kinokvinder.dk

Single-Handed (TV Series 2007–2010)

De medvirkende i TV-serien Single-Handed

TV-serien Single-Handed er en populær krimi-drama serie, der blev sendt fra 2007 til 2010. Serien foregår i en lille irsk landsby ved navn Connemara og følger den lokale politibetjent, Garda Sergeant Jack Driscoll, i hans arbejde med at opklare kriminalsager og bevare lov og orden i lokalområdet.

Hovedskuespilleren: Owen McDonnell som Garda Sergeant Jack Driscoll

Owen McDonnell spiller den centrale rolle som Garda Sergeant Jack Driscoll. Han er en dedikeret politibetjent, der arbejder hårdt for at beskytte og tjene sit samfund. McDonnell formår at give karakteren dybde og autenticitet gennem sin præstation.

David Herlihy som Garda Finbarr Colvin

David Herlihy spiller rollen som Garda Finbarr Colvin. Han er en erfaren politibetjent, der arbejder tæt sammen med Jack Driscoll. Herlihys præstation giver karakteren en følelse af styrke og troværdighed.

Ruth McCabe som Eithne Driscoll

Ruth McCabe spiller rollen som Eithne Driscoll, Jacks mor. Hun er en stærk og omsorgsfuld kvinde, der står bag sin søn i alle situationer. McCabes skuespil bringer en varme og empati til karakteren.

Andre vigtige skuespillere

  • Brian Gleeson spiller rollen som Cathal, en lokal beboer, der bliver involveret i forskellige kriminelle aktiviteter.
  • Sean McGinley spiller rollen som Dennis Costello, en indflydelsesrig og magtfuld lokal forretningsmand.
  • Matthew McNulty spiller rollen som Brian Doyle, en ung mand, der bliver draget ind i kriminalitet.
  • Simone Lahbib spiller rollen som Gemma Burge, en engageret journalist, der er opsat på at afsløre sandheden.

Andre medvirkende

Udover de vigtigste skuespillere er der også en række andre talentfulde skuespillere, der bidrager til seriens dybde og kompleksitet:

  • Ian McElhinney som Ex-Garda Sergeant Gerry Driscoll
  • Cathy Belton som Aine OSullivan
  • Denis Conway som Inspector OKane
  • Tina Kellegher som Teresa Burke
  • Liam Carney som Tommy Gallagher
  • Laura Murphy som Saoirse Brady
  • Joe Hanley som Martin Reilly
  • Dairíne Ní Dhonnchú som Nuala Reilly
  • Darragh Kelly som Fergal
  • Stuart Graham som Johnny Mallon
  • Stephen Rea som Sean Doyle

Med deres dygtige præstationer formår disse skuespillere at skabe en atmosfære af spænding, drama og autenticitet i serien Single-Handed.

Skabere af serien er Barry Simner og Rob Pursey, der sammen med det talentfulde cast og crew har skabt en mindeværdig og banebrydende TV-serie.

Overblik

Titel Single-Handed
Udgivelsesdato 1. januar 2007 (Irland)
Oprindelsesland Irland
Også kendt som В одиночку
Optagelsessteder Connemara, County Galway, Irland
Produktionsselskaber Element Films
Raidió Teilifís Éireann (RTÉ)
Touchpaper Television

Resmué

TV-serien Single-Handed handler om Jack Driscoll, der flytter tilbage til den lille by på Irlands vestkyst, hvor han blev født. Han overtager sin pensionerede fars stilling som politimand og løser forskellige sager.

Jack Driscoll bliver overført fra Dublin tilbage til sin fødeby i det afsidesliggende vestlige Irland som Garda Sergeant, en stilling der for nylig blev ledig efter hans far, Gerry. Jacks første store sag er efterforskningen af dødsfaldet på en ung kvinde, der bliver fundet i en isoleret campingvogn. Jack møder modstand, da han forsøger at identificere kvinden, da lokalsamfundet lukker rækkerne. Det, der ved første øjekast lignede et tilfældigt dødsfald, får en stadig mere uhyggelig tone. Jack afslører en snørklet historie om afpresning og seksuelt misbrug, der involverer landmanden, hvis mark campingvognen stod på, en lokal hotelindehaver, hans fars ældste ven og en bygningsarbejder med ry for vold. Jacks uophørlige jagt på sandheden bringer gamle forbrydelser frem i lyset og sætter ham op mod hans nye inspektør og Gerry, der måske gemmer på nøglen til mysteriet. Midt i alt dette er der et lille håb: et romantisk forhold til en ung sygeplejerske fra Dublin, Saoirse, der besøger sin onkel i området, den velhavende lokale bygningsentreprenør Tommy Gallagher, som tiltrækkes af stedet – og Jack.

