kinokvinder.dk

Sam & Cat (TV Series 2013–2014)

De medvirkende i TV-serien Sam

TV-serien Sam blev sendt mellem 2013 og 2014 og var en populær ungdomsserie blandt seere på verdensplan. Serien blev skabt af Dan Schneider, som også stod bag andre populære ungdomsserier som iCarly og Victorious. Sam fulgte hovedkarakteren Sam Puckett, der blev spillet af skuespilleren Jennette McCurdy.

Jennette McCurdy – Sam Puckett

Jennette McCurdy, der spillede hovedrollen som Sam Puckett, er en amerikansk skuespiller og sangerinde. Hun startede sin skuespilkarriere som barneskuespiller og er bedst kendt for sin rolle som Sam i både Sam og iCarly. Jennette McCurdy har også udgivet sin egen musik og har været involveret i andre film- og tv-projekter.

Ariana Grande – Cat Valentine

Ariana Grande spillede rollen som Cat Valentine i Sam. Ariana Grande er en amerikansk sangerinde og skuespillerinde, der begyndte sin karriere på Broadway. Efter hendes medvirken i Sam blev Ariana Grande endnu mere kendt og fik sin egen spin-off-serie kaldet Sam & Cat. Hun har siden udgivet flere succesfulde albums og er i dag en af ​​verdens mest populære popstjerner.

Cameron Ocasio – Dice

Cameron Ocasio spillede rollen som Dice i Sam. Han er en amerikansk skuespiller, der også har medvirket i andre tv-serier som Gotham og Sinister Minister. Cameron Ocasio fik sin skuespillerkarriere som barneskuespiller og har fortsat med at arbejde i underholdningsindustrien.

Maree Cheatham – Nona

Maree Cheatham blev kendt for sin rolle som Nona i Sam. Hun er en amerikansk skuespiller, der har haft en lang karriere inden for tv og film. Maree Cheatham har medvirket i flere populære tv-serier som Days of Our Lives og General Hospital. Hun har også optrådt i teaterproduktioner og har vundet flere priser for sit arbejde.

Brandon Weaver – Tandy Performer

Brandon Weaver spillede rollen som Tandy Performer i Sam. Han er en amerikansk skuespiller, der er kendt for sit arbejde i både film og tv. Brandon Weaver har også medvirket i andre populære tv-serier som Greys Anatomy og Agents of S.H.I.E.L.D. Han er fortsat aktiv i underholdningsbranchen og arbejder på forskellige projekter.

Andre medvirkende

Udover de nævnte hovedroller var der flere andre skuespillere, der bidrog til Sam og hjalp med at skabe en spændende og underholdende serie. Disse skuespillere inkluderer Dre Swain som Bungle Actor, Zoran Korach som Goomer, R. Michael Egan som Bots Patron, Ronnie Clark som Herb, Nick Gore som Randy, Lauren Gores som Tammy Yanks, Griffin Kane som Max, Emily Skinner som Chloe, Aiden Weinberg og Brody Weinberg som Darby, Steve Lewis som Brody, Seaonna Chanadet som Cheering Fan og Christian Elizondo som Robot Restaurant Kid.

Alle skuespillere og holdmedlemmer har gjort en fantastisk indsats for at levere en vellykket og underholdende serie som Sam. Deres talent og engagement har bidraget til seriens popularitet og succes blandt seere i alle aldre.

Vi kan forvente at se flere af disse talentfulde skuespillere fortsætte med at forfølge deres karriere inden for underholdningsindustrien og fortsat imponere os med deres talent og bidrag til film og tv.

Overblik

Titel Sam
Udgivelsesdato 28. september 2013 (Holland)
Oprindelsesland USA
Også kendt som Sam y Cat
Optagelsessteder Nickelodeon on Sunset – 6230 Sunset Blvd., Hollywood, Los Angeles, California, USA
Produktionsselskaber Nickelodeon Productions, Schneiders Bakery

Resmué

TV-serien Sam handler om to unge kvinder, Sam og Cat, der bor sammen i Los Angeles. Sam er en eventyrlysten motorcyklist og Cat er en morsom og entusiastisk person. Sam redder Cat fra at blive kastet ind i en skraldebil, og de bliver hurtigt venner. Efter Cats bedstemor flytter på plejehjem, beslutter de sig for at blive roommates.

