kinokvinder.dk

She-Ra and the Princesses of Power (TV Series 2018–2020)

De medvirkende i TV-serien She-Ra and the Princesses of Power

She-Ra and the Princesses of Power er en populær animeret TV-serie, der blev sendt fra 2018 til 2020. Med sin spændende historie og skønne karakterer har serien fanget publikum over hele verden. Her er en liste over de mest prominente skuespillere, der har medvirket i serien:

Aimee Carrero

Aimee Carrero spiller hovedrollen som Adora i serien. Adora er en ung kvinde, der opdager sin magt som She-Ra og kæmper for retfærdighed og frihed sammen med Prinsesserne af Power.

Marcus Scribner

Marcus Scribner giver stemme til karakteren Bow. Bow er en charmerende og dygtig buejæger og en trofast ven til Adora og She-Ra.

Karen Fukuhara

Karen Fukuhara leverer stemmen til Glimmer. Glimmer er en prinsesse og en del af Rebellionen, der modstår den onde Hordak.

AJ Michalka

AJ Michalka spiller Catra, en katteagtig skurk og tidligere barndomsven af Adora. Catra kæmper for at bevise sig selv og får en kompliceret rolle i serien.

Keston John

Keston John giver stemme til Hordak, den onde og magtfulde leder af Hordak-klanen. Hordak er en skræmmende modstander for Adora og hendes venner.

Christine Woods

Christine Woods spiller Entrapta, en ekscentrisk og teknologisk kyndig prinsesse. Entrapta har en fascinerende rolle i serien og er med til at udvikle historien.

Lauren Ash

Lauren Ash giver stemme til Scorpia. Scorpia er en loyaleven til Catra og har en hjertelig og morsom personlighed.

Lorraine Toussaint

Som Shadow Weaver leverer Lorraine Toussaint en imponerende præstation. Shadow Weaver var en tidligere ond troldkvinde, men hendes karakter udvikler sig gennem serien.

Adam Ray

Adam Ray har stemmen til Swift Wind, en flyvende hest med en stærk personlighed. Swift Wind er Adora og She-Ras trofaste følgesvend.

Genesis Rodriguez

Genesis Rodriguez spiller karakteren Perfuma. Perfuma er en prinsesse, der har evnen til at manipulere med planter og blomster, og hun tilføjer farver og skønhed til serien.

Vella Lovell

Vella Lovell leverer stemmen til Mermista. Mermista er en havfrueprinsesse og en af de vigtige medlemmer af Prinsesserne af Power.

Morla Gorrondona

Morla Gorrondona giver stemme til Light Hope. Light Hope er en mystisk karakter og en guddommelig vejledning for Adora og She-Ra.

Dana Davis

Dana Davis spiller Lonnie, en tidligere soldat for Hordak, der senere udstiller hendes loyalitet over for Rebellionen.

Merit Leighton

Merit Leighton har stemmen til Frosta. Frosta er en barnlig prinsesse med evnen til at kontrollere is og sne.

Grey Griffin

Grey Griffin spiller karakteren General. General er en stærk kriger og en af lederne for Rebellionen.

Reshma Shetty

Reshma Shetty giver stemme til Angella, en kraftfuld prinsesse og dronning af Bright Moon.

Jordan Fisher

Jordan Fisher har stemmen til Sea Hawk. Sea Hawk er en selvsikker pirat, der allierer sig med Adora og hendes venner.

Antony Del Rio

Antony Del Rio spiller Kyle, en teknologisk kyndig soldat under Hordak. Kyle får sin egen udvikling i løbet af serien.

Med denne imponerende rollebesætning har She-Ra and the Princesses of Power formået at bringe karaktererne til live og give seerne en uforglemmelig oplevelse. Serien er blevet hyldet for sin dybdegående historiefortælling og positive repræsentation af forskellige karakterer. She-Ra and the Princesses of Power vil helt sikkert forblive et mindeværdigt kapitel i animationens verden.

Overblik

Titel She-Ra and the Princesses of Power
Udgivelsesdato 13. november 2018 (USA)
Oprindelsesland USA
Produktionsselskaber DreamWorks Animation Television
DreamWorks Animation
Mattel Creations

Resmué

She-Ra, Princess of Power, fører en rebellion for at befri sit land Etheria fra de monstrøse invaderer Horde. På planeten Etheria er Adora en lovende soldat for Horde, ivrig efter at forsvare sit hjem mod truslen fra prinsesserne, som hun hele sit liv har lært at frygte. Alt ændrer sig, da et tilfældigt møde med det mystiske beskyttelsessværd i Whispering Woods kalder til hende. I rædsel opdager Adora den virkelige ondskab hos Horde og deserterer til Rebellion som dens forudsagte champion: She-Ra, Princess of Power. Adora og hendes nye venner må nu genopbygge det sønderknuste Princess Alliance for at besejre den onde Horde. Imens får Adoras tidligere bedste ven i Horde, Catra, besked på at hente Adora tilbage, men hendes egne følelser af jalousi, forræderi og grådighed fører hende ned ad en endnu mørkere vej, udstukket af Lord Hordak, som vil sætte hele Etheria i balance.

