kinokvinder.dk

Sea Patrol (TV Series 2007–2011)

Sea Patrol: En dybdegående præsentation af skuespillerne

TV-serien Sea Patrol, der blev sendt mellem 2007 og 2011, var en australsk spændingsserie om Royal Australian Navys patruljebåde. Serien blev elsket af seere over hele verden, og det var ikke mindst skuespillernes talent og præstationer, der gjorde den så populær. Lad os dykke ned i de medvirkende i Sea Patrol og lære dem bedre at kende.

John Batchelor – Chief Petty Officer Andy Charge Thorpe

John Batchelor spillede rollen som Chief Petty Officer Andy Charge Thorpe. Han var en af de mest erfarne ombord på patruljebåden HMAS Hammersley og spillede en vigtig rolle som mentor for de yngre besætningsmedlemmer.

Matthew Holmes – Chief Petty Officer Chris Swain Blake

Matthew Holmes portrætterede rollen som Chief Petty Officer Chris Swain Blake. Han var dykker og ekspert i undervandsoperationer. Swain var en værdifuld støtte for holdet og var altid klar til at dykke ned i farvande fyldt med fare.

Lisa McCune – Lieutenant Kate McGregor

Lieutenant Kate McGregor blev spillet af Lisa McCune. Hun var et afseriens centrale figurer og var skipper på HMAS Hammersley. Hendes professionelle lederskab og modighed fascinerede seerne og gjorde hende til en af seriens mest populære karakterer.

Kristian Schmid – Able Seaman Robert J. RO Dixon

Kristian Schmid spillede rollen som Able Seaman Robert J. RO Dixon. RO var navigationseksperten blandt besætningen og var dygtig til at finde vej gennem farlige farvande og udfordrende vejrforhold. Hans rolle var afgørende for at sikre, at HMAS Hammersley nåede deres destination.

Ian Stenlake – Lieutenant Commander Mike Flynn

Lieutenant Commander Mike Flynn blev spillet af Ian Stenlake. Han var kaptajnen på HMAS Hammersley og var kendt for sit taktiske geni og beslutsomhed. Han var en inspirerende leder og en vigtig del af holdet ombord på patruljebåden.

Kirsty Lee Allan – Chef Rebecca Bomber Brown

Kirsty Lee Allan portrætterede rollen som Chef Rebecca Bomber Brown. Hun var kok ombord på HMAS Hammersley og sørgede for, at besætningen altid havde god mad og energi til deres alle opgaver. Bomber var kendt for sin positive attitude og sin vilje til at hjælpe andre.

Nikolai Nikolaeff – Leo 2 Dads Kosov-Meyer

Nikolai Nikolaeff spillede rollen som Leo 2 Dads Kosov-Meyer. Han var elektroniktekniker ombord på patruljebåden og var ansvarlig for alt elektronisk udstyr. Leo var kendt for sin tørre humor og sin tålmodighed i svære situationer.

Saskia Burmeister – Lieutenant Nikki Caetano

Lieutenant Nikki Caetano blev spillet af Saskia Burmeister. Hun var navigatøren ombord på HMAS Hammersley og var ekspert i at kortlægge farvandene og planlægge ruter. Nikki blev respekteret for sit skarpe sind og sin evne til at finde kreative løsninger.

Jay Ryan – Able Seaman Billy Spider Webb

Jay Ryan portrætterede rollen som Able Seaman Billy Spider Webb. Spider var en af de unge besætningsmedlemmer ombord på patruljebåden og var kendt for sin begejstring og vilje til at lære fra sig. Han blev hurtigt en favorit blandt seerne.

Jeremy Lindsay Taylor – Petty Officer Pete Buffer Tomaszewski

Jeremy Lindsay Taylor spillede rollen som Petty Officer Pete Buffer Tomaszewski. Buffer havde ansvaret for vedligeholdelse og reparation af bådens udstyr og var vigtig for at holde patruljebåden i topform. Han var også kendt for sine musikalske talenter.

David Lyons – Leading Seaman Josh ET Holiday

David Lyons portrætterede rollen som Leading Seaman Josh ET Holiday. ET var maskinmester ombord på HMAS Hammersley og sørgede for, at bådens motorer kørte problemfrit. Han var en pålidelig og hårdtarbejdende besætningsmedlem.

