kinokvinder.dk

Regular Show (TV Series 2010–2017)


Overblik

Titel Regular Show
Udgivelsesdato 6. september 2010 (USA)
Oprindelsesland USA
Alternativ titel Regular Show in Space
Produktionsselskab Cartoon Network Studios

Resmué

Regular Show er en surrealistisk tv-serie, der følger de to bedste venner, blåmejsen Mordecai og vaskebjørnen Rigby, mens de forsøger at pifte deres kedelige job som gartnere i den lokale park op.

Den daglige rutine som gartnere bliver hurtigt kedelig for Mordecai og Rigby, så de bruger al deres tid på at lave skøre og urealistiske ting. De støder ofte på absurditeter, som talende gummiand og onde eksistenser fra andre dimensioner.

Sammen med deres kolleger, herunder parkens uafgjorte chef Benson og det excentriske dødningeskallen Pops, oplever Mordecai og Rigby et hav af eventyr og komiske situationer. De kæmper mod robotter, rejser i tiden og står over for farlige fjender, alt imens de forsøger at undgå at blive fyret af Benson.

Regular Show er kendt for sin absurde humor, farverige animation og sin evne til at inddrage popkultur referencer. Serien appellerer til både børn og voksne med dens sjove og fantasifulde historier, der fanger seerne og efterlader dem i latterkramper.

Fjollede fejl i TV-serien Regular Show

TV-serien Regular Show er en sjov og underholdende animationsserie, der følger de skøre eventyr af Mordecai og Rigby, to bedste venner ansat som gartnere i en park. Men selvom serien er fyldt med latter og sjov, har nogle seere været skarpe nok til at opdage nogle bemærkelsesværdige fejl i løbet af episoderne. Lad os dykke ned i nogle af disse fjollede fejl:

1. Mordecais bevægelsesmagi

Mordecai, en blå jay, er kendt for sin evne til at flyve og bruge sine vinger til at hjælpe ham med at tackle forskellige problemer. Men der er øjeblikke, hvor han ser ud til at glemme, at han har vinger! I en episode, hvor han forsøger at undgå et forhindringsløb, kører han rundt om keglerne i stedet for simpelthen at flyve over dem. Det virker som om, hans bevægelsesmagi bliver lidt distraheret nogle gange!

2. Rigbys skiftende størrelse

Rigby, en vaskebjørn og Mordecais bedste ven, har en lidt mærkelig evne til at ændre sin størrelse. Nogle gange er han lige så høj som Mordecai, men i andre scener ser han ud til at krympe og blive meget mindre. Det ser ud til, at Rigby kan trylle med sin størrelse uden at rigtig forklare det til os seere!

3. Uforklarlige ting sker i Parken

Regular Show foregår i en park, der er fyldt med fantastiske og surrealistiske elementer. Men nogle gange sker der ting, der virkelig får dig til at undre dig. I en episode forsvinder pludselig hele parken, og ingen af de karakterer, der er til stede, forstår rigtig, hvad der sker. Det virker som om, parken har en helt egen vilje og gør ting, der giver nul logisk forklaring!

4. Kontinuitetsfejl, der får dig til at krybe i huden

Når man ser serier, forventer man en vis grad af kontinuitet i handlingen. Desværre er Regular Show ikke altid den bedste elev. Der har været øjeblikke, hvor karakterer har skiftet tøj på et splitsekund eller har haft forskellige genstande i hænderne fra den ene scene til den anden. Det virker som om, produktionsteamet elsker at drille os seere med disse små kontinuitetsfejl!

5. Forkerte stemmer

De skuespillere, der giver stemme til karaktererne i Regular Show, gør generelt et fantastisk job. Men der er øjeblikke, hvor tingene kan gå lidt galt. Nogle seere har bemærket, at stemmerne af og til skifter. En karakter kan pludselig få en helt anden stemme end normalt, og det er ret forvirrende! Det ser ud til, at selv stemme-skuespillerne har brug for lidt opfriskning en gang imellem.

Så næste gang du ser Regular Show og støder på en af disse fjollede fejl, så husk at grine lidt af dem. Det gør trods alt serien endnu sjovere og mere underholdende!

Andre populære titler: Midnight Run9 BulletsBoschBig Mommas HouseBig StanGossip GirlThe Ghost and the DarknessThe MotherDoctor StrangeDe fantastiske 5 – I den gode smags tjenesteMoonlightIzbăvireJoyJormungandMidnight SunThe Hateful EightDas Glück der IrenBand of BrothersGame of ThronesPopstar: Never Stop Never StoppingA Quiet Place Part IIIManhuntGaslitThe Nice GuysIsnt It RomanticGrantchesterCatch and ReleaseWatahaBoss LevelAbsolut totContagionMad About YouHolmes & WatsonPoseEin Schatz zum VerliebenDe fortabte sjæles øAn Officer and a GentlemanHeartbeatCherry Magic! Thirty Years of Virginity Can Make You a Wizard?!Your HonorFuhlendorff og de skøre riddereNowhere to RunSanctuaryInuyashaBarryThe Kings Man: O InícioO Homem do NorteA Very British Scandal