kinokvinder.dk

Skam (TV Series 2015–2017)


Overblik

Titel Skam
Udgivelsesdato 25. september 2015 (USA)
Oprindelsesland Norge
Sprog Norsk
Også kendt som Shame
Optagesteder Oslo, Norge (hovedlokation)
Produktionsfirma Norsk Rikskringkasting (NRK)

Resmué

TV-serien Skam (Skam) følger historien om en gruppe unge teenagere og elever på Hartvig Nissens gymnasium i Oslo, og deres problemer, skandaler og hverdag. Hver sæson fortælles fra en forskellig persons synsvinkel.

De underholdende fejl i TV-serien Skam

Gennem årene har TV-serien Skam været en stor succes blandt seere over hele verden. Men selvom serien er populær, betyder det ikke, at den er fejlfri. Seere har formået at opdage nogle små, underholdende fejl, der tilfældigvis slipper igennem redigeringen. Lad os dykke ned i nogle af disse sjove skønhedsfejl!

Det hemmelige båndmel

En seer har bemærket en interessant detalje i en af episoderne, hvor hovedpersonen William sidder og spiser en stor skål pasta. Alt ser ud til at være perfekt, indtil man pludselig lægger mærke til, at der er noget galt med pastasaucen – den flyder ud af skeen som om det er vand! Mon de har skiftet pastasovsen ud med båndmel? Er det en ny trend, vi ikke har hørt om? Vi kan kun gætte!

Den flyvende mobiltelefon

I en anden episode har en seer observeret en morsom teknisk fejl. Kameraet skifter fra en karakter til en anden, og pludselig bliver mobiltelefonen, som den første karakter holder i sin hånd, til en flyvende genstand! Det er tydeligt, at telefonen simpelthen forsvinder ud af ingenting. Måske er der en telekinesifunktion, som vi ikke er klar over?

En magisk forsvinden

I en intens scene, hvor hovedpersonen Eva er i en diskussion med en anden karakter, ser vi pludselig noget mystisk ske. Eva skal kontakte personen, men i en af kameravinklerne forsvinder hendes telefon på magisk vis! Er det en usynlighedsfunktion, der ikke blev forklaret i manuskriptet? Mon vi har opdaget en ny superhelt?

Den magiske transformationsknap

I en scene, hvor karakteren Noora står foran spejlet og prøver forskellige outfits på, sker der noget utroligt! Hver gang kameraet vender tilbage til spejlet efter et klip, har Noora pludselig skiftet tøj uden at røre en finger. Måske er der en hemmelig transformationsknap, der gør det muligt at skifte outfits på et splitsekund. Modebranchen vil helt sikkert være interesseret i at få fat i den teknologi!

Musik som tidrejser

En seer har også bemærket en sjov tidslomme i en af episoderne, hvor karakteren Isak lytter til musik på sin computer. Overraskende nok skifter sangene, selvom tidslinjen ikke rigtig følger med. Med et trylleslag hopper musikken fra 80erne til 90erne og tilbage igen på et øjeblik. Måske har Isak en magisk iPod, der transporterer ham gennem musikhistorien!

TV-serien Skam er uden tvivl en fantastisk serie, der formår at indfange sit publikum med spændende historier og karakterer. Men lad os ikke glemme, at selv de bedste serier kan have deres små, underholdende fejl. Lad os nyde dem med et glimt i øjet og lade os underholde af disse skønne overséninger!

Andre populære titler: Sexy BeastThe PredatorLeben und sterben lassenWalker: IndependenceSommerEntouragePink PrisonBlitzAlone in the WildThe Popes ExorcistBlack PantherEvil Dead RiseDie HardLethal WeaponAll-In Team Jumbo-VismaSide EffectsNightwatchFrom Dusk Till DawnThe FlintstonesManchester by the SeaCocktails & DreamsMcDonald & DoddsFifty Shades DarkerLooks That KillThe CrownMidnightEscape Plan 2: HadesLykkelige omstændighederSpeak No EvilEastern PromisesPreyMemoirs of a GeishaSleepy HollowThe HunterThe Mindy ProjectSolkongenThe Boy Next DoorAbout TimeMa dau in vant dupa cumparaturiParks and Recreation2 GunsSanditon“Vi på Saltkråkan” Snickargården i faraKono Oto Tomare!Vikings: Valhalla