kinokvinder.dk

Rosewood (TV Series 2015–2017)


Overblik

Titel Rosewood
Udgivelsesdato 23. september 2015 (USA)
Oprindelsesland USA
Sprog Engelsk
Også kendt som 로즈우드
Filmoptagelsessteder Los Angeles, Californien, USA
Produktionsselskaber Temple Hill Entertainment, Nickels Productions, 20th Century Fox Television

Resmué

I TV-serien Rosewood følger vi den karismatiske patolog, Dr. Beaumont Rosewood Jr., der arbejder i Miami. Selvom han lider af en sjælden hjertesygdom, der potentielt kan tage hans liv, brænder han for at afsløre hemmeligheder, der gemmer sig i menneskekroppene. Når familie og venner til de afdøde ikke er tilfredse med politiets officielle resultater, giver Rosewood deres sagen en ekstra vurdering.

Han har et topmoderne laboratorium og en imponerende evne til logisk tænkning, der minder om Sherlock Holmes. Disse egenskaber er hans vigtigste redskaber i jagten på sandheden. Han er også afhængig af sit dedikerede team, bestående af assistenterne Pippy og TMI, samt den ikke altid regelrette detektiv Annalise Villa.

Sammen arbejder de på at opklare sagerne og følge dem til døren. Rosewood er en serie fyldt med spænding, humor og en karakterdrevet fortælling, der vil fastholde seerne og efterlade dem opsat på at finde ud af, hvad der sker næste gang.

Sjove fejl i TV-serien Rosewood

TV-serien Rosewood har fanget mange seeres opmærksomhed med sin spændende kriminalhistorie og interessante karakterer. Men som med enhver serie er det ikke altid, at alt er helt perfekt. Seere har opdaget nogle sjove fejl i Rosewood, som vi ikke kan lade være med at grine af. Lad os dykke ned i nogle af disse skønne bloopers!

1969 eller 1968?

I serien refererer karakterer til en bil som en 1969 GTO. Men det er tydeligt for seere med et skarpt øje, at bilen faktisk er en 1968 GTO. Der er mange forskelle mellem de to modeller, herunder baglygter, emblem, forreste kofangeremblemer, spejle, luftventiler, tændingsnøgle på instrumentbrættet, manglende nakkestøtter, og meget mere. Det er en mærkelig tidslomme, hvor bilen har besluttet at finde sig til rette mellem 1968 og 1969!

For hvem taler de?

Når Rosewood og hans hold analyserer beviser og diskuterer sagen, har opmærksomme seere bemærket et lille problem. Nogle gange ser det ud, som om de taler til kameraet eller publikum. Er de klar over, at vi ser med? Måske laver de deres egen lille version af House of Cards i pauserne mellem optagelserne!

Ny sæson, nyt kontor

I en sæsonskift har Rosewood-teamet pludselig fået et nyt kontor. Men hvis man kigger godt efter, kan man se, at det er det samme rum, som de altid har brugt. Måske de bare har skiftet møblerne ud for at blande sig lidt. Vi håber, de fik returpenge for de gamle møbler, hvis de endte med at købe nye!

Når alder er en hemmelighed

I en episode af Rosewood bliver vi præsenteret for en karakter, som hævder at være 37 år gammel. Men hvis vi ser på bagsiden af hans identitetskort, kan vi se, at han faktisk er født i 1990, hvilket betyder, at han kun er 25 år gammel. Han må være meget stolt af at se så ung ud!

En rejse til Indien

En mindre, men stadig sjov fejl opstod, da Rosewood blev udgivet i Indien. I Indien blev serien officielt udgivet under navnet Rosewood (2015). Men er det ikke mærkeligt at bruge årstallet i titlen? Åbenbart synes de indiske distributører, at det er vigtigt at understrege, at Rosewood blev lavet i 2015, som om det ændrer noget ved seriens indhold!

Så næste gang du ser Rosewood og opdager en fejl, så grin endelig af den. Det er bare en påmindelse om, at selv de bedste serier har deres humoristiske øjeblikke!

Andre populære titler: Ramona and BeezusStar Wars: The Clone WarsStar Wars: Episode VI – Return of the JediThe Terminal ListMan of SteelGreys AnatomyKeep Sweet: Pray and ObeyDead Man DownConstantineYoung SheldonClarkAsteroid CityDen sidste rejseLife in PiecesThe Wild OneHouse of GucciThe ModelThe PunisherThe Last KingdomA Cinderella StoryPerfekte stederHitman: Agent 47Tempo de MatarThe Next StepEen man die Ove heetO Zi Minunată în CartierFour Good DaysThe MistBlack PantherQueen CleopatraRuby Gillman, Teenage KrakenKilljoysReservoir DogsMr. & Mrs. SmithÀ Noite, no MuseuEmily the CriminalTransformersThe NetTin StarChalet GirlAlletiders julAll or Nothing: ArsenalThe Legend of Vox MachinaRaiders of the Lost ArkDune: Part TwoThe Great WallGodzilla vs. KongStarship TroopersUp in the Air