kinokvinder.dk

Snowfall (TV Series 2017–2023)

De medvirkende i TV-serien Snowfall

TV-serien Snowfall, der først blev sendt i 2017, er en populær serie, der tager os med tilbage til Los Angeles i 1980erne. Serien følger historierne om forskellige karakterer, der er involveret i den eskalerende kokain-epidemi og dens indflydelse på byens kriminalitet og samfund.

Franklin Saint (spillet af Damson Idris)

Serien har Damson Idris i hovedrollen som Franklin Saint, en ung narkohandler, der forsøger at opbygge sit imperium i crack-kokainhandlen. Franklin er en kompleks karakter, der navigerer mellem sin kærlighed til sin familie og venner samt de farer, der følger med hans kriminelle livsstil.

Teddy McDonald (spillet af Carter Hudson)

Carter Hudson spiller Teddy McDonald, en undercover CIA-agent, der er sendt til Los Angeles for at infiltrere narkokartellerne og stoppe kokainens indtog i byen. Teddy kæmper med at balancere sit dobbeltliv samt at bevare sin coverhistorie.

Gustavo El Oso Zapata (spillet af Sergio Peris-Mencheta)

Sergio Peris-Mencheta portrætterer Gustavo El Oso Zapata, en hard-core luchador (mexicansk fribryder), der bliver involveret i narkohandel og kriminalitet. Oso er en loyal og frygtløs karakter, der bliver tiltrukket af spændingen og magten.

Leon Simmons (spillet af Isaiah John)

Isaiah John spiller Leon Simmons, en af Franklins bedste venner og partnere i narkohandlen. Leon går igennem en personlig udvikling i serien, hvor han bliver tvunget til at træffe svære valg for at beskytte sig selv og sin familie.

Jerome Saint (spillet af Amin Joseph)

Amin Joseph spiller rollen som Jerome Saint, Franklins onkel og en etableret forretningsmand i South Central Los Angeles. Jerome fungerer som en mentor og vejleder for Franklin, men skal også forsøge at balancere sin loyalitet over for familien og sin egen overlevelse i den kriminelle verden.

Aunt Louie (spillet af Angela Lewis)

Angela Lewis spiller Aunt Louie, en hård og beskyttende karakter, der fungerer som en form for mor for Franklin. Hun er en vigtig karakter i serien, der støtter og vejleder Franklin, men også har sine egne hemmeligheder og motiver.

Cissy Saint (spillet af Michael Hyatt)

Michael Hyatt spiller rollen som Cissy Saint, Franklins mor. Cissy er en stærk og beskyttende kvinde, der forsøger at beskytte sin søn og sin familie mod de farer, der følger med deres involvering i narkohandlen.

Wanda Bell (spillet af Gail Bean)

Gail Bean portrætterer Wanda Bell, som er Franklins kæreste i serien. Wanda er en karakter, der befinder sig midt i et misbrug og bliver en vigtig del af Franklins verden og de udfordringer, de står over for sammen.

Alton Williams (spillet af Kevin Carroll)

Kevin Carroll spiller Alton Williams, Franklins far og en politisk aktivist. Alton forsøger at kæmpe imod narkotikaproblemet i samfundet og bliver inddraget i seriens plot, da han angiveligt bliver dræbt på grund af sin aktivisme.

Avi Drexler (spillet af Alon Aboutboul)

Alon Aboutboul portrætterer Avi Drexler, en israelsk gangster og kokainleverandør til narkohandlerne i Los Angeles. Avi er en farlig og uberegnelig karakter, der spiller en vigtig rolle i seriens intriger.

Peaches (spillet af DeRay Davis)

DeRay Davis spiller Peaches, en brutal og frygtet gangster i Los Angeles. Peaches er involveret i narkohandlen og udøver vold for at beskytte sine interesser.

Disse er blot nogle af de mange medvirkende i TV-serien Snowfall, der alle bidrager til seriens komplekse og spændende fortælling om narkokrigen i 1980ernes Los Angeles. Hver karakter bringer deres egen unikke historie og dynamik til serien, som sikrer, at seerne følger med spænding og engagement.

Overblik

Titel Snowfall
Udgivelsesdato 5. juli 2017
Oprindelsesland USA
Sprog Engelsk
Også kendt som Đại Dịch Ma Túy
Optagelsessteder Los Angeles, California, USA
Produktionsselskaber FX Productions, Groundswell Productions

Resmué

Snowfall er en TV-serie, der giver et indblik i crack kokainepidemien i Los Angeles i starten af 1980erne. Serien fortæller historien om flere karakterer, hvis liv bliver påvirket af narkotikaens indtog i byen.

Hovedkarakteren er Franklin Saint, en ung entreprenør, der ser en mulighed for hurtig forfremmelse og penge ved at sælge crack kokain. Han allierer sig med den erfarne pusher, Jerome Saint, og sammen opbygger de et voksende imperium.

