kinokvinder.dk

Privileged (TV Series 2008–2009)

De medvirkende i TV-serien Privileged

Privileged var en TV-serie, der blev sendt fra 2008 til 2009. Serien blev skabt af Rina Mimoun og blev i alt sendt på 18 episoder i løbet af sin korte levetid. Serien følger hovedpersonen Megan Smith, der får job som personlig tutor for to forkælede teenagepiger i Palm Beach, Florida. Her bliver hun en del af en helt ny verden, fyldt med rigdom, indflydelsesrige mennesker og romantik.

Hovedrolleindehaverne

  1. JoAnna Garcia Swisher spillede rollen som Megan Smith. Megan er en intelligent og dygtig kvinde, der bliver tildelt opgaven som personlig tutor for to teenagepiger.
  2. Lucy Hale spillede rollen som Rose Baker. Rose er den ældre søster til den ene af de to piger, Megan skal passe på. Hun er en ambitiøs og dygtig studerende.
  3. Ashley Newbrough spillede rollen som Sage Baker. Sage er den yngre søster til Rose og en typisk teenager med en forkælet og rebelsk attitude.
  4. Allan Louis spillede rollen som Marco Giordello. Marco er en af hovedpersonernes formelle tutorer og bliver senere Megan Smiths kæreste.
  5. Brian Hallisay spillede rollen som Will Davis. Will er en rig og charmerende ung mand, der bliver forelsket i Megan Smith.
  6. Kristina Apgar spillede rollen som Lily Smith. Lily er Megans bedste veninde og støtter hende gennem hendes rejse som personlig tutor.
  7. Anne Archer spillede rollen som Laurel Limoges. Laurel er hovedpersonernes velhavende arbejdsgiver og spiller en vigtig rolle i serien.

Birolleindehaverne

Udover hovedrolleindehaverne havde TV-serien Privileged også en række birolleindehavere, der bidrog til at skabe en interessant og varieret historie. Nogle af de bemærkelsesværdige birolleindehavere inkluderer:

  • Michael Cassidy som Charlie Hogan. Charlie er en af Megans venner og en potentiel kærlighedsinteresse.
  • Rizwan Manji som Rami. Rami er en af de ansatte på Laurels ejendom og spiller en vigtig rolle i handlingen.
  • Melissa Ordway som Jordanna. Jordanna er en af Rose og Sages veninder og spiller en mindre rolle i serien.
  • Alice Greczyn som Mandy. Mandy er en anden af Rose og Sages veninder, der også har en mindre rolle.
  • Ignacio Serricchio som Louis. Louis er en frisør, der har et romantisk forhold til en af hovedpersonerne.
  • Dave Franco som Zachary. Zachary er en af Megans tidligere elever og har en mindre rolle i serien.
  • David Giuntoli som Jacob Cassidy. Jacob er Charlies bror og spiller en mindre rolle i serien.
  • John Allen Nelson som Arthur Smith. Arthur er Megans far og en mindre karakter i serien.
  • David Monahan som Keith. Keith er en af Laurels tidligere kærester og har en mindre rolle i serien.
  • Ally Maki som Breckyn. Breckyn er en af Rose og Sages veninder og har en mindre rolle i serien.

Privileged var en spændende TV-serie med et talentfuldt ensemble af skuespillere. Serien formåede at fange seernes opmærksomhed med sin unikke historie og karakterudvikling. Selvom serien kun kørte i én sæson, efterlod den et varigt indtryk på seerne.

Overblik

Titel Privileged
Udgivelsesdato 9. september 2008 (USA)
Oprindelsesland USA
Alternativ titel Filthy Rich Girls
Filmmiljøer 26848 Pacific Coast Highway, Malibu, Californien, USA
Produktionsselskaber Alloy Entertainment, Tsiporah, Warner Bros. Television

Resmué

Privileged er en TV-serie, der følger historien om en ung kvinde ved navn Megan Smith. Megan er en ambitiøs og dygtig journaliststuderende, der modvilligt bliver ansat som privat tutor for to forkælede piger i Palm Beach.

De to piger, Rose og Sage, er barnebørn af en kendt forretningsmagnat inden for kosmetikindustrien. De er vant til luksuslivet og har svært ved at acceptere Megan som deres nye tutor.

