kinokvinder.dk

Scream Queens (TV Series 2015–2016)

Scream Queens: En oversigt over de medvirkende

Scream Queens er en amerikansk tv-serie, der blev sendt mellem 2015 og 2016. Serien blev skabt af Ian Brennan, Brad Falchuk og Ryan Murphy, og den var en blanding af komedie, gyser og drama. Med en top cast, der inkluderede talentfulde skuespillere som Emma Roberts, Lea Michele, Abigail Breslin og mange flere, har Scream Queens efterladt et stort indtryk på tv-publikummet.

Emma Roberts som Chanel Oberlin

Emma Roberts spiller rollen som Chanel Oberlin, den selvcentrerede og manipulerende leder af en gruppe populære piger på Wallace University. Hendes karakter er kendt for sin ondskabsfulde adfærd og uhøflige attitude over for andre. Roberts bringer en imponerende skuespilkunst til rollen og giver Chanel Oberlin en unik dynamik.

Lea Michele som Hester Ulrich

Lea Michele portrætterer Hester Ulrich, en skræmmende og mørk karakter, der starter som en genert og uskyldig pige på universitetet. Michele formår at skabe en foruroligende aura omkring Hester Ulrich, som gør hendes karakter til en af seriens mest mindeværdige. Hendes evne til at skabe spænding og drama er bemærkelsesværdig.

Abigail Breslin som Chanel #5

I rollen som Chanel #5 spiller Abigail Breslin en af Chanels underdannede og usikre minioner. Chanel #5 er altid underlagt Chanels befalinger og er ofte mål for hendes nedladende kommentarer. Breslin formår at skabe både komiske og rørende øjeblikke for sin karakter.

Keke Palmer som Zayday Williams

Keke Palmer bringer en stærk tilstedeværelse til rollen som Zayday Williams, en intelligent og modig studerende på universitetet. Zayday er kendt for sin handlekraft og retfærdige natur. Palmer giver sin karakter en imponerende dybde og sårbarhed.

Billie Lourd som Chanel #3

Billie Lourd leverer en opmærksomhedsvækkende performance som Chanel #3. Hendes karakter er berømt for sin fascination af døden og konstante bæring af ørebeskyttere. Lourd formår at skabe en balance mellem mystik og sårbarhed i sin præstation.

Jamie Lee Curtis som Dean Cathy Munsch

Jamie Lee Curtis spiller rollen som Dean Cathy Munsch, den hårdnakkede og autoritære leder af Wallace University. Curtis bringer sin erfaring og ekspertise til rollen, hvilket resulterer i en magtfuld og overbevisende præstation.

Riley Schmidt som Red Devil

Riley Schmidt spiller den berygtede Red Devil, seriens hovedantagonist og maskeklædte morder. Han formår at skabe frygt og spænding gennem sin intense og skræmmende præstation.

Glen Powell som Chad Radwell

Glen Powell spiller rollen som Chad Radwell, en charmerende og selvoptaget studerende. Powell bringer humor og sjov til serien med sin karismatiske præstation.

Oliver Hudson som Wes Gardner

Oliver Hudson spiller rollen som Wes Gardner, faren til Grace Gardner og en af universitetets lærere. Hudson bringer sin erfaring og autoritet til rollen og giver den karakter en dybde af følelser og kompleksitet.

Niecy Nash som Denise Hemphill

Niecy Nash leverer en morsom og energisk præstation som Denise Hemphill, en sikkerhedsvagt på universitetet. Hendes karakter tilføjer komiske øjeblikke til serien og er kendt for sine smarte kommentarer.

Skyler Samuels som Grace Gardner

Skyler Samuels spiller rollen som Grace Gardner, en studerende på Wallace University og datter af Wes Gardner. Hun er en af seriens hovedkarakterer og bringer uskyld og håb til serien med sin præstation.

Diego Boneta som Pete Martinez

Diego Boneta portrætterer Pete Martinez, en anden studerende på universitetet og journalist. Han spiller en afgørende rolle i seriens plot og skaber spænding med sin skuespilkunst.

Lucien Laviscount som Earl Grey

Lucien Laviscount spiller rollen som Earl Grey, en af Chanels kærlighedsinteresser på universitetet. Han bringer en charmerende og mystisk præstation til rollen og er med til at skabe romantisk drama i serien.

Nasim Pedrad som Gigi Caldwell

Nasim Pedrad leverer en sjov og underholdende præstation som Gigi Caldwell, en excentrisk karakter, der har en mørk hemmelighed. Hendes evne til at skabe komiske øjeblikke er en bemærkelsesværdig del af serien.

Kirstie Alley som Ingrid Hoffel

Kirstie Alley spiller rollen som Ingrid Hoffel, en krævende og ambitiøs medarbejder på universitetet. Hun bringer en stærk og kraftfuld præstation til rollen og tilføjer en foruroligende dynamik til serien.

Taylor Lautner som Dr. Cassidy Cascade

Taylor Lautner spiller rollen som Dr. Cassidy Cascade, en mystisk og charmerende læge på hospitalet. Han bringer sin unikke skuespilkunst til rollen og tilføjer en spændende dimension til serien.

James Earl som Chamberlain Jackson

James Earl portrætterer Chamberlain Jackson, en karakter med en stærk retfærdighedssans og integritet. Hans præstation er med til at skabe drama og intensitet i serien.

John Stamos som Dr. Brock Holt

John Stamos spiller rollen som Dr. Brock Holt, en velrenommeret og selvoptaget læge på hospitalet. Han bringer sin erfaring og karisma til rollen og giver karakteren en imponerende kompleksitet.

