kinokvinder.dk

Scandal (TV Series 2012–2018)

De medvirkende i TV-serien Scandal

TV-serien Scandal blev sendt fra 2012 til 2018 og er en amerikansk politisk thriller, der følger hovedpersonen Olivia Pope og hendes krisehåndteringsselskab, Olivia Pope & Associates. Serien blev skabt af Shonda Rhimes og blev rost for sin intense spænding, dramatiske plottwists og fremragende skuespil.

Kerry Washington som Olivia Pope

Kerry Washington spillede hovedrollen som Olivia Pope, en tidligere medarbejder i Det Hvide Hus, som nu har et succesfuldt krisehåndteringsselskab. Hendes karakter er intelligent, beslutsom og kompromisløs i sin kamp for retfærdighed.

Darby Stanchfield som Abby Whelan

Darby Stanchfield spillede Abby Whelan, der starter som en af Olivia Popes medarbejdere og senere bliver pressetalskvinde for Det Hvide Hus. Hendes karakter udvikler sig fra en usikker assistent til en stærk og selvstændig kvinde.

Katie Lowes som Quinn Perkins

Katie Lowes spillede Quinn Perkins, en ung kvinde der starter som praktikant hos Olivia Pope og bliver en central figur i hendes team af krisehåndteringsfolk. Hendes karakter oplever mange personlige og professionelle udfordringer gennem serien.

Guillermo Diaz som Huck

Guillermo Diaz spillede Huck, en tidligere troldmand og en af de mest dygtige efterretningsagenter hos Olivia Popes firma. Hans karakter er fyldt med hemmeligheder og indviklede historier, der gradvist afsløres i seriens forløb.

Jeff Perry som Cyrus Beene

Jeff Perry spillede Cyrus Beene, Det Hvide Hus mest magtfulde chefrådgiver og senere vicepræsident. Hans karakter er kendt for sin skruppelløshed og politiske manipulation, og han er en af seriens mest komplekse figurer.

Joshua Malina som David Rosen

Joshua Malina spillede David Rosen, en retssagfører og senere justitsminister. Han er kendt for sin tætte relation til Olivia Pope og sit fokus på at bekæmpe korruption i regeringen.

Bellamy Young som Mellie Grant

Bellamy Young spillede Mellie Grant, Fitzgerald Grants kone og senere præsident. Hendes karakter udvikler sig fra en tilsyneladende svag og manipuleret hustru til en stærk og beslutsom leder.

Tony Goldwyn som Fitzgerald Grant

Tony Goldwyn spillede Fitzgerald Grant, USAs præsident og en af hovedpersonernes mest komplekse kærlighedsinteresser. Han kæmper med skandaler, magtkampe og personlige demoner gennem serien.

Scott Foley som Jake Ballard

Scott Foley spillede Jake Ballard, en tidligere marineofficer og senere chef for en hemmelig efterretningsenhed. Hans karakter er dybt involveret i Olivia Popes liv og politiske intriger.

Joe Morton som Rowan Pope

Joe Morton spillede Rowan Pope, Olivias far og tidligere chef for en hemmelig organisation. Hans karakter er frygtet og magtfuld, og han har stærk indflydelse på seriens begivenheder.

Ud over disse hovedrolleindehavere har Scandal også mange andre talentfulde skuespillere, der har bidraget til seriens succes. Der er et væld af karakterer og subplots, der har været med til at gøre Scandal til en af ​​de mest populære og elskede tv-serier inden for sin genre.

Scandal blev skabt af den berømte tv-producent Shonda Rhimes, der er kendt for sine banebrydende serier som Greys Anatomy og How to Get Away with Murder. Med sin intense spænding, politiske intriger og fantastiske skuespil blev Scandal en stor succes og vandt mange fans verden over.

