kinokvinder.dk

Sobrevivente Designado (TV Series 2016–2019)

De medvirkende i TV-serien Sobrevivente Designado

TV-serien Sobrevivente Designado er en amerikansk politisk thrillerserie skabt af David Guggenheim. Serien blev sendt for første gang i 2016 og består af i alt 53 episoder fordelt over tre sæsoner. Sobrevivente Designado følger historien om Tom Kirkman, spillet af Kiefer Sutherland, som pludseligt bliver udnævnt til præsident i USA efter en voldsom terrorbegivenhed.

Kiefer Sutherland som Tom Kirkman

Kiefer Sutherland spiller hovedrollen som Tom Kirkman, den uventede præsident i USA. Kirkman er en tidligere skolelærer og minister for Bolig og Byudvikling, der pludseligt bliver kastet ind i ledelsen af landet efter en bombeeksplosion i Capitol Building. Sutherland er kendt for sin rolle som Jack Bauer i TV-serien 24 og har tidligere vundet en Golden Globe-pris for sin præstation.

Adan Canto som Aaron Shore

Adan Canto spiller rollen som Aaron Shore, der er en Senior Advisor for præsidenten. Han har en vigtig rolle i at rådgive Kirkman og hjælpe med at lede landet igennem farlige og uforudsete situationer. Canto er født i Mexico og har tidligere medvirket i serier som The Following og Narcos.

Italia Ricci som Emily Rhodes

Italia Ricci spiller karakteren Emily Rhodes, som er Kirkmans Chief of Staff. Rhodes er en kompetent og handlekraftig kvinde, der hjælper præsidenten med at håndtere politiske udfordringer og trusler mod nationens sikkerhed. Ricci er kendt for sin rolle som April Carver i TV-serien Chasing Life.

Kal Penn som Seth Wright

Kal Penn spiller rollen som Seth Wright, en politisk rådgiver for præsidenten. Wright er kendt for sin intelligens og strategiske tænkning, og han spiller en nøglerolle i at hjælpe Kirkman med at forstå de politiske intriger og beslutningsprocesser i Washington D.C. Penn har tidligere medvirket i film som Harold & Kumar-serien og TV-serien House.

Maggie Q som Hannah Wells

Maggie Q spiller karakteren Hannah Wells, en FBI-agent, der er opsat på at opklare terrorbegivenheden og beskytte landet mod fremtidige trusler. Wells er en modig og dedikeret efterforsker og spiller en afgørende rolle i seriens plot. Maggie Q er kendt for sin rolle som Nikita i TV-serien af samme navn.

LaMonica Garrett som Mike Ritter

LaMonica Garrett spiller rollen som Mike Ritter, som er Kirkmans Secret Service Agent. Ritter er ansvarlig for præsidentens sikkerhed og sætter sit eget liv på spil for at beskytte Kirkman og nationen. Garrett har tidligere medvirket i serien Sons of Anarchy.

Natascha McElhone som Alex Kirkman

Natascha McElhone spiller karakteren Alex Kirkman, Tom Kirkmans kone. Alex er en stærk og intelligent kvinde, der både støtter sin mand og har sin egen karriere inden for forlagsbranchen. McElhone er kendt for sine roller i film som The Truman Show og TV-serien Californication.

Jake Epstein som Chuck Russink

Jake Epstein spiller rollen som Chuck Russink, der er en dataanalytiker for præsidenten. Russink er ekspert i at finde og bearbejde vigtige oplysninger, der kan hjælpe Kirkman med at træffe beslutninger baseret på fakta og analyser. Epstein er kendt for sin rolle som Craig Manning i TV-serien Degrassi: The Next Generation.

Paulo Costanzo som Lyor Boone

Paulo Costanzo spiller karakteren Lyor Boone, en politisk rådgiver, der er specialiseret inden for kommunikation og krisehåndtering. Boone er en dygtig manipulator og har evnen til at få tingene til at gå i den retning, han ønsker. Costanzo er kendt for sin rolle som Evan R. Lawson i TV-serien Royal Pains.

Zoe McLellan som Kendra Daynes

Zoe McLellan spiller rollen som Kendra Daynes, en advokat, der er specialiseret i forfatningsret og lov og orden. Daynes hjælper Kirkman med at navigere gennem de juridiske udfordringer, der opstår under hans præsidentskab. McLellan har tidligere medvirket i serier som JAG og NCIS: New Orleans.

