kinokvinder.dk

Scenen er din (TV Series 2004–2007)

De medvirkende i TV-serien Scenen er din

Scenen er din var en populær dansk TV-serie, der blev sendt fra 2004 til 2007. Programmet var en talentkonkurrence, hvor deltagere fik mulighed for at vise deres kunstneriske evner og konkurrere om præmier og berømmelse. Serien blev præsenteret af værten Bubber og havde et panel af dommere, som vurderede og bedømte deltagerne.

Værten

Bubber, hvis rigtige navn er Niels Christian Meyer, var værten for Scenen er din gennem alle sæsoner. Han stod for at introducere deltagerne og holde styr på konkurrencen. Bubber er en kendt TV-personlighed i Danmark og har været vært for flere populære programmer.

Dommerpanelet

Scenen er din havde et fast panel af dommere, der bedømte og vurderede deltagerne. Her er de medvirkende dommere i TV-serien:

  • Peter Bo Bendixen: Peter Bo Bendixen var med i programmet i sæsonerne 2005-2007. Han er kendt som en af Danmarks førende koreografer og har arbejdet med mange professionelle dansere og artister.
  • Etta Cameron: Etta Cameron deltog i programmet fra 2004-2007. Hun var en anerkendt sangerinde med en kraftfuld stemme, der var kendt både nationalt og internationalt.
  • Therese Glahn: Therese Glahn var dommer i sæsonerne 2004-2006. Hun er en populær skuespiller og har medvirket i adskillige teater- og filmproduktioner.
  • Mads Vangsø: Mads Vangsø var med i programmet i sæsonen 2004-2005. Han er en kendt komiker og entertainer og har optrådt på flere danske stand-up-scener.
  • Remee: Remee var dommer i 2007. Han er en anerkendt musikproducer og sangskriver og har arbejdet med mange kendte danske og internationale kunstnere.
  • Helle Dolleris: Helle Dolleris var dommer i 2007. Hun er en populær skuespiller og komiker, der har optrådt både på scenen og i forskellige TV-programmer.
  • Susse Wold: Susse Wold var dommer i 2007. Hun er en af Danmarks mest kendte skuespillerinder og har haft en lang og succesfuld karriere både i teater og film.
  • Jette Torp: Jette Torp var dommer i 2006. Hun er en talentfuld sangerinde, der har udgivet adskillige succesfulde albums og har optrådt på mange danske scener.
  • Birthe Kjær: Birthe Kjær var gæstedommer i 2004-2007. Hun er en af Danmarks mest kendte sangerinder og har haft mange hits og optrådt både i og uden for landet.
  • Bent Fabricius-Bjerre: Bent Fabricius-Bjerre var gæstedommer i 2004-2006. Han var en anerkendt komponist og pianist og har skrevet musik til både film og TV.

Scenen er din havde også mange talentfulde deltagere, som gjorde programmet spændende og underholdende. De medvirkende bidrog til programmets popularitet og succes, da de hver især havde stor erfaring og ekspertise inden for deres områder.

Overblik

Titel Scenen er din
Udgivelsesdato 17. september 2004
Oprindelsesland Danmark
Sprog Dansk, Engelsk

Resmué

Scenen er din er en live-transmitteret talentkonkurrence, der præsenterer fire forskellige kategorier: junior sang, dans, stand-up comedy og voksen sang.

Fejl i TV-serien Scenen er din – Set med øjnene på seerne

Intro

Hvis du nogensinde har sadlet op i sofaen for at nyde en god TV-serie, så har du sikkert også oplevet at spotte de små fejl og uheldige øjeblikke, som bare ikke helt giver mening. Og TV-serien Scenen er din er bestemt ikke undtagelsen!

1. Magiske rekvisitforvandlinger

Scenen er din har en evne til at forvandle rekvisitter som ved et trylleslag. I den ene scene kan en kop kaffe være fyldt til randen, og i næste øjeblik er den pludselig halvtom, som om den tog sig en slurk på magisk vis. Det er bare ærgerligt, at kopper ikke kan drikke kaffe af sig selv!

2. Tidsrejse på TV-skærmen

Jeg ved ikke med dig, men jeg har endnu til gode at se en person teleportere sig i virkeligheden. Alligevel har Scenen er din en tendens til at få sine skuespillere til at skifte position på skærmen, som om de havde magiske evner eller en tidsmaskine. Det er da imponerende!

3. Lydproblemer i studiet

Det virker næsten som om, at nogle gange glemmer de søde mennesker i Scenen er din at tjekke lyden i deres klip. Pludselig kan du ikke høre, hvad skuespillerne siger, eller også overdøves de af en underlig baggrundsmusik. Det er som at se en stumfilm med en dj, der ikke kan lade være med at spinne plader!

4. Kontinuitetsfejl på stribe

Scenen er din er bestemt ikke kendt for sin kontinuitet. I den ene scene kan en person have sin frisure sat på en bestemt måde, og i næste scene er håret pludselig helt anderledes. Det er som at se en tryllekunstner skifte jakker, bare med hårpryd!

5. Synlige mikrofoner i billedet

Hvis du nogensinde har undret dig over, hvordan skuespillernes dialoger bliver fanget i Scenen er din, skal du bare kigge lidt nærmere på billedet. Pludselig kan du spotte de små mikrofoner, der hænger frit i billedet som en flok uheldige fluer, der er landet på skuespillernes tøj. Det er da originalt!

Konklusion

Scenen er din er en TV-serie, der har underholdt mange med sin musik, dans og skønne skuespil. Men det kan ikke benægtes, at der er nogle små fejl, som seerne har fået øje på. Så næste gang du ser serien, skal du se om du selv kan spotte de magiske kopper, tidsrejser og synlige mikrofoner. God fornøjelse!

Andre populære titler: Riders of JusticeLux ÆternaNot Another Teen MovieObenEu si MarleyThe Human Centipede IIIMommyAvengers: The Kang DynastyAirGangster AmericanBlack AdamLucaMission: Impossible – Rogue NationThe AmbassadorTaggartGladiatorAs InseparáveisMalcolm in the Middle1923One Punch Man: WanpanmanThe LakeThe House That Jack BuiltThe Big LebowskiOperation MincemeatThe Summer I Turned PrettyShark TaleDont Worry DarlingThe Breakfast ClubRussian sleep experimentXLucyThe Guernsey Literary and Potato Peel Pie SocietyTwo and a Half MenMarco PoloGuardians of the GalaxyRoomBlack MassV/H/S/94Fullmetal AlchemistFever DreamThe CrossingMore Than a Married Couple, But Not Lovers.Terminator: The Sarah Connor ChroniclesThe King of ComedyShamelessKnowingAngel of MineI Know What You Did Last Summer