For at tjene penge starter de en babysitting service ved navn Sam og Cats Super Rocking Fun Time Babysitting Service. I stedet for almindelige fritidsjob bliver de involveret i en række komiske eventyr, mens de passer børnene. Deres liv bliver også påvirket af deres nabo Dice, der er kendt for at hjælpe folk mod betaling, samt Cats livlige og støttende bedstemor Nona, der flytter på plejehjem. Der er også Goomer, en dum professionel MMA-kæmper, som Dice er manager for.

Sam og Cat oplever forskellige problemer og udfordringer, mens de forsøger at få deres babysitting service til at fungere. Serien er rettet mod tweens og byder på masser af sjov og underholdning.

Fem Fejl i TV-Serien Sam, der Fik Seerne til at Skraldgrine

Faktuelle Fejl

Fejl 1: Dice er 12 år gammel og burde ikke have lov til at være Goomers chef. 12-årige børn er ikke gamle nok til at have et job. Måske er Dice bare super intelligent og har et talent for virksomhedsledelse!

Fejl 2: I Sam og Cats pasningsannonce nævner de, at deres pasningsservice ikke er licenseret. Men for at starte en børnehave skal Sam og Cat have en licens, og eftersom de ikke har det, driver de deres forretning ulovligt. Det er bare endnu en ting, der gør dem til de vildeste rebelske babysitters nogensinde!

Fejl 3: Hvis både Sam og Cat er 17 år, ville de ikke kunne bo alene eller have deres pasningsservice. For i deres pasningsannonce afslører de, at de ikke er lovligt voksne. Hvem vidste, at man kunne drive babysitter-virksomhed som 17-årige uden papirarbejdet i orden? Fantastisk!

Karakterfejl

Fejl 4: Sam begynder at bo hos Cat, selvom hun ankommer til Los Angeles på sin motorcykel uden at tage noget med sig. Men i senere episoder kan man se Sams ternede rygsæk. Måske har hun en taske-fikserende evne, der giver hende mulighed for at manifestere sin rygsæk ud af ingenting. Tænk på alt det praktiske, hun kan gøre med den superkraft!

Fejl 5: Sam har en kriminel optegnelse og ville ikke have lov til at arbejde med børn. Men tænk på det som en mesterklasse i livet for børnene! Sam kan lære dem alt om at bryde reglerne og tage livet med et glimt i øjet.

Nu når vi har afsløret disse perler af fejl i TV-serien Sam, kan vi bare håbe, at de ikke bliver rettet. For ærligt talt, det er disse absurde elementer, der gør serien så sjov og underholdende. Vi elsker at se vores yndlingskarakterer bryde alle regler og gøre det, der ikke skulle være muligt. Det er bare en del af charmen ved Sam!

Andre populære titler: Invictus365 DaysCarmen CurlersBarbie Dreamhouse AdventuresDrømmenGuardians of the Galaxy Vol. 3Hotel TransilvaniaPlay Misty for MeShadow and Bone: Legenden der GrishaLife ItselfTroldehjertets HemmelighedThe Last KingdomMisbehaviourThe BabysitterParadise CityCopenhagen CowboyPride & PrejudiceMechanic: ResurrectionPower Book IV: ForceThe MagiciansModern FamilyDoctor WhoThe White LotusHappy Family 2ColoniaVanished: Tage der AngstForrest GumpKick-AssArmy of DarknessGreen BookAnna Pihl – Auf Streife in KopenhagenCome PlayDer blutige Pfad GottesThe Equalizer 2RenfieldGeneral CommanderPolice AcademyGet CarterWindtalkersGrimCloseBelgraviaThe FlashRed SonjaSidewaysStranger ThingsLuther: The Fallen SunJersey Girl