kinokvinder.dk

Sorjonen (TV Series 2016–2020)


Overblik

Titel Sorjonen
Udgivelsesdato 16. oktober 2016 (Finland)
Oprindelsesland Finland
Kendt som Bordertown
Optagelsessted Lappeenranta, Finland
Produktionsselskaber Federation Entertainment
Fisher King Production
Scope Pictures

Resmué

Sorjonen er en tv-serie, der foregår i Finland. Hovedpersonen er en excentrisk politidetektiv ved navn Kari Sorjonen, der bruger sit enestående hukommelsespaleis til at løse forfærdelige forbrydelser, samtidig med at han forsøger at holde sin familie sammen.

Hvis Sherlock Holmes var baseret i Finland, ville Sorjonen være vores svar på ham. Med sin genialitet og skarpe tæft for at opklare mordmysterier har Sorjonen opnået ry for at være en af landets bedste efterforskere.

I seriens første sæson flytter Sorjonen fra hovedstaden Helsinki til den lille by Lappeenranta nær den russiske grænse. Han håber at kunne arbejde mindre og tilbringe mere tid med sin familie. Desværre opdager han hurtigt, at grænsebyen ikke er så fredelig, som han havde forestillet sig.

Fejl i TV-serien Sorjonen opdaget af seere

Velkommen til en sjov og underholdende artikel, hvor vi dykker ned i nogle af de skønne fejl, som seerne har opdaget i den populære TV-serie Sorjonen. Selvom serien er fyldt med spænding og drama, har den desværre ikke undgået de skarpe øjne hos nogle opmærksomme seere.

Den forsvindende kaffekop

En af de mest bemærkelsesværdige fejl sker i afsnit 5, hvor vores helt, Kari Sorjonen, sidder ved sit skrivebord og nyder en velfortjent kaffepause. Alt er tilsyneladende helt normalt, indtil han pludselig rykker sit højre ben og vupti – kaffekoppen forsvinder ud af billedet! Var det mon et magisk øjeblik, eller var der tale om en smutter fra produktionens side? Hvad sker der egentlig med den kop, elskede seere?

Teleportation i Sorjonens bil

I afsnit 7 er vores hovedperson på vej til et afgørende møde. Han hopper ind i sin bil, der er parkeret lige foran sit hus. Men se her! På magisk vis skifter bilen pludselig placering. Først er den i indkørslen, så er den på vejen og pludselig er den tilbage i indkørslen igen. Mon bilen har fået magiske kræfter, eller er det bare et tilfælde af ubemærket editing? Uanset hvad, så gør Bilernes Magiske Verden sig åbenbart også gældende hos Sorjonen.

Den forvirrede kameramand

I afsnit 10 får vores hovedperson besøg af en mistænkt. Der udspiller sig en intens dialog, og kameraet følger spændt med. Men hvad sker der her? Pludselig kan kameramanden ikke helt bestemme sig for, hvor han skal placere sit kamera. Det flyver nærmest gennem lokalet og switcher konstant mellem forskellige vinkler. Måske drejer det sig om en genial kamerastil fra instruktørens side, eller også har kameramanden simpelthen haft en dårlig dag og glemt sin egen plan for optagelsen. Det er måske bedst, at han giver en forklaring på det der.

Den usynlige dør

Vi slutter af med en bemærkelsesværdig fejl i afsnit 12, hvor vores hovedperson står foran en dør, der er afgørende for plottet. Han tager fat i dørhåndtaget og vil træde ind i rummet – men vent lige et øjeblik! Hvor blev døren af? Pludselig er den bare væk, som om den aldrig har eksisteret. Var der sket et fortryllende trylleslag, eller glemte produktionen at sætte døren ind? Det er lidt som at se en god gammel tryllekunstner, der fik døren til at forsvinde på en snedig måde.

Vi håber, at du har haft et godt grin og fundet disse fejl lige så underholdende som os. Sorjonen er en fantastisk TV-serie, der bestemt er værd at se, selv med alle sine små fejl. Så næste gang du ser en fejl, kan du nyde den med et glimt i øjet og vide, at selv det bedste kan have små skønhedspletter.

Andre populære titler: Lumea de dincolo 2: EvolutiaSix Days Seven NightsSuccessionLadrões de EliteAnnieSidewaysBaywatchCelebrity CrushDarkland: The ReturnThe DiscoveryGritos 3BiutifulSpongeBob SquarePantsBabylons stolThe Curse of Bridge HollowCloak & DaggerMillers CrossingSssssssWhiplash13 Going on 30My Big Fat Greek WeddingTransatlanticThe Good PlaceUnknown Soldier – Kampf ums VaterlandBridget Joness DiaryColetteShamelessChefThe Royal TenenbaumsSuperstoreFerris Buellers Day OffRedo of HealerSabrina the Teenage WitchFlorida ManWonder – EncantadorSuicide SquadChildrens HospitalSuzumeUsThe Walking DeadLove TodayThunderballUnderworldMy Sisters KeeperFast XKilljoyAndor“The Last of Us” Please Hold to My Hand