Mens Megan forsøger at finde sin plads i familien og håndtere de daglige udfordringer med at opdrage pigerne, oplever hun samtidig en masse personlige og professionelle problemer.

Hun bliver forelsket i hendes chef, Charlie, der er en attraktiv ung mand med mange hemmeligheder. Samtidig kæmper Megan med sin egen søgen efter lykke og identitet.

Gennem serien følger vi Megans rejse, hvor hun lærer at navigere i det sofistikerede Palm Beach-samfund og samtidig opdager sin egen værdi og styrke.

Privileged er en underholdende serie, der kombinerer romantik, drama og komedie. Den udforsker temaer som klasseforskelle, familieforhold og personlig vækst.

Med spændende karakterer og en medrivende historie formår Privileged at fange seernes interesse og skabe et unikt portræt af priviligerede miljøer og de udfordringer, der følger med.

Fantastiske fejl i TV-serien Privileged

TV-serier er en fantastisk måde at slappe af og nyde underholdning på, men nogle gange kan vi seere ikke lade være med at bemærke nogle sjove fejl, der er sneg sig ind i produktionen. En serie, der har fået sin del af fejlfindere, er Privileged. Lad os dykke ned i nogle af de mest latterlige fejl, der er blevet opdaget af seere:

Det mystiske tilfælde af forsvundne kaffekopper

I Privileged får karaktererne meget tid til at skabe drama og snakke i køkkenet. Men har du nogensinde lagt mærke til, at kaffekopperne forsvinder fra den ene scene til den næste? Det er som om, de fordufter magisk. Måske har karaktererne en hemmelig evne til at teleportere deres koffeinbehov? Vi kan kun gisne.

Tiden har ingen betydning

Det er også bemærkelsesværdigt, hvor fleksibel tid er i Privileged. I en scene er det morgen, og i den næste er det pludselig aften. Måske har karaktererne en tidsmaskine gemt et eller andet sted? Det er i hvert fald svært at følge med, når det hele skifter så hurtigt.

Magic disappearing act

Og lad os ikke glemme det fantastiske trick, hvor karaktererne forsvinder og dukker op igen på mystisk vis. På et øjeblik er de lige ved siden af ​​hinanden, og i næste scene er de pludselig på helt forskellige steder. Er det et spil for magi? Måske har karaktererne superkræfter og kan teleportere sig selv uden besvær!

Den gådefulde skifte af karaktertræk

I Privileged kan karakterernes personlighed ændre sig på et øjeblik. En karakter kan være sød og venlig i den ene scene, og pludselig har de en helt anden attitude i den næste. Det ser ud til, at nogle karakterer lider af en alvorlig identitetskrise – eller også skal vi bare acceptere, at der er en hurtigskiftende personlighedstruktur i denne verden.

Mens vi ikke ønsker at være for hård ved Privileged, kan vi ikke lade være med at bemærke disse underholdende fejltagelser. Det er altid sjovt at se, hvordan sådanne fejl kan være sneglet sig ind i en serie. Måske er det bare en påmindelse om, at selv de bedste produktioner stadig kan have deres øjeblikke af absurditet. Så næste gang du ser Privileged, så husk at have et skarpt øje for disse fantastiske fejl!

Andre populære titler: LuckDer ClouGodlandThunderbirdsRed SparrowAlbaOld SchoolFerris Buellers Day OffBlondeSydney to the MaxThe Normal HeartAlle for fireA Cinderella StoryJudyWeihnachten zu HauseGreys AnatomyLast Action HeroThe ShackKilling GuntherThe NeversDie Legende von KorraFBOY Island SverigeStranger ThingsSingle StreetThe UnforgivableMalcolm in the MiddleMean GirlsSupermanThe Current WarWhere the Crawdads SingThree PinesDeadpool 3365 DaysSafe HouseThe NurseE.T. – Der AußerirdischeLilyhammerJeg er på stofferDarkland: The ReturnThe Gilded AgeWind River4 latasWild ThingsThe RookieReservoir DogsSaw XDawn of the Planet of the ApesLes Misérables