kinokvinder.dk

Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles (TV Series 2018–2020)


Overblik

Titel Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles
Udgivelsesdato 20. juli 2018 (USA)
Oprindelsesland USA

Resmué

Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles er en actionfyldt TV-serie, der følger fire mutant-skildpaddebrødre på deres eventyr, hvor de udforsker deres mystiske ninjaevner.

De fire skildpadder – Leonardo, Raphael, Donatello og Michelangelo – er ikke længere de sædvanlige pizzaelskende, kampsportudøvende krigere. I denne nye version af Teenage Mutant Ninja Turtles-universet har de fået en total makeover, både i udseende og personlighed.

I serien bliver vævebrødrene kastet ud i vilde og farlige situationer, hvor de bruger deres unikke evner og kampfærdigheder til at bekæmpe onde kræfter. Ved hjælp af deres mystiske ninjaevner kan de manipulere tid og rum, skabe kraftige energidimensioner og endda forvandle sig selv til forskellige former.

Men det er ikke kun skildpadderne, der er blevet opdateret. Serien introducerer også nye fjender og allierede, der udfordrer brødrende på nye måder. Sammen med deres mest trofaste ven, splinten, en gammel rotte, der fungerer som deres mentor og læremester i kunsten af det mystiske ninja, står skildpadderne over for utallige farer og udfordringer.

Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles er en actionfyldt og spændende TV-serie, der appellerer til både nye og gamle fans af Ninja Turtles-universet. Den kombinerer humor, spænding og et utal af fantastiske kampscener, der vil holde seerne på kanten af sædet.

Fem sjove fejl i TV-serien Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles

1. Leonardo bliver grøn af misundelse

Det er noget af en overraskelse at opdage, at vores seje skildpaddevenskaber har fået en smule misundelse ind under skjoldene. Leonardo, der normalt er den mest fornuftige og ansvarsbevidste af de fire brødre, er blevet ramt af en mystisk mutation. Nu kan han skifte farve alt efter hvor misundelig han er! Desværre kan hans grønne ansigt afsløre, hvornår han føler sig lidt for konkurrencepræget.

2. Donatello bliver ved med at sætte sig fast

Som vores teknologi-geni kan Donatello normalt finde en løsning på enhver situation med sit fantastiske kendskab til maskiner og mekanik. Men i denne serie har han vist sig at have lidt problemer med at bevæge sig rundt. Han har en tendens til at sætte sig fast i døre, ventilationsskakter og endda mellem sofaens puder! Måske skulle han overveje at udvide sin ekspertise til at omfatte befrielsesteknikker?

3. Michelangelo blander pizza ind i alt

Som den mest sultne af brødrene elsker Michelangelo pizza mere end noget andet. Men det virker som om, han har besluttet sig for at inkludere pizza i alt, hvad han laver. Uanset om det er kampsport, slåsskampe eller endda opgaver, der kræver seriøs opmærksomhed, er der altid en lille skive pizza involveret. Måske skal han tænke over, om alt kan blive bedre med en ekstra topping?

4. Rafael bliver hængende i sin coolness

Vi elsker Rafael for hans selvsikkerhed og hans evne til at være cool i enhver situation. Men i denne serie har han taget det lidt for alvorligt. Han er blevet ramt af en genstand-til-væg-syndrom, hvor hans saftige comebacks og en-linjers kommentarer får ham til at blive bogstaveligt talt hængende i luften. Vi ved ikke rigtig, hvordan han gør det, men det er godt for os at vide, at han er en ninja og ikke en anden form for tryllekunstner!

5. Splinter har fået en interessant makeover

Vores kloge og åndelige leder Splinter ser lidt anderledes ud i denne nyeste iteration. Hans normale, fredfyldte og opmuntrende karakter er blevet erstattet af… en muskelbundt med en sixpack! Ja, du læste rigtigt. Nu er han mere som en actionhelt fra en Hollywood-film end en vis og vis skildpaddefar. Måske har han brugt for meget tid i træningsrummet?

Andre populære titler: The Wheel of TimeCercul poeților dispăruțiEscape Plan 2: HadesThe LoraxHoly Spider1883AwakeHotel MumbaiGuardians of the Galaxy Vol. 3Bad BoysI, TonyaLovecraft CountryTsuki ga michibiku isekai-dôchûThe Age of AdalineNul Stjerner2012CocoRaise Your VoiceDinosaurThe BatmanOperation Fortune: Ruse de GuerreGrudge MatchLumea de dincolo 2: EvolutiaMarthaThe MummySeason of the WitchNarcosHostageThe Postcard KillingsLakeview TerraceWhite ChicksOrphan: First KillThe Men Who Stare at GoatsWonder WheelShetlandWomen TalkingBytte bytte babyMayor of KingstownJumanji: Welcome to the JungleNarvik: Hitlers First DefeatThe BabysitterCha Cha Real SmoothLast Tango in ParisThis EnglandThe Power of the DogKingdom of the Planet of the ApesDownton Abbey: A New Era