kinokvinder.dk

Review (TV Series 2014–2017)

De medvirkende i TV-serien Review

I den amerikanske TV-serie Review følger man hovedpersonen Forrest MacNeil, der spilles af skuespilleren Andy Daly. MacNeil er vært på et anmeldelsesprogram, hvor han tester og bedømmer forskellige aspekter af livet. Gennem seriens 22 episoder, der blev sendt fra 2014 til 2017, udforsker MacNeil alt fra at blive skilt, at være racist og endda også at spise 30 pandekager på én gang.

Hovedrolleindehaveren: Andy Daly

Andy Daly, der spiller Forrest MacNeil, er en amerikansk skuespiller og komiker. Han har været aktiv i underholdningsindustrien i mange år og har medvirket i flere populære TV-serier og film. Daly er kendt for sin evne til at levere komiske, men også skarpe og dybdegående præstationer. Han formår at portrættere MacNeil som en karismatisk og samtidig kompleks karakter.

Støttekasten: Jessica St. Clair, Megan Stevenson og more

Udover Andy Daly omfatter det vigtige cast i Review også Jessica St. Clair, der spiller Forrest MacNeils kone Suzanne MacNeil. St. Clair er en dygtig skuespiller og komiker med flere skuespilroller og komedieprojekter på hendes CV. Hun bringer et unikt energiniveau til serien, der tilføjer en ekstra dimension til Forrest MacNeils liv og oplevelser.

Megan Stevenson spiller rollen som A.J. Gibbs, en tålmodig og trofast assistent for MacNeil. Stevenson bringer en stilfuld og humoristisk tone til sin karakter, samtidig med at hun viser en stærk og intelligent side af Gibbs personlighed.

Andre vigtige medvirkende

En række andre skuespillere går også på scenen i Review. Michael Croner spiller Josh, en af Forrest MacNeils langvarige kolleger og venner. Tara Karsian spiller rollen som Lucille, Forrests hengivne og beskyttende mor. Kaden Gibson blev castet som Forrests søn Eric MacNeil, der giver serien et friskt og ungdommeligt perspektiv. James Urbaniak spiller Grant Grunderschmidt, Forrests frygtløse producer og mentor. Hayley Huntley tager rollen som Tina, en af Forrests tidligere elskere og senere en af hans kolleger.

Topcasten inkluderer også Max Gail som Forrests far, Darcy Shean som Lane, Fred Willard som Jack T. Walthall, Sean Lamar som Bryce, Antoine McKay som Gene, Nicholas DAgosto som Mick, Julie Brister som Daisy, Christopher Wolfe som Joe Dale Jr., Jeffrey Blitz som politibetjent og Nate Young som politibetjent. Disse skuespillere bidrager alle med deres unikke præstationer og bringer forskellige aspekter af Forrest MacNeils verden til live.

Skabere af serien

Review er skabt af tre talentfulde individer: Jeffrey Blitz, Andy Daly og Charlie Siskel. Jeffrey Blitz er en anerkendt instruktør og manuskriptforfatter, mens Andy Daly er en alsidig skuespiller og komiker. Charlie Siskel har også erfaring som manuskriptforfatter og producer. Sammen har de tre skabt en unik og tankevækkende TV-serie, der både underholder og udfordrer seerne.

Med deres fantastiske præstationer og dybdegående historier har skuespillerne i Review gjort serien til en af de mest bemærkelsesværdige komedieserier i de seneste år. Deres talentfulde håndværk og evne til at portrættere komplekse karakterer har bidraget til seriens popularitet og succes.

Overblik

Titel Review
Udgivelsesdato 27. februar 2014 (USA)
Oprindelsesland USA
Alternativ titel Review med Forrest MacNeil
Filmsteder Los Angeles, Californien, USA
Produktionsselskaber Abso Lutely Productions
Andrew Daly Productions
Comedy Central

Resmué

I TV-serien Review følger vi Forrest MacNeil, en kritiker der er besat af sit arbejde. Forrest er vært for et anmeldelsesprogram, hvor han anmelder alt, hvad seerne beder ham om at anmelde. Dette inkluderer emner som skilsmisse, anonym sex og en bred vifte af kriminelle aktiviteter.

Fejl i TV-serien Review – seerne har talt!

TV-serien Review har uden tvivl været en kæmpe succes blandt seerne, men selvom den har formået at underholde os med sine excentriske og absurde karakterer, er der desværre ikke sluppet helt uden fejl. Seerne har nemlig været flittige med deres øjne og opdaget et par bemærkelsesværdige fejl i serien. Lad os tage et kig på nogle af dem og have det lidt sjovt på vejen!

Episode 1: Den forsvundne taske

I første episode ser vi vores hovedperson miste sin taske på et travlt gadehjørne. Men vent lige et øjeblik, hvorfor er der ikke nogen andre mennesker omkring ham i den scene? Er han pludselig blevet eneboer i en tom by? Måske han skulle overveje at deltage i en øde ø eventyrshow i stedet!

Episode 3: De tryllebindende bønner

I tredje episode har vores hovedperson en mekanisk bønne, der tilsyneladende kan tryllebinde folk til at gøre alt, hvad han ønsker. Men hvis bønnen er så fantastisk, hvorfor bruger han den ikke bare til at få succes i alle aspekter af sit liv? Han kunne starte sit eget universitet, besejre klimaforandringerne og måske endda få et par ekstra kiks i sin kaffe. Lad os håbe, han vælger at udnytte sit fulde potentiale i kommende episoder!

Episode 5: Den svingende tidslinje

I femte episode ser vi vores hovedperson rejse tilbage i tiden og påvirke begivenheder, der endnu ikke er sket. Men lad os være ærlige, det er ikke ligefrem let at følge med i alle de tidslinjespring. Det virker som om, seriens manuskriptforfattere har fået frit valg på alle tidslinje-fronten og har glemt at sætte et GPS-system op, så seerne kan finde vej. Det er godt, vi har sofaer at falde tilbage på!

Episode 8: Den uslåelige skurk

I ottende episode møder vores hovedperson en skurk, der angiveligt er helt uslåelig. Men hvis skurken er så uovervindelig, hvorfor har han så et hul i skjoldet, der beskytter ham? Måske han har brug for at hyre en bedre håndværker til at lappe huller og holde sin usårlighed i topform.

Disse fejl i TV-serien Review gør den bestemt ikke mindre underholdende. Det er altid sjovt at speculere over, hvordan tingene ville have set ud, hvis de var blevet udført perfekt. Men vi må hylde seriens skaber for deres mod til at give os en verden fyldt med skæve øjeblikke, absurd humor og fejl, der kun tilføjer til charmen. Vi ser frem til at opdage endnu flere fejl og grine af dem sammen!

Andre populære titler: Grand danoisWelcome to EarthIncendiesKærlighed for voksneToy Story 4Gemini ManLimitlessRememberLast Night in SohoBlood TiesThe MagiciansYouAnna Pihl – Auf Streife in KopenhagenHome FiresTaken 2Triangle of SadnessGlass Onion: A Knives Out MysteryThe PoliticianThe GreatGods Crooked LinesBaby DriverThe Shawshank RedemptionOut Stealing HorsesThe InvitationRomeo + JulietInga problemGuillermo del Toros PinocchioCrashDarkland: The ReturnGirlFast & FuriousTed LassoBleachDer brænder en ildJokerRed SparrowKometernes julNarcos: MexicoSolo: A Star Wars StoryEverybody Hates ChrisDer beste Film aller ZeitenSharperMaidHairy Pussy P.O.V.The LobsterReasonable DoubtLast Week Tonight with John OliverThe Collection