kinokvinder.dk

Slugterra (TV Series 2012–2016)


Overblik

Titel Slugterra
Udgivelsesdato 3. september 2012 (Canada)
Oprindelsesland Canada
Også kendt som Bajoterra
Filmoptagelsessteder Vancouver, British Columbia, Canada
Produktionsselskaber Bell Broadcast and New Media Fund, DHX Media, Nerd Corps Entertainment

Resmué

Eli Shane er fast besluttet på at blive den største Slugslinging helt af dem alle! Kun ved at samle, træne og dyste med små væsner kaldet SLUGS kan Eli og hans hold håbe på at besejre de onde kræfter. Har vi nævnt den del, hvor slugsene forvandler sig til mægtige magiske væsner? Den del er awesome. Slugterra er et episk sci-fi comedy eventyr, der foregår dybt under jorden, hvor ammunitionen er levende, og kun de hurtige overlever! I denne lysende, high-tech underjordiske verden rummer hver grotte et nyt eventyr, nyt slag og mærkelige små slugs, der skal opdages!

Historien følger Eli og hans hold, mens de udforsker grotterne, udfordrer rivaler og hinanden til venskabelige dueller, opgraderer deres seje udstyr og generelt har det sjovt i denne aldrig-før-forestillede underjordiske verden! Men der er en meget reel trussel mod verden og slugsene; Dr. Blakk forsøger at forvandle slugsene til vilde, hjernevaskede våben! Ingen har hidtil været i stand til at stå imod Blakks mægtige slugs og hær af håndlangere… indtil nu.

Fejl i TV-serien Slugterra, som får os til at gnække

Slugtennis i tyngdekraftløst rum

En af de mest underholdende øjeblikke i Slugterra er uden tvivl, når vores helte spiller en omgang slugtennis i tyngdekraftløse omgivelser. Det er dog svært at lade være med at grine lidt, når man opdager, at boldene faktisk falder til jorden som om der stadig var tyngdekraft. Har de ikke frisk luft deroppe?

Evighedsfortræning på få sekunder

Når vores modige karakterer træner deres slugs, ser det ud til, at de kan lære nye evner på blot få sekunder. For os dødelige er det lidt skuffende, at vi ikke bare kan læse en bog i fem sekunder og pludselig blive eksperter. Måske burde vi prøve at træne vores hjerner i tyngdekraftløse rum?

Magiske taske med alt

En af de mest forbløffende ting er vores helters evne til at trække næsten alt ud af deres tasker på magisk vis. Lige fra våben til snacks og selv hele telte. Det er som om, deres tasker har adgang til en interdimensionel lagerplads. Måske skulle vi overveje at investere i en sådan taske til vores daglige gøremål?

Sækkepiber, der forsvinder i luften

I Slugterra kan vores helte kaste sækkepiber, der forvandler sig til forskellige slags. Men det virker som om, at disse sækkepiber forsvinder i luften, når de bliver skudt af sted. Måske skulle de være mere forsigtige, så de ikke mister alle deres sækkepiber på denne måde. Det er trods alt ikke billigt at købe nyt udstyr hele tiden.

Tilbageløbende tid

Der er også bemærkelsesværdige øjeblikke i Slugterra, hvor tiden synes at gå i bakgear. Det er ikke ualmindeligt at se en karakter blive grebet i en farlig situation, kun for at se dem bakke ud og undslippe uden nogen nævneværdig forklaring. Måske har de opfundet en tidspistol, som de ikke har fortalt os om?

Slugterra: En sjov fejltagelse

Selvom Slugterra kan prale af nogle fejl og uoverensstemmelser, får det os stadig til at smile og holde af serien. Vi elsker dens fantasifulde univers og de spændende eventyr, vores helte oplever. Lad os bare håbe, at de snart løser nogle af disse småskøre fejl og gør Slugterra til en endnu mere fantastisk oplevelse.

Andre populære titler: GodlandGone Baby GoneWhats Love Got to Do with It?The Human CentipedeKrønikenMr. JonesThe Last Letter from Your LoverIsle of DogsPaulDie KaiserinThe RescueFlorenceHannibalLimboRipper StreetAmerican Horror StoryThe Social NetworkFuriozaAbsolonFitzcarraldoWhat Women WantBridgertonPrey for the DevilSiloGet ShortyMidnight SunHancockBoss LevelJohn WickOrkestretDead ShotSOKO StuttgartSømænd og svigermødreStolen“Friends” The One with Rachels Big KissHidden AssetsShamelessEvil Dead RiseCommunity: The MovieChain ReactionFast XPitch PerfectRiders of JusticeGrønne hjerterCriminal MindsThe RisingA Night at the RoxburyDe sendte en dame – og tak for det