kinokvinder.dk

Smuglerne (TV Series 1970–1971)


Overblik

Titel Smuglerne
Udgivelsesdato 27. december 1970
Oprindelsesland Danmark
Sprog Dansk
Produktionsselskaber Laterna Film, Danmarks Radio (DR), Lanterna

Resmué

TV-serien Smuglerne handler om en investigativ journalist, der følger et tip om to rivaliserende smuglerbander. Han involverer sin kæreste som sin researchagent, og konsekvenserne viser sig at være fatale.

Fejl i TV-serien Smuglerne: Seerne har talt!

Fejltagelser, der fik os til at grine

Der er ikke noget bedre end at opdage små fejl og pudsige detaljer i vores yndlingsserier. Og fans af TV-serien Smuglerne har bestemt ikke været sløve til at spotte de sjove fejl, der popper op fra tid til anden. Lad os tage et kig på nogle af de fejltagelser, der har fået os til at grine højt.

Personen, der aldrig sover

Vi har alle brug for en god nats søvn, men det ser ud til, at en af karaktererne i Smuglerne ikke har fået den memo. I flere scener kan vi se, at personen i spørgsmål ikke har et eneste hårløs på hovedet. Vi kan ikke helt beslutte, om det er en ren genetisk velsignelse eller en magisk evne, men det er i hvert fald en interessant fejltagelse, som vi kan glæde os over at spotte.

Den flyvende cykel

Har du nogensinde ønsket dig en cykel, der kan flyve? Nå, det ser ud til, at en af karaktererne i Smuglerne har fundet den hemmelighed ud. I en scene ser vi tydeligt, at cyklen får tilløb, før den pludselig stiger op i luften og svæver elegant over et hegn. Det er da en ny og innovativ måde at undgå trafikpropper på!

Spøgelse i kulissen

Det er altid spændende at se, hvad der sker i baggrunden af en scene. Og Smuglerne er ingen undtagelse. I en af de mere intense scener opdagede en fan af serien et spøgelse, der øjensynligt besluttede at deltage i skyderiet. Det er måske lidt utraditionelt at inddrage overnaturlige væsner i handlingen, men hey, det gør det da kun endnu mere underholdende, ikke?

En tidsmaskine i køkkenet

Kan du lide at lave mad? Så vil du sikkert elske denne fejl i Smuglerne! I en scene ser vi en af karaktererne i køkkenet, der hakker grøntsager som en professionel, men pludselig skifter køkkenets udseende helt. Vi går ud fra, at det er køkkenets magiske tidsmaskine, der giver os en hurtig rundtur gennem forskellige tidsepoker. Måske det skulle være en ny tilføjelse til alle seriøse madlavningsprogrammer derude?

Fortryllende øjenfarver

Nogle gange er det øjenkontakten, der gør forskellen. I Smuglerne har de imidlertid taget det til et helt nyt niveau. Fans bemærkede, at en karakter i en scene pludselig skiftede øjenfarve fra blå til grøn uden nogen som helst forklaring. Vi kan kun spekulere over, hvad der foregik i redigeringsrummet, men det er altid sjovt at se, hvornår magien sker.

Fejl eller underholdning? Du bestemmer!

Fejl kan være irriterende, men når det kommer til TV-serier som Smuglerne, kan vi ikke lade være med at finde glæde i dem. Det er disse små fejltagelser, der gør serien ekstra underholdende og spændende. Så næste gang du ser Smuglerne, skal du være klar til at spotte disse sjove fejl og have en god latter.

Andre populære titler: VerdensmændCandymanBad Santa 2Hey DuggeeSweet NovemberInconstant LoveKlovnFollowingNunca é Tarde DemaisKick-AssBeetlejuiceThe GoldfinchThe CircleThe Legend of TarzanFear the Walking DeadThe Royal TenenbaumsWinnie og Karina – The MovieAlt for kvindenMagpie MurdersHappy EndingAwakeningsFor All MankindGood WifeYellowjacketsReignGood Boys – Nix für kleine JungsFukssvansenSuperpolitistiiDykkernePrivate EyesBytte bytte baby21Povestea X a AmericiiJurassic World: Das gefallene KönigreichEasyThe Night AgentStar Trek: BeyondThe Fate of the FuriousThe Parent TrapThe Danish GirlHunter HunterThe Real Housewives of New JerseyHot in ClevelandBlade Runner 2049Shakespeare & Hathaway: Private InvestigatorsThe Sweetest ThingFrom HellKrümel im ChaosFinch