kinokvinder.dk

Soul Train (TV Series 1971–2006)

Soul Train: En ikonisk TV-serie om dans og musik

Soul Train var en banebrydende TV-serie, der blev sendt fra 1971 til 2006. Serien blev skabt af Don Cornelius og var kendt for at promovere soul-, funk- og R&B-musik samt dansekultur. Soul Train bidrog til at popularisere disse genrer og blev et kulturelt fænomen, der ændrede landskabet for musik og dans i Amerika.

Don Cornelius – Værten, sjælen og visionæren

Don Cornelius var hjernen bag Soul Train og var kendt som seriens vært gennem størstedelen af dens levetid. Han var en ikonisk figur og en stemme for den afroamerikanske musik- og dansekultur. Cornelius skabte et rum, hvor sorte kunstnere og dansere kunne få spotlightet og vise deres talent for et bredt publikum.

De medvirkende i Soul Train

Udover Don Cornelius havde Soul Train mange medvirkende skuespillere, dansere og musikere, der bidrog til seriens succes. Her er nogle af de mest bemærkelsesværdige:

  • Diana Puskas – Hun var en af seriens mest ikoniske dansere og optrådte i 112 episoder mellem 1972 og 1978.
  • Queen Turner – Hun var en dygtig danser og optrådte også i 112 episoder af Soul Train mellem 1972 og 1978.
  • Carole Creekmore – En talentfuld danser, der kunne ses i 109 episoder fra 1972 til 1976.
  • Raymon Michael Powers – Han var en populær danser på showet og optrådte i 107 episoder fra 1989 til 1992.
  • Pat Davis – Hun var en dygtig danser og optrådte i et ukendt antal episoder mellem 1972 og 1976.
  • Sid McCoy – McCoy var seriens kommentator og kunne høres som stemmen bag Soul Train i mange år.
  • Mystro Clark – Han blev en af værterne for Soul Train og medvirkede i 45 episoder mellem 1993 og 2000.
  • Shemar Moore – Moore blev også en af værterne for Soul Train og optrådte i 35 episoder mellem 1995 og 2003.

Gæsteoptrædener og bands

Soul Train havde også mange berømte gæsteoptrædener og musikalske indslag. Nogle af de bemærkelsesværdige inkluderer:

  • Atlantic Starr – Bandet optrådte i 10 episoder mellem 1978 og 1994 og fik mulighed for at vise deres talent for Soul Trains publikum.
  • Billy Preston – Den legendariske musiker var en gæst i Soul Train. Han var kendt for sine bidrag til soul- og funk-musikken og optrådte i et ukendt antal episoder.
  • Al Green – En anden velkendt musiker, Al Green, var også en gæst i Soul Train. Han kunne opleves i episoder mellem 1972 og 1996.
  • Eddie Levert – Levert, medlem af gruppen The OJays, optrådte i 9 episoder mellem 1972 og 1996.
  • The Whispers – Det populære R&B-band var gæster på Soul Train og optrådte i et ukendt antal episoder.

Disse er blot nogle af de mange talentfulde kunstnere og dansere, der medvirkede i Soul Train gennem årene. Serien blev et vigtigt vindue for den afroamerikanske musik- og dansekultur og skabte et dedikeret følge af fans. Selvom Soul Train ikke længere sendes, vil dens indflydelse fortsætte med at leve videre som et vigtigt øjeblik i musik- og dansehistorien.

Overblik

Titel Soul Train
Udgivelsesdato 2. oktober 1971
Oprindelsesland USA
Selskaber Cornelius-Griffey Entertainment Inc.
Don Cornelius Productions
Tribune Entertainment

Resmué

Soul Train er en musik-danse-tv-serie skabt af musikimpressario Don Cornelius. Serien fokuserer på det afroamerikanske samfund og har været på sendefladen i 35 år. Hovedsageligt præsenterer Soul Train optrædener af R&B, soul, funk, pop og hip hop kunstnere.

Siden 1971 har Soul Train været det afroamerikanske samfunds svar på American Bandstand. Selv i dag er Soul Train stadig et show, der fremhæver bykunstnere og deres listetoppende singler. Programmet er også kendt for sine smukke dansere og deres dansetrin, selvom dansen og dansernes tøj er blevet lidt mere risqué på grund af tidens ændringer.

Soul Train er et kulturelt ikon, der har afspejlet musik- og modetrends inden for det afroamerikanske samfund gennem årene. Serien har bidraget til at fremme og anerkende sort musik og kunstnere.

