sig til teamet. Han bliver en central figur i kampen mod væsenerne og bidrager ofte med sin viden og erfaring.

Ruth Bradley som Emily Merchant

Ruth Bradley spiller rollen som Emily Merchant, der er en anden dyrepasser i teamet. Hun har en særlig forbindelse til nogle af de præhistoriske væsener og er ofte i stand til at berolige dem og løse konflikter.

Tim Faraday som The Cleaner

Tim Faraday portrætterer The Cleaner, en hemmelig agent, der rydder op efter teamets missioner. Han er en skræmmende og mystisk karakter, der altid synes at have en skjult agenda.

Karl Theobald som Oliver Leek

Karl Theobald spiller rollen som Oliver Leek, en tidligere medlem af teamet, der senere bliver deres fjende. Han er besat af at kontrollere væsenerne og bringe dem ind i vores verden for egen vinding.

Naomi Bentley som Caroline

Naomi Bentley portrætterer Caroline, en assistent for James Lester. Hun er en loyal og dedikeret karakter, der støtter holdet i deres missioner.

Mark Wakeling som Capt. Tom Ryan

Mark Wakeling spiller rollen som Capt. Tom Ryan, en militær officer, der arbejder sammen med teamet og hjælper dem med deres operationer. Han bringer en ekstra sikkerhedsforanstaltning og professionel ekspertise til tabet.

Primeval havde mange andre talentfulde skuespillere, der bidrog til seriens succes. Alle medvirkende, crew og skabere har gjort en fantastisk indsats for at bringe denne spændende og actionfyldte historie til live.

Overblik

Titel Primeval
Udgivelsesdato 9. august 2008 (USA)
Oprindelsesland Storbritannien, Frankrig, Tyskland, Irland
Producerende selskaber ITV Productions, Impossible Pictures, M6 Films
Sprog Engelsk
Også kendt som Primaeval
Optagelsessteder Kanariske øer, Spanien

Resmué

I TV-serien Primeval begynder mærkelige anomalier at dukke op over hele England. Professor Cutter og hans team må opspore og fange farlige forhistoriske skabninger fra jordens fjerne fortid og nære fremtid.

I 1998 forsvandt professor Nick Cutters kone Helen gennem en tidsbrist kendt som en anomaly. Otte år senere begynder anomalier til forskellige tidspunkter i jordens historie at dukke op over hele London og medbringer farlige forhistoriske skabninger. For at bekæmpe truslen fra anomalierne danner regeringsembedsmændene James Lester og Claudia Brown et forskningsteam, ledet af professor Cutter (senere Danny Quinn og Matt Anderson) med det formål at fange skabningerne og sende dem tilbage til deres egen tid.

Forskellige fejl i TV-serien Primeval der får os til at grine

De spinkle bedøvelsesdartpistoler

En af de fejl, der har fået os til at klø os i hovedet af forbløffelse, er brugen af bedøvelsesdartpistoler i Primeval. For det første er det svært at forestille sig, at en pistol kan skyde sådan nogle enorme bedøvelsesdarts, der er mindst dobbelt så tykke som pistolen selv. Mon der er blevet anvendt en magisk form for teknologi i denne verden? Måske skulle vi slet ikke være overraskede, når vi har med tidsportaler og forhistoriske skabninger at gøre!

Gap i vores viden om udgivelsen i Brasilien

Vi har gravet os dybt ned i Primeval-fænomenet, og det skulle man jo mene, ville kræve en vis grad af viden. Alligevel er der én brist i vores viden om denne fantastiske serie: Hvad er dens officielle udgivelsesnavn i Brasilien? Vi er frustrerede over producentens manglende hensyntagen til vores nysgerrighed. Måske bør der laves en spin-off-serie omkring denne gåde, hvor vores hovedpersoner rejser igennem tiden for at afklare det!

Mon det er tid til flere episoder?

Vores kærlighed til Primeval er stor, men det betyder ikke, at vi ikke kan gøre sjov med nogle af dens fejl og mangler. Nogle seere har bemærket, at der er huller i historien og nogle episoder, der mangler i serien. Har vores hovedpersoner mon fået sig en tidlig påskeferie? Vi vil nu være klar til at rejse tilbage i tiden til det øjeblik, hvor disse huller opstod, bare for at sikre os, at vi får alle de actionfyldte eventyr, vi kan ønske os. Hey, vi ville endda være villige til at passe tidsportalerne i vores fritid, hvis det betyder flere Primeval-episoder!

Andre populære titler: Leopard SkinTipul de la cablu TVCartea pierdută a vrăjitoarelorEl Camino: A Breaking Bad MovieAmbulanceDead Man DownMr InbetweenThe Good PlaceCobwebJohn CarterFriendsKateInfernoThe WhaleKingdom of the Planet of the ApesAfterInterstelar 2: Operation Terra 2040Killer WivesSonja fra Saxogade365 Days: This DayRoad HouseBlood DriveShamelessThe PatriotThe Big LebowskiQuantum LeapA Friend of the FamilyStep UpFiskerneFUBARChicago JusticeTitanic IIPerry MasonSurvivor 2023At A Distance, Spring Is GreenUm Peixe Fora de ÁguaThe TouristRed DotKrønikenBertram & CoPrestij MeselesiThe Good DoctorThe Last KingdomProm PactTwilightPræsten fra helvedeKeep BreathingMarianne