Conrad Coleby – Dylan Dutchy Mulholland

Conrad Coleby spillede rollen som Dylan Dutchy Mulholland. Dutchy var elektriker ombord på patruljebåden og stod for at reparere og vedligeholde alt elektrisk udstyr. Han var også kendt for sin charmerende personlighed.

Danielle Horvat – Jessica Gap Girl Bird

Danielle Horvat portrætterede rollen som Jessica Gap Girl Bird. Jessica var en uddannelsesofficer, der hjalp med at guide og undervise de nye besætningsmedlemmer. Hendes rolle var vigtig for at sikre, at alle ombord var veluddannede og klar til opgaverne.

Tammy Macintosh – CMDR Maxine Knocker White

Tammy Macintosh spillede rollen som CMDR Maxine Knocker White. Knocker var en karismatisk og kompetent officer ombord på HMAS Hammersley. Hun blev beundret for sit taktiske overblik og sin beslutsomhed.

Steve Bisley – CMDR Steve Marshall

Steve Bisley portrætterede rollen som CMDR Steve Marshall. Han var den oprindelige skipper på HMAS Hammersley og var en velrespekteret officer. Steve var kendt for sin professionalisme og sin ro i pressede situationer.

Dominic Deutscher – Ryan White

Dominic Deutscher spillede rollen som Ryan White. Ryan var en del af den unge besætning og udviklede sig til en erfaren og pålidelig soldat under seriens gang. Han var en karakter, som seerne kunne se vokse og udvikle sig.

Josh Lawson – Able Seaman Toby Chefo Jones

Josh Lawson portrætterede rollen som Able Seaman Toby Chefo Jones. Chefo var kok ombord på HMAS Hammersley og arbejdede tæt sammen med Bomber for at sikre, at besætningen altid havde fulde maver. Han var også kendt for sin skæve sans for humor.

Morgan ONeill – Lieutenant Darryl Smith

Morgan ONeill spillede rollen som Lieutenant Darryl Smith. Darryl var en officer med ekspertise i undervandsoperationer og var en værdifuld del af holdet på HMAS Hammersley. Hans viden og dygtighed blev ofte sat på prøve.

Sea Patrol kunne ikke have været den succes, den var, uden de fantastiske skuespillere, der gav liv til karaktererne. Deres talent og engagement gjorde serien til en af de mest mindeværdige i ganske lang tid, og deres præstationer vil helt sikkert blive husket og værdsat af fans i mange år fremover.

Overblik

Titel Sea Patrol
Udgivelsesdato 6. juli 2011 (Tyskland)
Oprindelsesland Australien
Også kendt som Patrulla de Alta Mar
Optagelsessteder Dunk Island, Queensland, Australien
Produktionsselskaber Australian Film Finance Corporation (AFFC)
McElroy All Media

Resmué

Sea Patrol handler om besætningen på patruljebåden HMAS Hammersley, som patruljerer den nordlige søgrænse til Australien. De må håndtere udenlandske fiskere, der fisker ulovligt, smuglere og politisk uro i en nærliggende østat.

Hverdagen om bord på det australske flådeskib er aldrig kedelig: De skal håndtere alle slags kriminelle til søs samt den politisk ustabile ø i nabolaget. Venskab mellem besætningsmedlemmer fører også til kærlighed blandt skibets besætning.

Handlingen udspiller sig i den fantastiske skønhed på Gold Coast i Australien. Sea Patrol følger søfolk fra alle samfundslag, aldre og temperament, der er presset sammen om bord på patruljebåden Hammersley – en sand trykkoger af følelser, ønsker og ambitioner. Om de jager veludrustede narkosmuglere, jagter tyve eller pirater, hjælper dumrianer eller redder skødesløse illegale immigranter, så er deres eventyr med til at styrke båndene mellem besætningsmedlemmerne og skabe dybe og langvarige venskaber, der går på tværs af klasse og køn.

Sea Patrol er filmet på Great Barrier Reef og Mission Beach i det nordlige Queensland samt på Warner Roadshow Studios på Gold Coast.

