kinokvinder.dk

Rugrats (TV Series 1991–2006)


Overblik

Titel Rugrats
Udgivelsesdato 11. august 1991 (USA)
Oprindelsesland USA
Også kendt som Las diabluras de Tommy
Produktionsselskaber Klasky-Csupo
Nickelodeon Animation Studios

Resmué

Rugrats er en tegnefilmsserie om fire babyer og deres snobbet ældre fætter, der sammen står over for de ting i livet, de ikke forstår. Serien følger Tommy Pickles, Chuckie Finster og Phil og Lil Deville i deres hverdag, hvor vi får lov til at høre dem tale. I kulissen finder vi Tommys onde fætter Angelica, deres ven Susie Carmichael (samme alder som Angelica) og alles forældre.

Rugrats viser verden set fra en babys perspektiv. Alting ser større ud, mere mystisk og ude af kontrol. Angelica, der er den ældste, elsker at skræmme Tommy og hans venner og er kendt for at råbe I er dumme babyer! Voksne personer i serien er ofte clueless og har svært ved at forstå babyernes verden.

Fejl i TV-serien Rugrats, som seerne har opdaget

Vi har alle haft vores yndlings TV-serier i barndommen, og én af dem var helt sikkert Rugrats. Men har du nogensinde bemærket nogle af de morsomme fejl, som seerne har opdaget? Vi har samlet nogle af de allerbedste til dig! Lad os tage et kig på disse fejl og have det sjovt sammen.

Faktuelle fejl

I en episode ser vi Angelicas kat, Fluffy, mildt knurre mod Chucky, mens han passer hende. Men der er lige én ting – katte kan faktisk ikke knurre på nogen måde. Hvad skete der her? Måske har Fluffy fundet på en helt ny måde at kommunikere med os mennesker!

Opdaget fejl

En anden sjov fejl opstår med Chuckies Saturn T-shirt. Normalt er den gule planet med en rød ring. Men i den første sæson er et almindeligt animeringsfejl, at farverne bliver omvendt – nogle gange endda ændrer farverne sig mellem scenerne. Hvem vidste, at planeter også kunne have klædeskabet til at vildlede dem?

Rugrats: Gådefuld handling?

Forventede du også en dyb og meningsfuld handling i Rugrats? Nå, seerne må have været lidt forvirrede, fordi vi ikke ligefrem ved, hvad den franske sprogplot oversigt for Rugrats er. Der er visse ting vi bare aldrig får svar på!

Så, hvis du elskede Rugrats og nu får dig et ordentligt grin over disse fejl, er du ikke alene. Det er jo netop underholdningen ved at opdage disse små skønhedsfejl, der gør det så sjovt.

Så nu ved du det! Rugrats var et fantastisk show, men selv de bedste TV-serier har deres små fejl. Næste gang du ser en gammel børneserie, kan du prøve at spotte nogle sjove fejl selv. God fornøjelse!

Andre populære titler: O Urso do Pó BrancoMinionsMinecraftI Am LegendThe GoldbergsNatural Born KillersCool RunningsThe TerminatorThe Last of UsKong: Skull IslandThe Man Who Fell to EarthDownton AbbeyThe FlashBehind Her EyesThe InternA Quiet Place Part IIIDansegarderobenMonsters, Inc.Stranger ThingsMission: Impossible – FalloutFree GuyGirl in the BasementMy Left SideThe ShieldAvatar: The Way of WaterThe Wild BunchNo EscapeThe RoomBlack Panther: Wakanda ForeverTransformers: Age of ExtinctionCafé SocietyThe Popes ExorcistPopstar: Never Stop Never StoppingAvatarStranger ThingsTempelriddernes skatAvaThe Lord of the Rings: The Rings of PowerDeadwindGone GirlThe VillageEverything Everywhere All at OnceBarbieKlovnThe Lord of the Rings: The Rings of PowerBoss LevelGood Boys – Nix für kleine JungsRED