kinokvinder.dk

Shake It Up (TV Series 2010–2013)

Skuespillere i TV-serien Shake It Up

Shake It Up er en populær TV-serie, der blev sendt fra 2010 til 2013. Serien følger de to bedste veninder, CeCe Jones og Rocky Blue, der drømmer om at blive professionelle dansere. Undervejs oplever de forskellige udfordringer og eventyr i deres rejse mod stjernestatus. Her er en liste over nogle af de medvirkende skuespillere i serien:

Bella Thorne – CeCe Jones

Bella Thorne spiller rollen som CeCe Jones. Hun medvirker i alle 75 afsnit af serien, der blev sendt fra 2010 til 2013. CeCe Jones er en dygtig danser og bedste veninde med Rocky Blue.

Zendaya – Rocky Blue

Zendaya spiller rollen som Rocky Blue. Ligelsom Bella Thorne medvirker hun også i alle 75 afsnit af serien. Rocky Blue er også en talentfuld danser og bedste veninde med CeCe Jones.

Davis Cleveland – Flynn Jones

Davis Cleveland spiller rollen som Flynn Jones. Han medvirker også i alle 75 afsnit af Shake It Up. Flynn Jones er CeCes lillebror og har en underholdende personlighed.

Roshon Fegan – Ty Blue

Roshon Fegan spiller rollen som Ty Blue. Han medvirker også i alle 75 afsnit af serien. Ty Blue er Rockys storebror og har også en passion for dans.

Adam Irigoyen – Deuce Martinez

Adam Irigoyen spiller rollen som Deuce Martinez. Han medvirker også i alle 75 afsnit af serien. Deuce Martinez er venner med CeCe og Rocky og arbejder sammen med dem på Shake It Up, Chicago!.

Caroline Sunshine – Tinka Hessenheffer

Caroline Sunshine spiller rollen som Tinka Hessenheffer. Hun medvirker i 66 afsnit af serien mellem 2010 og 2013. Tinka Hessenheffer er en skruppelløs og konkurrencepræget danser fra Europa.

Kenton Duty – Gunther Hessenheffer

Kenton Duty spiller rollen som Gunther Hessenheffer. Han medvirker i 49 afsnit af serien mellem 2010 og 2012. Gunther Hessenheffer er Tinkas bror og danser sammen med hende på Shake It Up, Chicago!.

R. Brandon Johnson – Gary Wilde

R. Brandon Johnson spiller rollen som Gary Wilde. Han medvirker i 31 afsnit af serien mellem 2010 og 2013. Gary Wilde er programvært for Shake It Up, Chicago! og er kendt for sin excentriske personlighed.

Anita Barone – Georgia Jones

Anita Barone spiller rollen som Georgia Jones. Hun medvirker i 25 afsnit af serien mellem 2010 og 2013. Georgia Jones er CeCe og Flynns mor og støtter deres drømme om at blive dansere.

Ainsley Bailey – Dina Garcia

Ainsley Bailey spiller rollen som Dina Garcia. Hun medvirker i 20 afsnit af serien mellem 2011 og 2013. Dina Garcia er CeCe og Rockys klassekammerat og veninde.

Christina Grady – Koreograf

Christina Grady spiller rollen som koreograf. Hun medvirker i 10 afsnit af serien i 2013. Koreografen arbejder sammen med CeCe og Rocky på deres dansefærdigheder.

Buddy Keaton – Henry Dillon

Buddy Keaton spiller rollen som Henry Dillon. Han medvirker i 9 afsnit af serien mellem 2010 og 2012. Henry Dillon er en berømt koreograf og mentor for CeCe og Rocky.

Leo Howard – Logan Hunter

Leo Howard spiller rollen som Logan Hunter. Han medvirker i 7 afsnit af serien i 2013. Logan Hunter er også en talentfuld danser, der udfordrer CeCe og Rocky.

Carla Renata – Marcie Blue

Carla Renata spiller rollen som Marcie Blue. Hun medvirker i 6 afsnit af serien mellem 2011 og 2013. Marcie Blue er Rockys mor og støtter hendes danserkarriere.

Duncan Tran – Shake It Up-danser

Duncan Tran er en af de mange Shake It Up-dansere i serien. Han medvirker i 6 afsnit mellem 2010 og 2012.

Phil Morris – Dr. Curtis Blue

Phil Morris spiller rollen som Dr. Curtis Blue. Han medvirker i 5 afsnit af serien mellem 2011 og 2013. Dr. Curtis Blue er Rocky og Marcies far og en anerkendt læge.

Richard Joel – Stage Manager

Richard Joel spiller rollen som Stage Manager. Han medvirker i 5 afsnit af serien mellem 2010 og 2011. Stage Manageren arbejder bag kulisserne og sikrer, at tingene kører glat på Shake It Up, Chicago!.

Emma Winkler – Shake It Up-danser

Emma Winkler er også en af de mange Shake It Up-dansere i serien. Hun medvirker i 5 afsnit mellem 2011 og 2012.

Disse er blot nogle af de mange talentfulde skuespillere, der medvirker i TV-serien Shake It Up. Deres præstationer bidrager til seriens popularitet og gør den til en fornøjelse at se for fans af dans og komedie.