Overblik

Titel Scandal
Udgivelsesdato 5. april 2012 (USA)
Oprindelsesland USA
Også kendt som Bê Bối Nước Mỹ
Filmoptagelsessteder The Huntington Library, Art Collections, and Botanical Gardens – 1151 Oxford Rd, San Marino, Californien, USA (brugt som kulisse for Eksteriører af Det Hvide Hus)

Resmué

I TV-serien Scandal følger vi den tidligere White House Communications Director, Olivia Pope, der starter sit eget krisehåndteringsfirma og hurtigt opdager, at hendes klienter ikke er de eneste med hemmeligheder. Når man kommer i problemer, er der kun én person at ringe til – Olivia Pope. Olivia er en professionel fixer, der får problemer til at forsvinde, før nogen overhovedet opdager, at de eksisterer. For de privilegerede, de magtfulde og endda præsidenten er Olivia en legende i sit felt. Hendes spektakulære succes skyldes primært hendes urokkelige regel om altid at stole på sin intuition. Uanset hvor forsigtig man er, når man er ekspert i skadeskontrol, er man uundgåeligt nødt til at forvolde lidt skade i ens eget liv.

Olivia og hendes team spiser, sover, lever og ånder for krisesituationer. Hver uge kappes holdet mod tiden for at afværge spændende nye problemer, før de udvikler sig til fuldskalaf katastrofer – samtidig med at de også må håndtere deres egne personlige udfordringer. Selvom de kalder sig gladiators in suits, begynder Olivia og hendes team gradvist at afsløre sprækkerne i deres eget panser.

– Anonym

Fejl i TV-serien Scandal – og vi taler ikke om dramaet!

Washington, D.C. – hvor er vinteren?

Det er blevet bemærket af skarpe øjne blandt seerne, at Washington, D.C. sjældent ser ud til at opleve en rigtig vinter. Selv når handlingen udspiller sig om vinteren, er karaktererne ofte iført let tøj, der ikke ville kunne holde varmen i Arktis. Der er heller ingen spor af sne på jorden, og solen står ikke tidligt op og går ikke tidligt ned.

Hvor er sladderjournalisterne?

I en verden fuld af politisk intriger og uløste mysterier undrer det seerne, hvor de berømte sladderjournalister er henne. Washington, D.C. er kendt for sine skarpe paparazzier, der altid er på udkig efter juicy information og skandalerøg. Men i Scandal ser vi meget lidt til dem. Er det et forsøg på at holde sandheden skjult? Eller er det bare en glemt detalje?

Manglende teknologiiiiii

I en moderne verden med konstant teknologisk udvikling er det påfaldende, hvor lidt teknologien spiller en rolle i Scandal. Karaktererne bruger næsten aldrig smartphones, sociale medier eller endda moderne sikkerhedsteknologier. Måske Washington, D.C. er et parallelt univers, hvor alle stadig kommunikerer via brevduer?

Efterforskning i slow motion

Hvis du nogensinde har brug for noget håndfast bevis på, at efterforskere i Scandal arbejder i slow motion, så se ikke længere. Et mord eller en affære kan tage flere episoder at opklare, og selv når konspiratoriske planer udfolder sig, virker reaktionen fra retshåndhævelsen ofte uforklarligt langsom. Måske skulle vi overveje at sende dem nogle speed-effektive kaffemaskiner?

Pludselige forsvindinger

En af de mest mysteriøse fejl i Scandal er de pludselige forsvindinger af karakterer, som vi har lært at kende og elsker. Uden nogen forvarsel forsvinder de fra vores skærme og forbliver glemt og utalte. Måske skulle der være en afdeling i Scandal, der hedder Hvor blev de af?.

Andre populære titler: A Friend of the FamilyThe Guardians of the Galaxy Holiday SpecialDear White PeopleBilet pentru paradisElvisDuneTrue BloodBarbieF9: The Fast SagaFuture ManBig Time AdolescenceLove, VictorTed LassoCluelessBlue VelvetThe FlintstonesDragon BladeThe Red PillOld DogsBeau Is AfraidViolettaEnchantedFree GuyWrong Side of the TracksNekromantikThe Place Beyond the PinesAct of ValorBe My SunshineOne Tree HillVisuri în ManhattanThe FalloutRagnarokKojakPiratas das Caraíbas – A Maldição do Pérola NegraLove DollVikings: ValhallaWhite CollarRush Hour 3The Summer I Turned PrettyNunca Chove em FiladélfiaA Most Wanted ManUnchartedJourney to the Center of the EarthGangs of LondonMovie 43Buying BlindNight HunterRun Hide Fight