kinokvinder.dk

Queen Sugar (TV Series 2016–2022)

TV-serien Queen Sugar: En dybdegående præsentation af de medvirkende

Top cast:

Queen Sugar er en populær amerikansk TV-serie, der blev skabt af den anerkendte instruktør Ava DuVernay. Serien har kørt siden 2016 og har efterhånden fået et imponerende ensemble af talentfulde skuespillere.

  • Rutina Wesley som Nova Bordelon – Nova er en tapper og uafhængig journalist, der kæmper for retfærdighed og sandhed. Wesley bringer en stærk personlighed og dybde til rollen.
  • Kofi Siriboe som Ralph Angel Bordelon – Ralph Angel er Novas bror og forsøger at finde sin vej i livet som alenefar. Siriboe formår at skabe en autentisk karakter med både sårbarhed og styrke.
  • Omar J. Dorsey som Hollywood Desonier – Hollywood er en varm og generøs karakter, der er vigtig for familien Bordelon. Dorsey bringer en unik blanding af humor og følsomhed til rollen.
  • Nicholas L. Ashe som Micah West – Micah er Novas søn og navigerer i sit eget ungdomsliv. Ashe formår at portrættere en teenager med nuancer og kompleksitet.
  • Tina Lifford som Violet Bordelon – Violet er Novas og Ralph Angels tante og en central figur i serien. Lifford giver karakteren en forfriskende ægthed og visdom.
  • Bianca Lawson som Darla – Darla spiller en vigtig rolle som Ralph Angels ekskæreste og mor til deres søn. Lawson indfanger perfekt karakterens følelsesmæssige rejse.
  • Dawn-Lyen Gardner som Charley Bordelon West – Charley er Nova og Ralph Angels søster og en uafhængig forretningskvinde. Gardner leverer en stærk og dynamisk præstation.
  • Henry G. Sanders som Prosper Denton – Prosper er en mentorfigur i serien og har en vigtig rolle i familiens udvikling. Sanders skaber en berørende karakter med stor visdom.
  • Ethan Hutchison som Blue Bordelon – Blue er Ralph Angels søn og er hjertet i serien. Hutchison formår at bringe en uimodståelig charme til rollen.
  • Dondré T. Whitfield som Remy Newell – Remy er en beundrer af Violet og bliver også involveret romantisk med Charley. Whitfield giver karakteren en autentisk og følelsesladet præstation.
  • Timon Kyle Durrett som Davis West – Davis er Charleys berømte basketballspillende mand. Durrett bringer både styrke og sårbarhed til rollen.
  • Greg Vaughan som Calvin – Calvin spiller en vigtig rolle som police officer og er involveret romantisk med Nova. Vaughan giver karakteren dybde og kompleksitet.
  • Tanyell Waivers som Keke – Keke er Micahs kæreste og en vigtig karakter i serien. Waivers bringer både charme og realisme til rollen.
  • Tammy Townsend som Billie – Billie spiller også en romantisk interesse for Hollywood og tilføjer en interessant dynamik til serien. Townsend skaber en kompleks og empatisk karakter.
  • David Jensen som Samuel Landry – Samuel Landry er en magtfuld og manipulerende forretningsmand i serien. Jensen bringer en skurkagtig troværdighed til rollen.
  • Troy Anthony Hogan som Cardale Stewart – Cardale er en politibetjent, der har mange konfrontationer med Ralph Angel. Hogan giver karakteren en intensitet og autenticitet.
  • Walter Perez som Romero – Romero spiller en romantisk interesse for Charley og bringer en dybde til rollen. Perez leverer en troværdig og følelsesladet præstation.
  • Rhonda Johnson Dents som Parthena – Parthena er Violet og Hollywoods niece og en vigtig karakter i serien. Dents portrætterer en varm og omsorgsfuld karakter.

Queen Sugar er kendt for at have et stærkt cast af talentfulde skuespillere, der formår at skabe autentiske og komplekse karakterer. Deres præstationer er med til at løfte serien til nye højder og gøre den til en af de mest populære dramaer på TV.