– Anonym

Fejl og fumleri i TV-serien Single-Handed

TV-serier kan vække vores begejstring, få os til at græde og lade os drømme os væk til fjerne verdener. Men af og til går tingene ikke helt som planlagt, og fejl og fumleri sniger sig ind i historien. Sådan er det også i den populære TV-serie Single-Handed, hvor seerne har opdaget nogle sjove og uheldige fejl. Lad os dykke ned i dem og få et godt grin på bekostning af produktionen!

Tilbage til fremtiden

En af de mest bemærkelsesværdige fejl i Single-Handed er tidslinjeforvirringen. Trods det faktum, at serien foregår i en bestemt tidsperiode, er der flere kiksede øjeblikke, hvor karaktererne ser ud til at være rejst tilbage i tiden. I en episode kan man spotte en birollefigur, der roligt bruger sin smartphone – år før de blev almindelige. Måske har der sneget sig en tidsmaskine ind i produktionen?

Forvirrede geografer

Single-Handed foregår i det smukke irske landskab, med bølgende grønne marker og majestætiske bjerge. Men nogle gange synes seriens karakterer at have lidt problemer med geografien. I en episode kan man se vores hovedperson sejle en båd i en flod – som magisk skifter til en sø i næste klip. Hvad skete der lige dér? En usynlig vandmassetransformation? Måske skulle produktionen have haft en dygtigere geografisk rådgiver med på holdet.

Mysteriet om den genfødte bil

Hvem kan ikke lide en god genopstandelse? Men i Single-Handed tager det tilsyneladende fænomenet en helt ny drejning. I flere episoder kan man spotte en bil, der øjensynligt går op i flammer og bliver ødelagt, kun for senere at dukke op igen i perfekt stand, som om intet var sket. Er der et magisk bilreparationsværksted i nærheden? Eller er det bare et sløset redigeringsarbejde, der får os til at tro på bilarternes genkomst?

Kampen om lyssætningen

Lyssætning er vigtig i enhver produktion, for at give den rette atmosfære og stemning til scenen. Desværre ser det ud til, at lyssætningens beslutninger i Single-Handed efterlod meget at ønske. I flere klip kan man se scener, hvor karaktererne skifter fra at være badet i solskin til pludselig at være dækket af mørke skygger på brøkdele af et sekund. Er det en naturlig meteorologisk forandring? Eller er det bare et resultat af en overivrig lysmand?

En verden uden regn

I det irske landskab skulle man tro, at regnen var en fast følgesvend. Men i Single-Handed synes karaktererne at leve i en verden uden regn. Trods de grønne enge og dybwævede floder er der ingen tegn på vådt vejr. Er der mon en global tørke i seriens univers? Eller er det bare et forsøg fra produktionens side på at skabe et mere behageligt arbejdsmiljø for skuespillerne?

Fejl og fumleri kan gøre en TV-serie endnu mere underholdende. Selvom Single-Handed har haft sin del af sjove fejl, er det heldigvis ikke noget, der ødelægger den fantastiske historie og karaktererne. Næste gang du ser serien, så sørg for at holde øje med disse sjove kiks – og husk at grine med, når produktionen kommer på glatis!

Andre populære titler: PapillonThe Day the Earth Stood StillTop Gun: MaverickGhostedThe BatmanI SpyAlita: Battle AngelWhite House PlumbersKleine Morde unter NachbarnInesquecívelThe Last of UsThe GunmanDeadpool 2The HillGambito de DamaSpinning ManThe CollectionA Good PersonThe Kings Man: O InícioStar Trek: Strange New WorldsThe FlintstonesTeen WolfOn the Basis of SexUnsaneJujutsu Kaisen 0John WickThe BlacklistSpace CowboysThe Girl from PlainvilleJackie BrownBedragThis Is Spinal TapSuccessionA Room with a ViewWomen TalkingRedo of HealerStranger ThingsBrødrene Mortensens julThe Day the Earth Stood StillSidewaysUnforgottenSuperman & LoisCODAShutter IslandPitch Perfect 2State of HappinessPeters landlovInterstellarWynonna EarpDemon Slayer: Kimetsu no Yaiba