Samtidig følger vi også CIA-agenten Teddy McDonald, der er ansvarlig for importen af kokain til USA for at finansiere krigen i Nicaragua. Teddy bliver indblandet i en farlig verden af spionage og forbrydelse, hvor både regeringen og narkokartellerne er på spil.

En tredje storyline involverer den unge pige, Lucia Villanueva, der sammen med sin bror Pedro og deres onkel Gustavo, kæmper for at bevare deres families narkobutik og dominans i det voksende marked.

TV-serien Snowfall er en dybdegående og autentisk fortælling om, hvordan narkotikaens indflydelse påvirker både enkeltpersoners liv såvel som samfundet som helhed. Gennem karakterernes valg og skæbner får vi et fængslende billede af, hvordan narkotikahandlen ændrede Los Angeles for altid i 1980erne.

Fem sjove fejl i TV-serien Snowfall, som seerne har opdaget

Fejl 1: Den magiske forsvinden-teknik

En af de mest underholdende fejl, som seerne har bemærket i TV-serien Snowfall, er den magiske forsvinden-teknik. I en scene ser vi hovedpersonen, Franklin, sidde og spise en burger, men når kameraet skifter vinkel og derefter vender tilbage, er burgere pludselig forsvundet! Det ser ud til, at Franklin har fundet ud af en genial måde at få en burger til at forsvinde uden nogen spor. Måske skulle han overveje en karriere som tryllekunstner i stedet for at være narkobaron.

Fejl 2: Tidsrejser eller bare dårlig kontinuitet?

Har du nogensinde undret dig over, hvordan karaktererne i Snowfall kan gå fra at være i en scene midt om dagen til pludselig at være midt om natten i næste scene? Det er enten et mysterium eller et bevis på, at serien faktisk handler om tidsrejser. Det er måske ikke så mærkeligt, at de ruller cigaretter og kører narko-forretninger – de har sikkert også opfundet en tidsmaskine! Måske er Snowfall i virkeligheden en sci-fi-serie, og vi har bare ikke opdaget det endnu.

Fejl 3: Spøgelser i baggrunden

Når du ser Snowfall, skal du være opmærksom på baggrundsdetaljerne, for der kan være meget mere end du forventer! Seere har opdaget spøgelser, der vandrer rundt i baggrunden, når karaktererne er travlt optaget af deres narkorelaterede eskapader. Måske er der et paranormalt twist i serien, vi ikke lige har regnet med? Måske er narko ikke den eneste fare, som karaktererne skal bekæmpe – det kan også være ondskabsfulde spøgelser, der forsøger at få dem på afveje.

Fejl 4: Det mystiske trylletrick med mobiltelefoner

Snowfall-seriens karakterer er åbenbart rigtig dygtige til tryllekunst også! I flere scener kan man tydeligt se, hvordan deres mobiltelefoner skifter plads mellem forskellige klip. Og nej, det handler ikke om, at karaktererne er gode til at købe nye telefoner – det er ren magi! De kan bare hokus pokus og vupti, så skifter deres telefoner pludselig plads uden nogen som helst logisk forklaring. Det er bare ærgerligt, at de ikke bruger deres magiske evner til at løse deres narko-problemer, i stedet for at jonglere med mobiltelefoner.

Fejl 5: Bevægelseskaos og teleportering

En af de mest fantastiske fejl, som seerne har bemærket i Snowfall, er karakterernes evne til at teleportere sig selv rundt i scenerne. I en scene er de på et sted, og så i næste klip er de pludselig et helt andet sted uden nogen grund eller forklaring. Det ser ud til, at Snowfall er blevet et meme for dårlig kontinuitet og logik i serier. Men hvem har brug for logik, når man kan teleportere sig rundt? Det skulle karaktererne i Snowfall nok overveje at udnytte – så kunne de måske blive superhurtige narko-sælgere på den måde.

Andre populære titler: Most Dangerous GameThe Mask of ZorroThe HighwaymenIm Rausch der SterneScream VIShes Out of My LeagueTwo SummersHarry Potter and the Order of the PhoenixDeath on the NileAnna Pihl – Auf Streife in KopenhagenRogue HeroesTerrifier 2Wonder WomanSpeak No EvilTrue LiesBrødrene på UglegaardenThe BearBlutiger SommerTenetA Most Violent YearThe Good, the Bad and the UglyDet som ingen vedEverything Everywhere All at OnceStar Wars: Episode VIII – The Last JediZiua de poimâineO.C., CaliforniaThe Wolf of Wall StreetAdams ApplesMile 22: Misiune secretaThe Hunger Games: The Ballad of Songbirds and SnakesReady or NotMission: ImpossibleDivergenteAllo Allo!Mia and Me: The Hero of CentopiaStăpânul inelelor: Frăția ineluluiLille sommerfuglThis Place RulesEnd of the RoadPsychoKong: Skull IslandEvery Breath You TakeGossip GirlNacho LibreThe MentalistHis Dark MaterialsBeautiful Disaster