kinokvinder.dk

Scott & Bailey (TV Series 2011–2016)

Medvirkende i TV-serien Scott

Scott er en britisk krimiserie, der blev sendt fra 2011 til 2016. Serien følger detektiverne Rachel Bailey, spillet af Suranne Jones, og Janet Scott, spillet af Lesley Sharp, i deres arbejde hos Greater Manchester Police.

DC Rachel Bailey

DC Rachel Bailey er en af hovedpersonerne i serien og spilles af skuespilleren Suranne Jones. Hun medvirker i alle 33 episoder fra 2011 til 2016.

DC Janet Scott

DC Janet Scott er Rachel Baileys partner i politiarbejdet og spilles af skuespilleren Lesley Sharp. Hun medvirker også i alle de 33 episoder fra 2011 til 2016.

DC Pete Readyough

DC Pete Readyough, spillet af Tony Mooney, er også en del af detektivteamet og medvirker i 32 episoder fra 2011 til 2016.

DC Ian Mitchell

DC Ian Mitchell, spillet af David Prosho, er yderligere en detektiv i serien og medvirker i 31 episoder fra 2011 til 2016.

DCI Gill Murray

DCI Gill Murray spilles af Amelia Bullmore og medvirker i 30 episoder fra 2011 til 2014.

DC Lee Broadhurst

DC Lee Broadhurst spilles af Delroy Brown og medvirker i 30 episoder fra 2011 til 2016.

DC Kevin Lumb

DC Kevin Lumb, spillet af Ben Batt, medvirker i 20 episoder fra 2011 til 2013.

Dorothy Parsons

Dorothy Parsons spilles af Judith Barker og medvirker i 19 episoder fra 2012 til 2016.

Taisie Scott

Taisie Scott spilles af Harriet Waters og medvirker i 19 episoder fra 2011 til 2016.

DS Andy Roper

DS Andy Roper, spillet af Nicholas Gleaves, medvirker i 14 episoder fra 2011 til 2012.

PC Sean McCartney

PC Sean McCartney spilles af Sean Maguire og medvirker i 14 episoder fra 2012 til 2013.

Alison Bailey

Alison Bailey, spillet af Sally Lindsay, medvirker i 12 episoder fra 2011 til 2016.

DSI Julie Dodson

DSI Julie Dodson spilles af Pippa Haywood og medvirker i 11 episoder fra 2012 til 2016.

Adrian Scott

Adrian Scott, spillet af Tony Pitts, medvirker i 11 episoder fra 2011 til 2013.

Elise Scott

Elise Scott, spillet af Olivia Fenton, medvirker i 10 episoder fra 2012 til 2014.

Scary Mary Jackson

Scary Mary Jackson spilles af Judy Holt og medvirker i 9 episoder fra 2013 til 2016.

DC Chris Crowley

DC Chris Crowley, spillet af Danny Webb, medvirker i 8 episoder i 2014.

Dominic Bailey

Dominic Bailey, spillet af Liam Boyle, medvirker i 9 episoder fra 2012 til 2013.

I alt har serien Scott en imponerende liste af talentfulde skuespillere, der hver især bidrager til seriens succes.

Den skabende kraft bag Scott er Sally Wainwright og Diane Taylor, der har formået at skabe et spændende univers med engagerende karakterer.

TV-serien Scott er en must-see for enhver krimielsker med sit dybe plot og enestående skuespil.

Overblik

Titel Scott
Udgivelsesdato 3. september 2012 (Tyskland)
Oprindelsesland Storbritannien
Sprog Engelsk
Også kendt som 重案組女警
Optagelsessteder Granada Studios, Quay Street, Manchester, Greater Manchester, England, UK (Studio)
Produktionsselskaber Red Production Company, Ingenious Broadcasting, Veredus Productions

Resmué

Scott er en tv-serie, der følger Detective Janet Scott og Detective Rachel Bailey, der arbejder for Manchester Politis Større Hændelsesenhed. De to dygtige detektiver bliver sat på opgaven med at opklare drabssager i den travle storby.