Alle de medvirkende i Scream Queens har bidraget til seriens succes med deres imponerende skuespilkunst og evne til at skabe uforglemmelige karakterer. Deres talent og engagement har gjort Scream Queens til en af de mest populære tv-serier inden for gyserkomedie-genren.

Overblik

Titel Scream Queens
Udgivelsesdato 22. september 2015 (USA)
Oprindelsesland USA
Også kendt som Sát Nhân Trường Học
Optagelseslokationer Los Angeles, Californien, USA (sæson 2)
Produktionsselskaber Prospect Films, Brad Falchuk Teley-Vision, Ryan Murphy Productions

Resmué

Scream Queens er en semi-analog serie, der fokuserer på karakterer, der bliver terroriseret af en seriemorder på forskellige steder, herunder en universitet og et hospital. Historien udspiller sig på Wallace University, der rystes af en række mord. Kappa House, det mest eftertragtede broderskab for nye medlemmer, bliver styret med hård hånd (i en pink handske) af queen bitchen Chanel Oberlin (Emma Roberts).

Men når anti-Kappa rektor Cathy Munsch (Jamie Lee Curtis) beslutter, at optagelsen til broderskabet skal være åben for alle studerende og ikke kun de privilegerede, som normalt bliver optaget, er der lagt op til kaos. En seriemorder i djævlekostume begynder at skabe ravage og tager en ny offer ved hvert afsnit. SCREAM QUEENS er en del sort komedie, del slasher gangsterfilm og en moderne fortolkning af den klassiske wodunit, hvor hver karakter har et motiv for mord… eller kunne nemt være det næste blodige offer.

Fejltagelser i TV-serien Scream Queens: Her er seernes opdagelser!

Når vi dykker ned i den skøre og blodige verden af TV-serien Scream Queens, er der en ting, der stikker ud som en skrigende fejl – skuespillernes alder! Ja, det er tydeligt, at de teenagere, der bliver portrætteret, faktisk er mennesker i deres 20ere eller ældre. Det er selvfølgelig gjort for at undgå at forstyrre rigtige teenageres skoletid og give et forbillede til den unge seerskare. Læs videre, mens vi griner over nogle af de andre skæve påfund i Scream Queens!

1. Den evigt unge professor

Hvad er hemmeligheden bag professor Munsch? Er hun forhekset, en vampyr eller måske bare virkelig god til at bruge anti-aging cremer? Uanset hvad, så er hendes udseende hverken i nærheden af at være realistisk eller særligt overbevisende som en universitetsprofessor. Jeg tør vædde på, at hun kan huske 80erne bedre end de fleste af os, der rent faktisk var der!

2. Forvoksede studerende

Selvom det er godt at have nogle voksne skuespillere til at give os alle noget “øh, inspiration”, kan vi ikke undgå at bemærke, at “teenagerne” ser lidt for modne ud til deres alder. Måske er der noget i vandet på Wallace University, der får dem til at vokse hurtigere end bambus på steroider?

3. Skjulte hemmeligheder

Er det bare mig, eller er der et overraskelsesmoment gemt i hvert hjørne af denne serie? Hvornår blev det normen at have en række kendisser i gæsteoptrædener og samtidig trække sejren hjem som en nybegynder? Ærligt talt, det er da ikke fair – hverken over for os seere eller de fattige skuespillere, der ikke kan snige sig ind i rampelyset!

4. Plots sovende vagter

Skulle man nogensinde få behov for at stjæle en guldbarre eller skabe kaos på et hospital, kan man med ro i sindet gøre det i Scream Queens’ verden. Sikkerheden tydeligvis ikke højt prioriteret på Wallace University – vagterne er altid ude af syne og tøffer rundt og fumler med deres mobiltelefoner. Måske burde de investere i nogle øjenlågsklammer for at holde sig vågne?

5. Livet efter døden

Hvem skulle have troet, at man kan blive stukket, skudt og slået ihjel utallige gange og stadig vende tilbage? Scream Queens har opnået det umulige – genoplivning er vist blevet rutine på Wallace University. Måske skulle de overveje at starte en zombieafdeling på hospitalet? Det ville da være et interessant spin-off!

Ja ja, vi kan blive ved med at opsummere fejl efter fejl. Men lad os give Scream Queens en smule kredit for underholdningsværdien. Jo, det er fjollet og urealistisk – men det er da en af ​​grundene til, at vi elsker det! Fejl eller ej, så giver serien os en helvedes sjov tid med masser af underholdning og gys. Så hold dig klar, for der er altid en fejl eller to på lur i Scream Queens vanvittige verden!

Andre populære titler: Styrmand KarlsenKen and Barbie Killers: The Lost Murder TapesThe Little ThingsPirate Gold of Adak IslandPowerBlack BeautyTakenMarvels Guardians of the GalaxyThe GuestTyrannosaurAmerican Horror StoryEvil Dead RiseThe SonInvisible SisterExtraction IIIsprăvile unui tânăr Don Juan“Tinkas Weihnachtsabenteuer” StormFalling SkiesEmpire of LightDeath in ParadiseSolo LevelingTheodosiaThe Good NurseHysteriaDownton Abbey: A New EraTrue RomanceRegatul de gheaţă 2Em Inglês, S.F.F.BedragSaharaKleine Morde unter NachbarnIn the Heart of the SeaLionItaly UnpackedPsychic ViolettaRomulusThe Way HomeThe Perfect MatchCalvarySoul SurferRanScreamThe Devil Wears PradaLove FlopsBlack ChristmasThe VoidMagic MikeThe Social NetworkPrison Break