Fejl i TV-serien Soul Train – en komisk rejse gennem bloopers

Kære seere, tag et smil med på rejsen gennem Soul Trains fejl

Bliver du nogensinde træt af at se perfekte TV-serier uden en eneste fejl? Frygt ej! Vi har samlet de mest underholdende fejl, som seere har spottet i den ikoniske TV-serie Soul Train. Grib dine popcorn og lad os få et godt grin af disse bloopers.

Nedtur på dansegulvet – en overivrig deltager

I en af de mest mindeværdige ombordstigningsscener på toget ser vi i baggrunden en ung danser, der er så begejstret for at være med, at han glemmer den grundlæggende regel om at rette på sit tøj. Ja, vores ven ender med at danse hele showet med lynlåsen halvvejs åben. Han kan godt have stjålet opmærksomheden med sin selvtillid, men vi vil anbefale ham at tage et spontant tjek af sine beklædningsgenstande før næste optræden!

Han er altid på tid – men hans ur er ikke

Ser du ham altid i starten af ​​hver episode? Den mand, der altid kommer gående i perfekt synkronisering med indgangsmusikken? Han er utvivlsomt sjov at se på. Men en skarp seer bemærkede, at uret på hans håndled stopper nøjagtigt kl. 10.37. Er det en tidsloop, eller har han bare brug for et nyt batteri til sit ur? Vi håber, han husker at opdatere sit håndled på toget og ikke misser sin egen indre tidsplan.

Glemte adgangskort og uventede restriktioner

I en episode, hvor to karakterer forsøger at gå fra mellemvognen til bagenden af ​​toget, opdager de pludselig, at de har glemt deres adgangskort. Som seer kan du tydeligt se, at de bliver kaldt tilbage af overivrigt personale og bedt om at vende om. Men næste gang, når du fanger Soul Train, hold øje med sporet af mystiske restriktioner – nogle gange ser toget ud til at have en usynlig kraft, der tvinger folk til at blive, hvor de er. Måske toget har et hemmeligt ønske om at give os alle en ekstra dosis funky dans.

De evigt rensende klæder

Har du nogensinde undret dig over, hvordan alle dansere på Soul Train formår at se så friske og velklædte ud, selv efter at have danset non-stop i timevis? En påpasselig seer bemærkede, at tøjet på danserne synes at være udødeligt mod både sved og tyngdekraften. Selv de vildeste moves får ikke en eneste paillet til at falde af! Er det et mirakel eller en skjult garderobeassistent, der tryller med tøjet i kulissen? Lad os håbe, at produktionen snart afslører dette magiske trick.

Hvorfor så seriøs?

En anden kærlig fejl har sneget sig ind i sjælen af Soul Train – værterne har en tendens til at blive alvorlige, når der er en morsom situation under optrædenerne. Seriøsiteten på deres ansigter, mens de forsøger at holde masken, får os til at grine endnu mere. Vi elsker jeres professionalisme, Soul Train-værter, men glem ikke at slå jer løs og lade latteren banke jer omkuld. Livet er for kort til at være stiv i betrækket!

Tag på togtur med Soul Train og deres fejl

Soul Train er en fantastisk TV-serie, men det betyder ikke, at den er fejlfri. Disse bloopers er blot små hickups, der tilføjer ekstra krydderi til den ellers fantastiske dansefest på skærmen. Så næste gang du ser Soul Train, hold øje med disse sjove fejl og giv dig selv et skønt grin med på vejen. Det er altid godt at have lidt humor og at kunne leve med, at selv de største stjerner indimellem træder ved siden af.

Andre populære titler: The Worst Person in the WorldNot Another Teen MovieZathura: A Space AdventureWorking GirlNarutoJumperUm Golpe em ItáliaAmerican Horror StoriesMr. BeanUnchartedInto the BadlandsSurvive the NightJeanne du BarryLionDeadpoolThe WireAriel PhenomenonMy 600-lb LifeUnited States of Al30 Minuten oder wenigerPeter Pan & WendyFantastic Mr. FoxFata înaltaThe Walking DeadThe Man Who Fell to EarthKrampusWhite ChicksOuter BanksHelle for HeleneNot Dead YetCaptain America: The First AvengerLokiThe Kings Man: O InícioAventurile lui SmallfootBowling for ColumbineOlsen Banden JuniorPompeiiDie HardThe Three MusketeersHooliganYour Place or MineThe JudgeO Panda do Kung Fu 2Mobile boyfriendLa Grande VadrouillePromised LandThe Outpost – Überleben ist allesThe PracticeJust Like Heaven