kinokvinder.dk

Rita (TV Series 2012–2020)


Overblik

Titel Rita
Udgivelsesdato 15. september 2014 (USA)
Oprindelsesland Danmark
Også kendt som Рита
Optagelsessteder Rødovre, Sjælland, Danmark (filmet i og omkring Islev, beliggende i Rødovre Kommune, en forstad til København)
Produktionsselskab SF Studios

Resmué

Rita er en dansk TV-serie, der følger hovedpersonen af samme navn, en skolelærer, der er kendt for sin udadvendte og oprørske personlighed. Hun er dygtig i klasseværelset, men har brug for vejledning, når det gælder hendes eget personlige liv.

Fejl i TV-serien Rita – Set med seernes øjne!

Endnu et glas Amarone?

I TV-serien Rita, der har fanget danskernes hjerter, er der flere fejl, som seerne ikke har kunnet undgå at opdage. Lad os tage et humoristisk kig på nogle af dem – må vi foreslå et glas Amarone til at akkompagnere?

Eleven med 25-timers dage

En af seriens mest mærkværdige fejl er uden tvivl Ritas elev, som synes at have timer i døgnet, som er en sjælden vare. På trods af at dagen kun har 24 timer, formår denne fantastiske elev at klemme hele 25 timer ind i sin dag. Er det evnen til at klonke sig selv eller bare ren magi? Vi må nok indrømme, at det er en af seriens største gåder!

Og pludselig var håret væk!

Hår kan være en flygtig ting, men nogle gange kan det næsten forsvinde på et splitsekund, som i tilfældet med Rita. I en scene har hun sit hår sat flot op, og næste øjeblik er der intet tilbage af hendes praktiske frisure – det er bare forsvundet som dug for solen. Mon der er nogle trylleformularer involveret her, eller har frisøren bare haft en dårlig dag?

En klipper der ikke klipper

I en af de mere absurde fejlscener ser vi Rita i frisørstolen, hvor den flinke dame bag sakse og kamme klipper i øst og vest. Men når vi zoomer ind, kan vi se, at saksen faktisk aldrig kommer i kontakt med Ritas hår. Hvorfor bliver det spændende, spørger vi bare?

Masochistisk lektiehjælp?

Når man skal have lektiehjælp, forventer man sædvanligvis en hjælpelysten person, ikke? Men i Rita ser vi en af elevernes mødre, der tilsyneladende har lyst til at pine eleverne fra alle vinkler. I stedet for at hjælpe går hun rundt og beder eleverne finde reglerne selv, selvom hun bogstaveligt talt er deres læremester. Ouch, det må gøre ondt!

Single eller ej – det er spørgsmålet

I en af seriens mere forvirrende scener får en karakter at vide, at hun er single, men i næste scene præsenterer hun sig selv som værende gift. Skal vi lægge rygterne om tvekønnethed til side og konkludere, at hun har en forkærlighed for at skifte civilstatus? Hvis man vil være single i dag og gift i morgen, må man sige, at alt er muligt i Ritas verden!

En ældgammel mobiltelefon

Mens teknologien klarer sig fremragende i den virkelige verden, kan man ikke sige det samme om mobiltelefonerne i Rita. Mens de fleste karakterer bruger smartphones, er der en karakter, der stadig insisterer på at bruge en ældgammel mobil med antenne – ja, du hørte rigtigt, en antenne! Måske det ikke bare er en fejl, men et nostalgisk statement?

Andre populære titler: KamikazeBobs BurgersI Think You Should Leave with Tim RobinsonChild 44UnchartedAlong Came PollyThe SquareMr. RightStranger ThingsThe Love BoatLove in the JungleThe Worst Person in the WorldThe Maze RunnerPower Book IV: ForceOceans TwelveExitIvaluLa boda de RosaCausewayF Is for FamilySpeak No EvilRoninDirty DancingAlpha DogAl Hayba – the movieYour Place or MineCelebrity CrushCrouching Tiger, Hidden Dragon: Sword of DestinyCreed IIILadrões de EliteThe Last of UsAlchemy of SoulsBumblebeePrison BreakStar Wars: Episode II – Attack of the ClonesThe Brokenwood MysteriesThe FlashTed LassoWestworldBoruto: Naruto Next GenerationsRune SoldierSeinfeldChaseScreamThe Wicker ManFallenJackass 4.5