kinokvinder.dk

Sky Rojo (TV Series 2021–2023)


Overblik

Titel Sky Rojo
Udgivelsesdato 19. marts 2021 (USA)
Oprindelsesland Spanien
Også kendt som Red Sky
Filmsteder Madrid, Spanien
Produktionsselskaber Vancouver Media
Canary Pictures
Tv-kanal Netflix
Sprog Spansk

Resmué

TV-serien Sky Rojo følger historien om Coral, Wendy og Gina, tre prostituerede kvinder, der bliver nødt til at flygte for at finde frihed. De bliver jaget af Romeo, deres alfons fra Las Novias Club, samt hans håndlangere, Moises og Christian.

Coral, Wendy og Gina er nødt til at tage flugten, da de indser, at deres liv som prostituerede er fyldt med vold og undertrykkelse. De er fast besluttede på at tage kontrollen over deres liv og finde en ny begyndelse.

Romeo, deres brutale alfons, er fast besluttet på at holde pigerne under kontrol. Han og hans håndlangere er parate til at gøre alt for at få fat i dem og bringe dem tilbage til klubben.

Mens Coral, Wendy og Gina forsøger at undslippe, står de over for en række farlige situationer og kommer hele tiden tættere på afsløring. De må være taktiske, opfinde kreative planer og stole på hinanden for at overleve.

TV-serien Sky Rojo udforsker temaer som frihed, modstand og styrke. Det er en spændende og nervepirrende fortælling, der holder seerne på kanten af deres sæder.

Fejl i TV-serien Sky Rojo, der får os til at grine

Sky Rojo er en actionfyldt TV-serie, der har fanget mange seeres opmærksomhed med sin intense og spændende historie. Men selvom serien har imponeret mange, har nogle seere været skarpe og opdaget nogle hylende morsomme fejl i produktionen. Lad os tage et kig på nogle af disse fejl, der får os til at trække på smilebåndet:

Flugt i slow motion

En af seernes opdagelser er en scene, hvor vores helte forsøger at slippe væk fra forfølgere i slow motion. Men hvis man kigger nøje efter, kan man se, at skuespillerne i baggrunden bevæger sig som om de er i normal hastighed! Det ser ud som om, de bare er gået lidt for tidligt i speed-mode, mens de andre står og snegler sig afsted. Måske skulle produktionen have brugt lidt mere tid på at synkronisere deres slow motion-effekter.

Mirakuløs hårspray

I en af de mere spektakulære scener i serien angriber en af karaktererne sin fjende ved at bruge en hårspray som flammekaster. Men der er en lille detalje, der fik mange seere til at grine højt – hårsprayen er tydeligvis ubrugt, og det er heller ikke muligt at se nogen flamme, der kommer ud af den. Måske skulle de have brugt en ægte flammekaster i stedet for en tom hårspraydåse, eller også var det bare en smart genialitet fra karakterens side at narre sin fjende med en ubrugelig våbenattrap.

Hele byen bader kun om natten

En anden opdagelse fra seerne er, at uanset hvilken tid på dagen det er, så ser alle karakterer ud til kun at tage sig et bad om natten. Uanset om det er midt om dagen eller om aftenen, så er naturligvis mørkt, og vandet sprøjter, samtidig med at stjernerne blinker på himlen! Serien kan muligvis være filmet på et sted, hvor de kun havde adgang til vand om natten, eller måske er det en alternativ virkelighed, hvor alle kun bader om natten for at undgå solskoldning – smart, ikke?

Teleportering uden omkostninger

Endelig har seere lagt mærke til, at karaktererne i Sky Rojo ser ud til at have fået overnaturlige kræfter. De kan nemlig teleportere sig magisk rundt udenom forhindringer. I en scene ser man for eksempel en karakter flygte fra en bil, der forsøger at ramme hende, og pludselig er hun bare væk! Hvem havde troet, at man kunne undgå alle farer og bekymringer, bare ved at tænke sig magisk væk? Måske har produktionen lige lidt for meget fantasi, når det kommer til action-sekvenserne.

Sky Rojo er uden tvivl en fantastisk TV-serie, der underholder os med sine spændende plots og karakterer. Men som med enhver produktion er der altid nogle fejl, der sniger sig ind. Heldigvis kan vi seerne nyde disse fejl og få os et godt grin. Det er altid sjovt at se disse små skønhedsfejl og øjeblikke, hvor virkeligheden ikke helt gik efter planen. Så næste gang du ser Sky Rojo, skal du måske holde øje med disse fejl og give dig selv et ekstra grin.

Andre populære titler: 65Das BootBillions12 MonkeysThe Infernal MachinePlanet TerrorEverything Everywhere All at OnceThe FlintstonesThe OrvilleRutsjJulehjertets hemmelighedA Love Song for Bobby LongThe Mitchells vs the MachinesForce of NatureGuardians of the Galaxy Vol. 3On My MindFour Weddings and a FuneralThe Art of Racing in the RainIp Man 4: The FinaleFast & Furious 7GaslitPromising Young WomanSenior YearAwkward.SamaritanBaby DriverXHeartbeatCurfewEye for an EyeGirl in the BasementShamelessValerian and the City of a Thousand PlanetsUnknown Soldier – Kampf ums VaterlandCriminal MindsA Scanner DarklySleepless in SeattleKids in CrimeFear the Walking DeadThe LangoliersClerksBunul dinozaurGuardians of the Galaxy Vol. 3Men in Black 3Wind RiverColetteThe Crown