Fejl i TV-serien Sea Patrol: Seernes opdagelser

Mens vi alle elsker at følge med i spændende TV-serier, er det altid en sjov oplevelse at bemærke små fejl og pudsige detaljer, som skuespillerne og crewet ikke har fanget. Sea Patrol er ingen undtagelse, og vi har samlet nogle af de mest underholdende fejl, som seerne har opdaget i serien. Tag en pause fra virkeligheden, og lad os dykke ned i disse humoristiske misforståelser.

1. Det endeløse forsyningsrum

Blandt de mest bemærkelsesværdige fejl er det mystiske forsyningsrum ombord på HMAS Hammersley. Uanset hvor meget udstyr og proviant besætningsmedlemmerne tager med, synes rummet aldrig at blive tømt. Det er som om, det strækker sig til evigheden! Måske har de opdaget kilden til ubegrænset opbevaringsplads, eller også er det en lusket tryllekunst fra produktionens side – vi vil lade det være et mysterium.

2. Magiske uniformer

Et andet ekstraordinært fænomen er de magiske uniformer, som Sea Patrol holdets medlemmer bærer. Uanset hvor lang tid de har været ude på mission eller havde kæmpet mod elementernes rasen, forbliver deres uniformer altid pletfri og perfekt strøget. Man skulle tro, de havde en troldmand i garderoben! Måske kunne vi låne lidt af den magi til vores eget tøjvask?

3. Overlevende på mirakuløs vis

Vi kan bestemt ikke undervurdere evnen hos Sea Patrols besætning til at overleve på mirakuløs vis. Selv når deres både bliver sprængt i luften eller de bliver fanget i en labyrint af koraller, kommer de altid uskadt ud af situationen. Er de supermennesker eller bare virkelig heldige? Næste gang, du sidder fast i trafikken, tænk på Sea Patrol, og se, om du kan indhente det samme niveau af held.

4. Usynlige sejlads

En af de mere forvirrende fejl er den usynlige sejlads, der ofte sker i Sea Patrol. Mens besætningen diskuterer vigtige operationer og styrer skibet, kan vi se, at deres båd ikke bevæger sig overhovedet! Er de blevet magisk transporteret til det åbne hav? Har de skabt en ny metode til fartfri rejse? Var det bare en lidt for langvarig kaffepause til besætningen? Vi vil i hvert fald gerne lære deres tricks for at undgå trafikproppe!

5. Skuespillernes skattejagt

Den sidste fejl, vi vil fremhæve, er skuespillernes skattejagt. Nogle observante seere har lagt mærke til, at nogle af skuespillerne ser lidt mere solbrune ud fra en scene til den næste, eller har forskellige hårlængder uden nogen åbenlys forklaring. Måske har de været på en spontan ferie eller en magisk hårforlængelse? Eller også er det bare et resultat af et par scener, der blev optaget i forskellige tidsperioder. Lad os bare sige, at deres udseende er en del af skattejagten for os seere.

Sea Patrol er uden tvivl en underholdende og spændende TV-serie, men som med alt andet, er der altid plads til sjove fejl og små detaljer. Disse fejl og misforståelser er med til at gøre serien endnu mere interessant og diskutabel. Så næste gang du ser Sea Patrol, skal du holde øje med disse sjove fejl og se, om du kan finde endnu flere!

Andre populære titler: The Jewel of the NileSanditonChicago FireNakenMr. RobotI Am Not Okay with ThisThe Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2Redo of HealerWhite ChicksFBoy IslandWatch4beautyScream VIThe RoomHookThe MachinistOperation Fortune: Ruse de GuerreThe Mole: Undercover in North KoreaDen rige enkeBlacklightBad TripWinchesterSkinIndiana Jones și cadranul destinuluiNobodyLilyhammerMotherMamaInsecureAnne BoleynPhantom ThreadOrdinary LoveFrankensteinCitadelBabylonBatman: The Animated SeriesBagdad CafeDangerousOnwardAlienSpliceHes Just Not That Into YouSpinning ManHolidateMurder MysteryWhiplashHeirs of the NightTorchwoodAvatarInterstellarFear the Walking Dead