Mckenna Grace som Penny Kirkman

Mckenna Grace spiller karakteren Penny Kirkman, datteren af Tom og Alex Kirkman. Hun er en intelligent og nysgerrig ung pige, der forsøger at håndtere de udfordringer, der følger med at være præsidentens datter. Grace er kendt for sine roller i film som Gifted og Captain Marvel.

Ben Lawson som Damian Rennett

Ben Lawson spiller rollen som Damian Rennett, en MI6-agent, der arbejder sammen med FBI for at opklare terrorbegivenheden. Rennett har en skjult dagsorden, og det er uklart, hvem han egentlig arbejder for. Lawson har tidligere medvirket i serier som Neighbours og Modern Family.

Tanner Buchanan som Leo Kirkman

Tanner Buchanan spiller karakteren Leo Kirkman, sønnen af Tom og Alex Kirkman. Han er en rebelsk teenager, der forsøger at finde sin plads i familien og håndtere sin far som præsident. Buchanan har tidligere medvirket i serier som Designated Survivor og Cobra Kai.

Reed Diamond som John Forstell

Reed Diamond spiller rollen som John Forstell, en højtstående FBI-agent, der er ansvarlig for at lede efterforskningen af terrorbegivenheden. Forstell er en erfaren efterforsker, der er fast besluttet på at finde sandheden bag angrebet. Diamond er kendt for sine roller i serier som Homicide: Life on the Street og The Mentalist.

Malik Yoba som Jason Atwood

Malik Yoba spiller karakteren Jason Atwood, en FBI-agent, der er tæt involveret i opklaringen af terrorbegivenheden. Atwood sætter sit eget liv på spil for at finde sandheden og få retfærdighed. Yoba har tidligere medvirket i serier som New York Undercover og Empire.

Geoff Pierson som Cornelius Moss

Geoff Pierson spiller rollen som Cornelius Moss, som er formand for Repræsentanternes Hus. Moss spiller en afgørende rolle i forhold til at træffe politiske beslutninger og samarbejde med præsidenten for at opretholde landets stabilitet. Pierson er kendt for sine roller i serier som Dexter og Unforgettable.

Virginia Madsen som Kimble Hookstraten

Virginia Madsen spiller karakteren Kimble Hookstraten, som er formand for Repræsentanternes Hus efter Moss afgang. Hun forsøger at finde sin egen vej og har en uklar politisk agenda. Madsen er kendt for sine roller i film som Sideways og TV-serien Swamp Thing.

Vanessa Burns som Shelly

Vanessa Burns spiller karakteren Shelly, som er medarbejder i Det Hvide Hus og arbejder tæt sammen med Kirkmans stab. Hun spiller en mindre, men vigtig rolle i at hjælpe med at opretholde et velfungerende præsidentskab. Burns har tidligere medvirket i serien Suits.

Listen over de medvirkende i TV-serien Sobrevivente Designado inkluderer et talentfuldt ensemble af skuespillere, der hver især bidrager til at skabe en spændende og dybdegående historie. Gennem deres præstationer formidler de følelser, spænding og drama, der gør serien til en fornøjelse at se.

Overblik

Titel Sobrevivente Designado
Udgivelsesdato 21. september 2016
Oprindelsesland USA
Filmoptagelsessteder Toronto, Ontario, Canada
Produktionsselskaber The Mark Gordon Company, Kinberg Genre, ABC Signature

Resmué

Sobrevivente Designado er en tv-serie, hvor en lavtstående medlem af regeringen bliver præsident i USA efter en katastrofal angreb dræber alle over ham i successionslinjen. Kiefer Sutherland spiller Tom Kirkman, en lavtstående regeringsmedlem, der pludselig bliver udnævnt til præsident i USA efter et katastrofalt angreb på den amerikanske kongres under State of the Union-talen.

I denne dramatiske thriller vil Kirkman kæmpe for at holde landet og sin egen familie sammen, samtidig med at han navigerer i det højspændte politiske landskab og leder efter de ansvarlige for angrebet.

Tom Kirkman er en noget modvillig politiker, der bliver udnævnt af præsident Richmond til at være et lavtstående medlem af hans regering på grund af Toms idealisme i sit akademiske arbejde. Denne idealisme fører dog til et skænderi mellem de to, da Tom er på randen af at blive degraderet og bliver udnævnt til Sobrevivente Designado for næste State of the Union-tale i kongressen, hvor resten af regeringen vil være til stede for at vise deres støtte.

