kinokvinder.dk

Sfântul (TV Series 1962–1969)


Overblik

Titel Sfântul
Udgivelsesdato 4. oktober 1962 (Storbritannien)
Oprindelsesland Storbritannien
Sprog Engelsk
Også kendt som The Saint
Filmingslokationer Associated British Elstree Studios, Shenley Road, Borehamwood, Hertfordshire, England, UK (Studie, afsnit Vendetta for the Saint)
Produktionsselskaber Bamore, Incorporated Television Company (ITC), New World Productions

Resmué

Sfântul er en TV-serie om Simon The Saint Templar, en velstående eventyrer og en moderne Robin Hood, der rejser verden rundt i sin hvide Volvo P1800S for at løse umulige opgaver og rette uretmæssigheder. Han forhindrer kriminelle i at lykkes og stjæler deres bytte, når der er en belønning, og når deres plyndring ikke findes eller forsvinder, for at dække sine egne udgifter.

Simon Templar skal altid være et skridt foran loven. Heldigvis gør hans kløgt, charme og kendskab til kriminelles metoder dette til en forholdsvis nem opgave.

Sfântul er en spændende serie, der følger Simons eventyr verden over og hans evne til at rette op på uretfærdigheder. Med sin talentfulde evne til at bekæmpe kriminelle og hans unikke evne til at undgå at blive fanget af loven, er Simon The Saint Templar en sand helt for vores tid.

Fejl i TV-serien Sfântul: En komisk kavalkade af kluntede kiksere

Introduktion

Velkommen til en verden af underholdende og ufrivilligt morsomme fejl i TV-serien Sfântul! Selvom denne actionfyldte serie prøver at imponere os med dramatiske scener og intense intriger, så har nogle seere opdaget en række skøre kiksere, der vil få dig til at grine højt. Lad os dykke ned i disse uhåndterlige fadæser og se, hvad der er galt med Sfântul!

Musikalske missere

Lad os starte med noget, der får os til at synge af grin: de uheldige musikalske fejl. Under en af de afgørende kampscener spilles der en opløftende triumfmelodi, men der er bare ét problem – den passer slet ikke til stemningen! Det er som at forsøge at danse vals til høj energisk techno. Lad os bare sige, at det ikke går så godt sammen. Sfântul skulle nok have valgt deres komponist mere omhyggeligt!

Tidsmanipulation og teleportering

Tænk dig at have evnen til at teleportere dig selv til et andet sted på et splitsekund. Det ville være fantastisk, ikke sandt? Desværre har Sfântul ikke helt styr på den slags magiske evner. I en episode ser vi vores hovedperson først i en larmende fabrik, og det næste øjeblik befinder han sig på toppen af et bjerg. Har nogen lige glemt at inkludere overgangsscenen, eller har han bare en utrolig evne til tidsmanipulation? Uanset hvad, så kan vi ikke lade være med at grine af denne mærkelige teleporteringsfejl.

Udødelighed uh-huh, absolutely fabulous!

Vi har hørt om superhelte, der ikke kan dø, men i Sfântul tager de det til et helt nyt niveau. Vores hovedperson overlever de mest dødbringende situationer uden så meget som en skramme. Han kastes ud fra en bro, bliver ramt af en bil, og bliver endda skudt – men det stopper ham ikke. Han kan bare børste lidt støv af sig og fortsætte, som om intet er sket. Måske skulle han lære resten af os, hvordan vi kan blive udødelige. Det ville gøre livet lidt lettere, ikke sandt?

Glemte frisørbesøg og pludselige stilskift

Vi kan ikke lade være med at grine af vores hovedpersons uforsætligt skiftende frisurer og påklædning. I den ene scene har han et stramt, veltrimmet hår og en smart jakkesæt til at matche, og i næste scene ser vi ham med en 70ers afro og en hippie-inspireret kjole. Hvad skete der lige der? Måske skulle han overveje en mere pålidelig frisør og en garderobekonsulent. Vi kan i hvert fald blive enige om, at hans modesans ligger et par årtier bagud.

Konklusion

Sfântul er uden tvivl en TV-serie, der forsøger at være dramatisk og spændende. Desværre er de uundgåelige fejl og kluntede kiksere blevet opdaget af seere, der ikke kunne lade være med at grine af dem. Uanset om det er musikken, der er malplaceret, teleporteringen der går galt, eller hovedpersonens konstante stilskift, er dette en serie, der med sikkerhed vil give dig et muntert grin. Så hvis du er i humør til en god latter, er Sfântul et must-see – men husk at lade skepsissen og forventningerne blive hjemme!

Andre populære titler: Sucker PunchBølle Bob – Alle tiders heltThe Worlds EndThe Venus EffectJaf in stil italianWednesdayThe DictatorWe Can Be HeroesFantômasEuroTripAli G IndahouseBoyka: UndisputedThe CroodsPalmettoMomBlissThe Man Who Fell to EarthSkinwalkerGone GirlThe Inspector Lynley MysteriesDont Look UpRoboCopStarship TroopersDetectivii din CaliforniaShes the ManThe JourneyBatman ForeverPolitik.tv2.dk på TV2/CharlieMiss OsakaArrowDorian GrayEvil Dead RiseGhost RiderMission: Impossible – FalloutNever Have I EverJurassic World DominionTranscendenceStromboliKommissar RexQuarryMr InbetweenA VisitaDistrict 9American MadeÅsa-Nisse i agentformMystery MenSpotlightGuardians of TimeVolver