kinokvinder.dk

Siren (TV Series 2018–2020)


Overblik

Titel Siren
Udgivelsesdato 29. marts 2018 (USA)
Oprindelsesland USA
Også kendt som Nhan Ngu
Optagelsessteder Port Moody, British Columbia, Canada

Fejl i TV-serien Siren, opdaget af seerne

TV-serien Siren har fanget seernes opmærksomhed med sin spændende historie om sirener, menneskelignende havvæsner. Men selvom serien er underholdende, har nogle seere bemærket et par små fejl, som vi ikke kan lade være med at grine af.

Giv kommandoen til ribbonneddrejning!

En af de mest mærkværdige fejl, der er fundet i Siren, er faktisk ret enkel. Kommandør David Kyle Michael J Rogers har en tendens til at bære sin ribbonbar på hovedet – bogstaveligt talt! Måske er han bare en rebelsk kommandør, der gerne vil se anderledes ud end alle andre. Eller måske er det en skjult besked til os seere: Skal vi vende det hele på hovedet? Hvem ved, men uanset hvad er det en fejl, der får os til at grine og undre os over, hvordan det overhovedet er sket!

Selvforsvar eller seriens egentlige navn: Ryn gør, hvad hun vil

I Siren står havvæsenet Ryn over for mange farlige situationer, og nogle gange kommer hun til at slå folk ihjel. Men lad os bare være ærlige – hvis vi var omgivet af fare, hvis vores eksistens var truet, ville vi nok også gøre alt, hvad der var nødvendigt for at overleve. Så det er ret underholdende, når seerne påpeger, at Ryn kunne undgåtte at blive anklaget, fordi hendes handlinger ville blive betragtet som selvforsvar. Seriens nye navn kunne være Ryn gør, hvad hun vil – hvem bekymrer sig om reglerne, når man er en havsirene!

Så uanset om det drejer sig om forkert tøj eller juridiske freestyle-moves, er det altid sjovt at finde fejl i vores yndlingsserier. Siren kan få os til at undre os og grine, når den ikke er helt perfekt. Men hey, det er vel det, der gør den ekstra underholdende, ikke?

Andre populære titler: Jul på slottetThe MenuKlaus“Til middag hos…” NiarnBettys DiagnoseDoogalBlinkende lygterThe November ManThe Woman KingThe K2BlacKkKlansmanThe EqualizerWhite House DownThe FabelmansThe InternCinã pentru fraieriOver the TopBonesBedragMadame WebHow to Sell Drugs OnlineStripteaseAm grünen Rand der WeltEmpire of the SunBrødrene Mortensens julDinosaurStillwaterThe Usual SuspectsÅsa-Nisse i agentformThe Naked Gun: From the Files of Police Squad!Spider-Man: Across the Spider-VerseNo Time to DieAmerican MadeThe Walking DeadDanes Without a ClueGoal! IIIDog – Das Glück hat vier PfotenCocktailExitAs Above, So BelowThe Thin Red LineLock, Stock and Two Smoking BarrelsSleepy HollowChicago FireGoldShes Out of My LeagueDogtoothThe In BetweenLa limita extrema