Overblik

Titel Shake It Up
Udgivelsesdato 7. november 2010 (USA)
Oprindelsesland USA
Sprog Engelsk
Også kendt som Dance Dance Chicago
Filmlocations Los Angeles Center Studios – 450 S. Bixel Street, Downtown, Los Angeles, California, USA
Produktionsselskaber Its a Laugh Productions, Disney Channel

Resmué

Shake It Up er en TV-serie, der følger de to bedste veninder CeCe Jones og Rocky Blue i deres bestræbelser på at realisere deres drøm om at blive professionelle dansere ved at få roller på en populær lokal TV-show. Med hjælp fra Rockys bror Ty og hans bedste ven Deuce Martinez opnår de endelig deres drømme, da de bliver castet som dansere på showet Shake It Up, Chicago!

CeCe og Rocky håndterer deres nye liv ved at tilpasse sig og opretholde deres sociale status på skolen samtidig med, at de passer på CeCes lillebror Flynn. På deres TV-show konkurrerer de mod andre dygtige dansere, især søskendeparret Gunther og Tinka. Serien har også historier om Rockys bror, der også har talent for dans og rap.

Shake It Up er en sjov og underholdende serie, der viser den hårde vej til at opfylde ens drømme og finde sin plads i verden. Gennem dansen lærer CeCe og Rocky vigtige værdier som venskab, hårdt arbejde og at ikke give op på deres mål.

Fem sjove fejl i TV-serien Shake It Up

Hvad sker der med tasken?

I flere af episoderne i Shake It Up kan man lægge mærke til en underlig ting – tasken skifter farve hele tiden! I den ene scene er tasken pink, og i næste scene er den pludselig grøn. Er tasken magisk? Er det en fejl i produktionen? Vi ved det ikke, men det er da ret sjovt at følge med i, hvilken farve tasken har denne gang.

Når mennesker forsvinder

Har du nogensinde lagt mærke til, at der pludselig er en person i baggrunden, og i næste øjeblik er personen bare væk? Det sker ret tit i Shake It Up. Du kan være i gang med at se en scene, hvor Bella og CeCe snakker i skolen, og pludselig forsvinder en elev bare sporløst. Er det en fejl fra redaktørens side, eller er skolen virkelig hjemsøgt af forsvindende elever? Det er da lidt spooky, hvis du spørger mig!

Den omvendte t-shirt

Er du en af dem, der er mega modebevidst og altid lægger mærke til, hvordan folk er klædt i dine yndlingsserier? Så har du måske også opdaget denne fejl: nogle gange er Bella iført en t-shirt med printet på bagsiden! Hvordan kan man vende sine t-shirts forkert? Er det en ny trend i serien, eller er det bare en kløgtig måde at signalere, at Bella er en rebel? Det kan man jo ikke lade være med at grine lidt af.

Magiske mobiltelefoner

I Shake It Up kan mobiltelefonerne virkelig noget specielt. I den ene scene er batteriet pludselig ved at være tomt, men i næste scene er telefonen pludselig fuldt opladt igen. Det er da smart! Hvis bare vi alle kunne have så hurtige opladninger på vores telefoner, ville vi aldrig mangle strøm. Men det ser ud til, at det kun gælder i tv-serier. Måske vi skal kontakte producenterne og bede om en tutorial i mobiloplader-magi?

Techno-typografi

Hvis du er lidt en nørd og elsker at se nærmere på skærmen i Shake It Up, vil du nok lægge mærke til en morsom detalje. Når der er en sms-besked på skærmen, kan du nok ikke undgå at bemærke, at tastaturet ikke passer til den besked, de skriver. Måske de bare er super hurtige til at skrive uden at kigge på tastaturet? Eller måske er det bare en teknisk fejl. Det er i hvert fald en sjov måde at udfordre vores evner til at genkende tastaturlayoutet!

Så der har du det – fem sjove fejl fundet af seerne i TV-serien Shake It Up. Det er sådan nogle små detaljer, der kan få os til at grine og give os noget at snakke om. Men hey, ingen er perfekte, og det er jo det, der gør serien endnu mere underholdende!

Andre populære titler: News of the WorldNo Hard FeelingsThin IceCaptain America: Civil WarInside Llewyn DavisElvisThe Bone CollectorOut of the FurnaceThe Grand Budapest HotelBaby DriverMaladolescenzaThe MotherThe Last of UsCapernaumSe7enScarfaceRed HeatBridgertonIndiana Jones și cadranul destinuluiMission: Impossible – Dead Reckoning Part OneDestupatMystic RiverALFTriangle of SadnessRed LightsSkyfallFour LionsUm de NósBelle de JourThe Book of HenryTo LeslieTammyMission of HonorViolent NightBlutrotMeru the SuccubusAlvin and the ChipmunksMorbiusPeaky BlindersOperation Lost BoyOperarejsenNo Sudden MoveTerrifiedEvil Dead RiseOur Flag Means DeathDirty DancingThe Favourite – Intrigen und IrrsinnHard to KillKnight and DayJersey Girl