Tom bliver kastet ind i en fuldblods politikers liv, da resten af regeringen, herunder præsidenten, bliver dræbt i et bombeangreb under talen, hvilket efterlader Tom som præsident. Han må nu beslutte, hvad han skal gøre med sin og deres fremtid og om idealisme har nogen plads i præsidentens rolle.

Offentligheden kan dog have deres egne tanker om Tom som en ikke-valgt præsident, især hvis den forestående degradering kommer for dagens lys. Med tiden kan Toms tanker om, hvad han skal gøre, ændre sig, hvilket bliver endnu vigtigere, når det er tid til genvalg, hvis han overlever i stillingen så længe, og om både han og offentligheden vil have, at han skal have en anden fuld embedsperiode.

I mellemtiden skal han genvinde offentlighedens tillid efter bombeangrebet, hvilket kræver, at hemmelig tjeneste og FBI gør deres del for at finde ud af, hvad der skete.

Fem sjove fejl i TV-serien Sobrevivente Designado

En præsident uden Beast?

I TV-serien Sobrevivente Designado følger vi præsident Kirkman og hans eventyr som uafhængig præsident af De Forenede Stater. Men seerne har bemærket en lille fejl – præsidenten rejser aldrig med sin loyale Beast. I stedet består hans følge af bl.a. Tahoe og Suburbans. Mon Beast er blevet fanget i et monsterkøretøj-tjek?

Tom Kirkman – den første uafhængige præsident?

Vidste du, at TV-serien hævder, at Tom Kirkman er den første uafhængige præsident i USAs historie? Men seerne har gjort os opmærksomme på, at George Washington faktisk også var uafhængig som præsident. Og endnu mere interessant er det, at John Tyler, den tiende præsident, blev ekskluderet fra sit parti og reelt set fungerede som uafhængig i det meste af sin embedsperiode. Så måske skulle vores moderne præsidenter studere historie lidt bedre?

Den mystiske forsvunden knæhul

I første sæson kan man flere gange se den berømte Resolute Desk, men seerne har opdaget en oh så vigtig detalje. Skrivebordet mangler nemlig det hængslede knæhul, som FDR fik installeret til at beskytte hans knæer. Mon præsident Kirkman har fundet en måde at sidde bekvemt på, uden at skulle bekymre sig om knæene?

Toronto – MSF (Mit Serien Filmingsted)?

Breaking news:

Contrary to popular belief, Sobrevivente Designado er faktisk ikke filmet i USA. Seernes øjne for detaljer har opdaget et væld af udendørsscener, der utilsigtet afslører, at serien er filmet i Toronto. Torontos vartegn, Toronto-stil gadelamper, GO-busser (Government of Ontario), TTC-busser (Toronto Transit Commission) og endda Toronto-gadeskilte smutter med i optagelserne. Måske er det en smart måde at spare penge og alligevel få et skiftende, internationalt landskab i serien? Hvem ved!

Der er virkelig nok at grine af, når det kommer til fejl i TV-serien Sobrevivente Designado. Men lad os ikke glemme, at det er underholdning, og selvom fejl kan forekomme, så kan vi stadig nyde historien om en uafhængig præsident og hans utrolige eventyr.

Andre populære titler: Cry MachoBarbarellaSpotlightTeroare in ParisThe ToyboxFlodderNight Train to LisbonBaywatchAckley BridgeThe MegUnder the SkinFallenDelivery ManThe Power of the DogEscape PlanSabrina the Teenage WitchThe Magnificent SevenStranger ThingsMr. NobodySistasAvatar: The GameCharlies AngelsMade for LoveThe KidMade in ChelseaSpeak No EvilWhats Love Got to Do with It?Scream VIDo the Right ThingMommyDas Haus der TräumeComing 2 AmericaMr. PicklesThe Witcher: Nightmare of the WolfThe Little HoursGhostbusters – Die GeisterjägerFlightThe IdolOussekineDahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer StoryHotel TransilvaniaDead Man DownE.T. – Der AußerirdischeShrekSpy KidsThe Maze RunnerThe Art of Racing in the RainA Perfect GetawayDie Stockholm Story – Geliebte GeiselTriplu X