Hilariske fejl i TV-serien She-Ra and the Princesses of Power

She-Ra and the Princesses of Power er en fantastisk TV-serie, der har vundet mange hjerter med dens spændende historie og charmerende karakterer. Men selvom serien er elsket af mange, har nogle observante seere opdaget nogle utroligt morsomme fejl, der er simpelthen for sjove til at ignorere! Lad os dykke ned i nogle af disse fejl og have en lattermild stund.

Fejl #1: Magiske hår, der har deres eget liv

Et af de mest bemærkelsesværdige quirks i She-Ra and the Princesses of Power er karakteren Adoras levende hår. I nogle scener har hendes hår helt klart en vilje og personlighed helt for sig selv! Der er øjeblikke, hvor det virker som om, at hendes hår har overdrevet dramatisk bevægelse, der får det til at ligne en tegnefilmsfigur fra en anden dimension. Måske skulle She-Ra og hendes hår starte en egen spin-off-serie!

Fejl #2: Ude af sync mundbevægelser

Nogle gange kan det være svært for animationsholdet at få mundbevægelserne til at matche stemmerne perfekt. I She-Ra and the Princesses of Power har seerne bemærket nogle sjove øjeblikke, hvor karakterernes mundbevægelser simpelthen ikke er synkroniseret med det, de siger. Det er lidt som at se en dårlig kung-fu-film, men dog utroligt underholdende!

Fejl #3: Tilsyneladende grænser for fysikken

Selv i en fantasiverden som She-Ras er der nogle fysiske love, der stadig gælder. Men i nogle episoder ser det ud til, at disse love bliver brudt med glæde! Karaktererne kan pludselig gøre umulige spring, tyngdekraften virker ikke rigtig at have nogen effekt, og nogle gange kan selv en almindelig taske gemme på uendelige mængder af genstande. Hvem havde troet, at fysik kunne være så sjovt?

Fejl #4: Magiske transformationer… eller ikke?

She-Ras transformation til den stærke kriger er et af de mest ikoniske øjeblikke i serien. Men seere har bemærket, at der er øjeblikke, hvor denne transformation ser lidt underlig ud. Selve sekvensen kan være lidt kluntet, og der er tidspunkter, hvor She-Ra ser ud til at være lidt usikker på, om hun vil blive en kriger eller bare forblive som hun er. Måske har hun brug for lidt ekstra træning i transformationskunsten!

Fejl #5: Magiske forsvindingsnumre

Endelig har vi de mystiske forsvindingsnumre, der forekommer i She-Ra and the Princesses of Power. Der er øjeblikke, hvor figurer pludselig forsvinder som ved magi! Enten er det en fejl i animationssekvensen eller også har karaktererne nogle seriøse teleportationsevner, som de ikke lige har afsløret. Hvad end det er, er det bevist, at det er umuligt at være et superhelteanimeret show uden et par forsvindingsnumre!

She-Ra and the Princesses of Power er måske ikke fejlfrit, men det er de små fejl, der giver os noget at grine af. Selvom det er en tegnefilmserie, kan vi stadig sætte pris på de sjove småting, der gør hver scene unik på deres egen særlige måde. Så næste gang du ser en af disse fejl, tag det med et smil og husk, at selv det mest perfekte show kan have nogle skønne uforudsete fejl.

Andre populære titler: Level 16Piranha 3DCloudy with a Chance of MeatballsThe HangoverUrban LegendBullet TrainTwilightLaw & Order: Special Victims UnitKilljoyClannadWest Side StorySchool of RockHemlock GroveDarkland: The ReturnHell FestJudas and the Black MessiahThe Talented Mr. RipleyHitchShakespeare in LoveHis Dark MaterialsPolle FictionFast & FuriousThe Hunger GamesA Man Called OttoWelcome to ChippendalesFate: The Winx SagaThe Adam ProjectOuter BanksThe MotherXHouse of HammerRebel Without a CauseIncendiesDevil in OhioSleepy HollowDrishyam 2The MotherSoldaterkammerater rykker udAvatar: The Way of WaterAn American Werewolf in LondonEasy VirtueThe FighterFringeTriplu XJujutsu KaisenMr InbetweenFast & FuriousLuca