kinokvinder.dk

Shooter (TV Series 2016–2018)

De medvirkende i TV-serien Shooter

TV-serien Shooter, der blev sendt fra 2016 til 2018, havde en imponerende rollebesætning bestående af talentfulde skuespillere. Her er en oversigt over de mest betydningsfulde medvirkende i serien:

Ryan Phillippe som Bob Lee Swagger

Ryan Phillippe spiller hovedrollen som den tidligere marine sniper Bob Lee Swagger. Swagger bliver trukket tilbage til sit farlige job, da han bliver beskyldt for en sammensværgelse mod præsidenten. Phillippe formår at portrættere den hårdkogte og dygtige Sniper på en overbevisende måde.

Shantel VanSanten som Julie Swagger

Shantel VanSanten spiller rollen som Julie Swagger, der er Bob Lees kone. Hun er en stærk og beskyttende karakter, der kæmper for sin families sikkerhed. VanSanten formår at give Julie en autentisk og troværdig personlighed.

Cynthia Addai-Robinson som Nadine Memphis

Cynthia Addai-Robinson indtager rollen som Nadine Memphis, en FBI-agent, der bliver tilknyttet Swagger-sagen. Hun er en intelligent og målrettet karakter, der er fast besluttet på at afsløre sandheden. Addai-Robinson formår at skabe en spændingsfuld og troværdig skikkelse.

Omar Epps som Isaac Johnson

Isaac Johnson, spillet af Omar Epps, er Swaggers tidligere kollega og nuværende hemmelige kontakt. Han er en kompleks karakter, der skjuler flere hemmeligheder. Epps formår at give Isaac en dybde og autenticitet, der gør ham både fascinerende og mystisk.

Lexy Kolker som Mary Swagger

Lexy Kolker spiller den unge Mary Swagger, Bob Lees datter. Hun er en intelligent og nysgerrig karakter, der bliver en vigtig del af handlingen. Kolker formår at portrættere Mary på en imponerende og troværdig måde.

Udover disse hovedroller inkluderer serien også flere andre talentfulde skuespillere, der bidrager til seriens intense og spændende atmosfære. Det er værd at nævne navne som Jesse Bradford, Matt Shallenberger, Delaina Hlavin, Eddie McClintock, Gerald McRaney, Josh Stewart, David Marciano, David Andrews, John Marshall Jones, Gina Gallego, Felisha Terrell, Derek Phillips, Tom Sizemore og mange flere.

Der er ingen tvivl om, at Shooter er blevet en populær serie på grund af dens veludførte skuespil og dybdegående karakterer. Med sådan en talentfuld rollebesætning lykkedes det serien at skabe et engagerende og spændende univers, der har holdt seerne klistret til skærmen.

Overblik

Titel Shooter
Udgivelsesdato 15. november 2016 (USA)
Oprindelsesland USA
Også kendt som 狙擊生死線
Filmoptagelsessteder Santa Clarita, Californien, USA
Produktionsselskab Closest to the Hole Productions

Resmué

Shooter er en spændingsfuld tv-serie, der følger historien om Bob Lee Swagger, en højt dekoreret veteran, der bliver tvunget tilbage i aktion for at forhindre en sammensværgelse om at dræbe præsidenten. Serien er baseret på den bestseller-roman Point of Impact af Stephen Hunter og filmen fra 2007 med Mark Wahlberg i hovedrollen.

I serien, der har Ryan Phillippe i hovedrollen, følger vi Bob Lee Swaggers rejse. Han er en højt dekoreret veteran, der bliver overtalt til at deltage i en hemmelig mission af sin tidligere kommanderende officer, Isaac Johnson. Men Swagger opdager hurtigt, at han er blevet rammesat og må gøre alt, hvad han kan for at beskytte sin familie og rense sit navn.

Handlingen i Shooter er fyldt med spænding og intriger. Bob Lee Swagger må navigere gennem farlige situationer og hemmelige operationer for at afværge attentatplanen og afsløre dem, der står bag sammensværgelsen. Samtidig kæmper han for sin egen frihed og retfærdighed.

Fejl i TV-serien Shooter: Seernes opdagelser af spektakulære skæverter

Marinesoldatens mysteriøse håndfærdighed

En af de mest opsigtsvækkende fejl i TV-serien Shooter er, at medlemmer af United States Marine Corps tilsyneladende har glemt, hvordan de skal holde deres hænder. For seere med skarpt øje er det blevet bemærket, at soldaterne i uniformen uforskammet stikker deres hænder i lommerne.

Nu skal man lige være klar over, at dette er en ægte læringsfejl. Når soldaterne gennemgår deres grundlæggende træning, bliver de nærmest hjernespulde med mantraet om, at hænderne aldrig nogensinde skal forsvinde i lommerne. Tænk sig, hvis en seriøs og ærværdig sergent ved navn Bob Lee gjorde sådan noget uafladt! Hvordan skulle hans undersåtter så kunne se op til ham? Utænkeligt!

Hele verden på IMDb med opgaven at rette

Når man finder så mange fejl i en TV-serie som Shooter, er det vel nærmest vores pligt at hjælpe med at lappe hullerne. Hvis du sidder derhjemme og føler dig som en moderne Sherlock Holmes, der har fået øje på en fejl, kan du faktisk gå ind på IMDb-siden dedikeret til TV-serien og bidrage med din ekspertise. Hvad er bedre end at være en del af et globalt korrekturteam?

Nyeste afsnit: På jagt efter meningen

Fejl er fascinerende, ikke? Hvis du er sulten efter mere munter underholdning, er du heldig. Det nyeste afsnit af Shooter har glædet os med en udfordring. Vi har nu muligheden for at fylde nogle nye huller i dataene og lege sladrese med fejlfinding. Det er næsten som at være på jagt efter det skjulte formål i serien!

Andre populære titler: The Place Beyond the PinesMeet Joe BlackHalloweenA Spy Among FriendsRaising HelenDrengen der forsvandtBrave New WorldSeeking JusticeDeadwater FellThe Devil All the TimeUnderworldLittle WomenThe Age of AdalineSpies in DisguiseNatural Born KillersSherwoodScary MovieThe FlashGirl in the BoxCha Cha ChaJohn Wick: Capítulo 45 Zimmer Küche SargSundayThe New GuyConan the BarbarianOscuro deseoDet gamle guldMansfield ParkMechanic: ResurrectionTetrisSpinning ManStillwaterTriunghiulThe Daily Life of the Immortal KingBarbie Fairytopia300: Rise of an EmpireBernieThe Other WomanSem DeusKing RichardThe Breakfast ClubJurnalulOmul-Păianjen: Niciun drum spre casăDogtoothThe Big ShortLie to MeExodus: Gods and KingsKometernes julPayback