Janet Scott er en erfaren og respekteret efterforsker, der er kendt for at være dygtig til at analysere spor og finde de afgørende beviser. Hun er dedikeret til sit arbejde og følger altid sin intuition for at bringe retfærdighed til ofrene og deres pårørende.

Rachel Bailey er en ung og passioneret detektiv, der bringer en frisk tilgang til efterforskningen. Hun er ikke bange for at tage chancer og går til opgaven med en skarp intuition og en intensitet, der kan overraske selv hendes erfarne kollegaer.

Sammen danner Janet Scott og Rachel Bailey et dynamisk team, der bruger deres unikke færdigheder til at løse komplekse drabssager. Deres arbejde tager dem igennem Manchesters farlige gader, hvor de står overfor både korruption, magtfulde kriminelle og personlige udfordringer.

Scott er en spændende og medrivende tv-serie, der kombinerer intense efterforskninger med dybdegående karakterudvikling. Serien giver et unikt indblik i politiarbejdet og de mennesker, der arbejder i frontlinjen for at opretholde retsstaten.

Fejl i TV-serien Scott fundet af seere

Velkommen til vores artikel om de morsomme fejl, der er blevet opdaget af skarpe seere i TV-serien Scott! Det er fantastisk at se, hvordan nogle af os er så opmærksomme på de mindste detaljer. Lad os dykke ned i nogle af de fejl, der har fået seerne til at grine og undre sig.

En forvirrende Chief Constable

En af de sjove fejl, der er blevet bemærket, er i forhold til Chief Constable. Selvom han bliver nævnt som Rutterford i serien, har seerne opdaget, at alle karakterernes ID-kort viser Chief Constables navn som Gary Barnes under hans underskrift. Mon der er sket en forveksling eller en regi-fejl her? Det ser ud til, at selv de højeste myndigheder kan have lidt svært ved at huske deres egne navne!

Mystiske titler i fjerne lande

En anden sjov detalje er Scott & Baileys officielle udgivelsestitel i Indien. Kan du gætte hvad det er? Vent, du giver op? Okay, lad os afsløre det for dig. I Indien blev serien faktisk udgivet under en helt anden titel, nemlig Scott & Bailey (2011). Hvem havde nogensinde troet, at titelændringen ville gå så langt som at fjerne hele navnet fra serien? Det er virkelig at holde det enkelt!

Fortæl os mere!

Dette var bare et udvalg af nogle af de sjove fejl, der er blevet opdaget i TV-serien Scott. Men der er sikkert mange flere skjulte perler gemt i hver episode. Hvis du har opdaget flere fejl, eller bare har lyst til at dele din begejstring for serien, er du mere end velkommen til at bidrage og fortælle os mere. Vi elsker at grine og hygge os over disse små detaljer, der får os til at føle os lidt som en del af produktionen!

Hold øje med vores næste artikel, hvor vi vil dykke ned i flere fejl i populære TV-serier. Indtil da, pas på små fejl, der gemmer sig bag kulisserne, og fortsæt med at nyde fantastisk underholdning!

Andre populære titler: Lord of the FliesInfiniteHot Shots! Part DeuxThe FounderPerry MasonCrashingModern FamilyMeet Joe BlackThe Hunger GamesCall of the NightShanghai NoonAkiraFire of LoveThe Legend of Vox MachinaA Star Is BornIn TimeDer blutige Pfad GottesShooterTyrannosaurMin pappa MarianneAsteroid CityH2O: Just Add WaterMatch PointGray MattersMulheres do Século XXJust Go with ItEuphoriaBad SistersHigh Strung Free DanceRise of the Teenage Mutant Ninja TurtlesFrozenO Zi Minunată în CartierAustralia DayThe Book of LifeA Nightmare on Elm StreetInga LindströmKill Bill: Vol. 1Call of the NightThe Finest HoursIn & OutThe Family ManBølle Bob og Smukke SallyGambito de DamaYoung SheldonMoonlightVeneno