kinokvinder.dk

Seulgiroun Euisasaenghal (TV Series 2020–2021)


Overblik

Titel Seulgiroun Euisasaenghal
Udgivelsesdato 12. marts 2020 (Sydkorea)
Oprindelsesland Sydkorea
Også kendt som Hospital Playlist
Produktionsselskaber CJ ENM Co., Egg Is Coming

Resmué

TV-serien Seulgiroun Euisasaenghal følger historien om fem læger, der har været venner siden de startede på medicinstudiet i 1999. Mens de fleste ved, at hospitaler generelt er kedelige, er dette hospital en undtagelse. Det er beroligende, men også spændende at være på. Og hvorfor er det så spændende, spørger du måske? Jo, det skyldes de fem læger, der forvandler de kedelige hospitalsgange til farverige gangområder, der minder om indkøbscentre!

De har været venner siden deres tid på medicinstudiet, men på grund af deres arbejde som læger er de nu endnu tættere på hinanden. Vennerne beslutter sig for at danne et band, men det er lidt af et problem, da forsangeren har meget lidt erfaring med at synge. Når hun synger, lyder det som en dødende ged! Men selv med hendes elendige sangstemme elsker hendes venner hende stadig, og de tror på, at bandet vil lykkes!

Så følg med i Seulgiroun Euisasaenghal og oplev en hjertevarmende og humoristisk TV-serie om venskab, kærlighed og drømme på et hospital!

Funny Fejl i TV-serien Seulgiroun Euisasaenghal

Fejl 1: Den flyvende nøglebundt

I den første episode af Seulgiroun Euisasaenghal kan man tydeligt se en fejl, der får vores hovedperson til at ligne en moderne Peter Pan. Under en spændende jagtscene forsvinder hans nøglebundt pludselig. Men i næste klip er bundtet tilbage i hans hånd, som om det aldrig var forsvundet. Hvordan kan det være, at han kan flyve, men ikke holde styr på sine ejendele?

Fejl 2: Den teleporterede kaffekop

Hvis du nogensinde har undret dig over, hvorfor man ikke kan teleportere sig selv eller genstande, så har Seulgiroun Euisasaenghal svaret! I afsnit 5 kan man tydeligt se vores heltinde sætte sin kaffekop på bordet, kun for at den øjeblikkeligt forsvinder i næste klip. Måske skulle hun overveje at starte sin egen teleportationsvirksomhed?

Fejl 3: Den magiske paryk

I afsnit 10 får vi et kig ind i hovedpersonens fortid, men der er noget lidt mystisk ved hans udseende. I en scene ser vi ham med sin naturlige hårfarve, men i næste klip bærer han pludselig en skriggul paryk. Er der sket en tidsrejse, eller er der bare en utrolig god hårsalon i nærheden?

Fejl 4: Den usynlige mobiltelefon

Vores helte er altid forbundet via mobiltelefoner, men i afsnit 16 ser det ud til, at de har fundet en magisk usynlighedsfunktion. I flere scener kan man tydeligt se, at skærmen på deres telefoner er helt sort, og alligevel taler de og skriver beskeder som om intet er galt. Er det et nyt modetrend at være diskret med sin kommunikation?

Fejl 5: Den forsvundne logik

Denne fejl er nok den mest forvirrende af dem alle. I et af de seneste afsnit beslutter vores hovedperson at tage en tur på månen. Ja, du læste rigtigt – månen! Men ingen forklaring bliver givet på, hvordan han kom derop, eller hvordan han kom tilbage igen. Måske er det bare et af de privilegier, man har som en seværdig TV-stjerne?

Andre populære titler: The Woman KingKemono JihenDisconnectMonte CarloAventurile lui SmallfootWelcome to ChippendalesSidemen Charity Match 2022NellDonnie BrascoRocketmanDie Schöne und das BiestScarfaceFear of RainNorskovCuvinte pe zidurile băiiEverything Everywhere All at OnceThe Last ShiftSuper CarlaNarcosStar Trek: The Next GenerationVirgin RiverThe Idol“Til middag hos…” NiarnMrs. Harris Goes to ParisThe White LotusMirciulicaIt Chapter TwoThe MissionOmul-Păianjen: Niciun drum spre casăUngt hjerte21 Jump StreetAlong Came PollyEojjeoda Balgyeonhan HaruSinister 2Horrible BossesBullet TrainCherrySicarioAnt-Man and the Wasp: QuantumaniaSuzumiya Haruhi no yûutsuCranfordThe Age of AdalineX-MenJeder stirbt für sich alleinThe OvalGreyhoundDeath ProofAlaska DailyDie Liga der GerechtenLimitless