Overblik

Titel Queen Sugar
Udgivelsesdato 6. september 2016 (USA)
Oprindelsesland USA
Også kendt som Королева сахарных плантаций
Optagelsessteder Edgard, Louisiana, USA
Produktionsselskaber ARRAY Filmworks, Harpo Films, Harpo Productions

Resmué

Queen Sugar handler om livet for tre søskende, hvoraf en flytter fra Los Angeles til Louisiana for at kræve en fælles arv efter deres nyligt afdøde far – en sukkerrørsgård på 800 acres.

Queen Sugar: Når serien ikke er helt sød…

Queen Sugar er en populær TV-serie, der har fanget mange seere med sin intense historie og medrivende karakterer. Men selvom serien har imponeret mange, har nogle opmærksomme seere ikke kunnet undgå at spotte nogle små, sjove fejl undervejs. Lad os tage et humoristisk kig på nogle af disse skønhedspletter:

Banale bøger og besynderlige brevskaber

I en af episoderne bliver hovedpersonerne overrasket med en hel bogreol fyldt med imponerende læsestof. Men hvis du kigger nøje efter, vil du opdage, at disse bøger faktisk bare er tomme kasser malet til at ligne bøger! Åh, Queen Sugar, gnisten af læselyst bliver lige en smule dæmpet her.

En anden sjov fejl er en scene, hvor en karakter skriver et meget følelsesladet brev til en anden. Problemet er bare, at de fortryder beskeden og river brevet i stykker. Men se godt efter – i næste scene ses det, at brevet er blevet samlet og lagt pænt ned i en kuvert. Enten er vores karakter ekspert i limning eller også er det lidt for nemt at reparere sønderrivne breve i Queen Sugar-verdenen!

Flyvende forsvinden og teleportation

Mytiske evner er åbenbart ikke fremmed for nogle af vores karakterer. I en af de mere surrealistiske scener, ser vi pludselig en karakter forsvinde ud af rammen og i det næste øjeblik dukke op igen, uden nogen form for forklaring. Er der en magisk portal i Queen Sugar, som vi ikke fik at vide om? Hvis der er, vil vi også gerne have en billet til denne usynlige teleport-attraktion.

Men magiske kræfter stopper ikke der – i en anden scene kan man se en karakter gå ind i et rum og pludselig følge med ham fra den ene ende af rummet til den anden, uden nogen form for bevægelse. Det er godt nok imponerende! Vi har fundet Queen Sugars svar på Harry Potter!

Tidsrejser og aldersforskelle

Queen Sugar har også haft en lille tidsrejse-hikke hen ad vejen. Det er sjovt, hvordan alderen af nogle af vores karakterer kan variere i løbet af et enkelt afsnit. En karakter kan være en nyfødt baby i begyndelsen af en scene, gå i børnehave midt i scenen og slutte som en teenager. Hold da op, Queen Sugar, fortæller I os, at tidsrejser er normen i jeres verden?

Det er svært ikke at grine lidt, når man opdager sådanne absurde, men underholdende fejl i en ellers veludført TV-serie. Queen Sugar har fanget vores hjerter med sin rørende historie, men vi vil bestemt også huske den for de små, komiske øjeblikke, hvor illusionen brød lidt sammen. En ting er sikkert – Queen Sugar, du er langt fra perfekt, men du er stadig elsket af mange!

Andre populære titler: Garden StateTravelersTatăl a patru copii trăind pe picior mareThe Incredible HulkThe Starving GamesExTerminatorsFBoy IslandExtantDie Nachtigall von BursaMars Attacks!BarryHis Dark MaterialsDeath RaceBruce AlmightyØnskebarnNocturnal AnimalsThe Forsyte SagaWolf CreekThe Virgin SuicidesHellraiserSamaritanThe Poison RoseThe Imitation GameX-Men: ApocalypseMean GirlsThe QueenThe FlashA Jazzmans BluesTrue LiesPenny DreadfulThe Little MermaidThe White CrowBig TitsThelma & LouiseBoys Dont CrySpider-Man: Across the Spider-VerseThe Longest RideCasper Meets WendyJurnalulYellowjacketsThe WhaleBetter Call SaulEighth GradeDeath in ParadiseHidden FiguresNaked AttractionSlægtenClanul SopranoAll or Nothing: Arsenal