kinokvinder.dk

Reign (TV Series 2013–2017)

De medvirkende i TV-serien Reign

TV-serien Reign, som blev sendt fra 2013 til 2017, handler om Mary Stuart, dronningen af Skotland. Serien blev kendt for sin dramatiske fortælling om magt, intriger og romantik ved det franske hof i det 16. århundrede. Serien havde en stærk casting, der hjalp med at bringe karaktererne til live og skabe en engagerende historie for seerne.

Adelaide Kane – Mary Stuart

Adelaide Kane spillede rollen som Mary Stuart, seriens hovedperson og dronningen af Skotland. Hun blev født den 9. august 1990 i Claremont, Western Australia. Kane er kendt for sin rolle som Cora Hale i TV-serien Teen Wolf. I Reign portrætterede hun Mary Stuart med styrke, sårbarhed og elegance.

Megan Follows – Catherine de Medici

Megan Follows spillede rollen som Catherine de Medici, den magtfulde dronningmor og en af seriens mest komplekse karakterer. Follows er født den 14. marts 1968 i Toronto, Ontario, Canada. Hun er bedst kendt for sin rolle som Anne Shirley i TV-serien Anne of Green Gables og dens efterfølgere.

Celina Sinden – Greer Castleroy

Celina Sinden spillede rollen som Greer Castleroy, en af Mary Stuarts bedste veninder og en af de længste medvirkende i serien. Sinden er født den 31. juli 1987 i London, England. Hun har også medvirket i TV-serien Myth

Overblik

Titel Reign
Udgivelsesdato 17. oktober 2013 (USA)
Oprindelsesland USA
Også kendt som Bí Mật Vương Triều
Filmsteder Cathedral of the Holy Trinity, Christ Church Cathedral, Christchurch, Dublin, County Dublin, Irland
Produktionsselskaber CBS Television Studios, World 2000 Entertainment

Resmué

TV-serien Reign handler om Mary, dronning af Skotland, og hendes møde med politisk og seksuel intrige i den listige verden ved det franske hof. Serien følger Marys vej til magten som dronning, da hun som 15-årig ankommer til Frankrig for at blive forlovet med prins Francis. Med sig har hun sine fire bedste veninder som hofdamer. Serien afdækker den hemmelige historie om overlevelse ved det franske hof i en verden fyldt med farlige fjender, mørke kræfter og seksuel intrige.

Fejl og fjas i TV-serien Reign

Det er altid sjovt at opdage fejl og historiske unøjagtigheder i vores yndlingsserier, og TV-serien Reign er ingen undtagelse. Selvom vi elsker at følge intrigerne ved det franske hof og alleskønne Mary, Dronning af Skotland, er der nogle ting, som seerne har opdaget, der får os til at løfte et humoristisk øjenbryn.

Modesty, hvem?!

På den tid bar adelskvinder hætter for at skjule deres hår som et tegn på beskedenhed, og løsthængende hår blev betragtet som skandaløst. Ikke desto mindre ser vi de adelige kvinder i denne serie konstant med løsthængende hår. Måske er de bare moderne med deres bad hair days?

Mary og hendes mange navnefæller

Lola, Greer og Kenna er fuldstændig fiktive karakterer. Marys hofdamer, da hun ankom til Frankrig, var fire adelige piger, der alle også hed Mary. Mon de fik et DM i Navnegenkendelse for det trick?

En royal forvirring

I fjerde sæson kommer Dronning Leeza af Spanien og gør tingene svære for sin mor og søskende ved det franske hof. I virkeligheden kom Dronning Elizabeth af Spanien aldrig tilbage til Frankrig efter at have giftet sig med Phillip af Spanien. Flere år efter hendes bryllup fandt der et møde sted mellem hende og hendes mor i den baskiske region i Spanien, men mødet varede ikke længe, og det var den eneste gang, hun så nogen fra sin familie. Måske var der et teleportationsapparat involveret?

Godkendt af… hvem?

Hvad var den officielle certificering, som Reign (2013) modtog i Spanien? Et godt spørgsmål, som svaret mangler på. Måske den blev sendt med due?

Ja, Reign kan være lidt kreativ med historien og lave nogle sjove fejl undervejs. Men hey, det er underholdning, og vi kan ikke lade være med at grine af de tidsmæssige forvildelser og den historiske legeplads, som forfatterne har skabt. Forret historie spiser vi jo bare, helt uden fejl og fjas!

Andre populære titler: Attack on TitanA Raínha AfricanaThe MummySweeney Todd: The Demon Barber of Fleet StreetThe WitcherThe InternshipBarbieIt Happened One NightKlokslag 12A Royal AffairMultă baftă, Leo Grande!Peaky BlindersThe Kids Are All RightNew AmsterdamEuphoriaSobrevivente Designado“Klovn” Bye Bye BodilPsychoRespectBlack Panther: Wakanda ForeverFUBARDungeons & Dragons: Honra Entre LadrõesPrivate ResortThe Prince of EgyptR.I.P.D.TerminusLast ChristmasTango & CashKabhi Khushi Kabhie Gham…Proud MaryMidnight in the SwitchgrassMegan LeaveyThe BoyThe WonderSpotlightMaidSpawnIgorAnt-Man and the Wasp: QuantumaniaDie Nachtigall von BursaShipping WarsO Micro-HeróiKillers AnonymousThe Sommerdahl MurdersThe White LotusThe FalloutNatural Born KillersThe PlaybookKamikaze