kinokvinder.dk

South Side (TV Series 2019–2022)


Overblik

Titel South Side
Udgivelsesdato 24. juli 2019 (USA)
Oprindelsesland USA
Sprog Engelsk
Filmplaceringer Cinespace Chicago Film Studios, Chicago, Illinois, USA
Produktionsselskaber ArsenalFX Color, Comedy Central Productions

Resmué

South Side er en TV-serie, der følger to nyuddannede fra et community college i deres forsøg på at blive iværksættere på Chicagos South Side.

Hovedpersonerne er Simon og Kareem, to bedste venner, der er fast besluttede på at bryde den uheldige stigmatisering og omdømme, som området har fået. De er overbeviste om, at de kan skabe en bedre fremtid for sig selv og deres lokalsamfund gennem deres egne forretningsideer.

Simon drømmer om at åbne sin egen sneaker-butik, hvor han kan sælge de nyeste og mest eksklusive sneakers til sine landsmænd. Kareem på den anden side drømmer om at starte sin egen restaurant, hvor han kan servere autentisk soul food og fejre områdets kulturelle arv.

Men vejen til succes er ikke let for vores to helte. De møder mange udfordringer undervejs, herunder lokale konkurrenter, bureaukrati og stereotyper. Men med deres ukuelige vilje og støtte fra deres venner og familie, kæmper de sig igennem og viser, at drømme kan realiseres, selv på South Side.

South Side er mere end bare en komedieserie – den er også en kærlighedserklæring til Chicagos South Side og dens mangfoldige og levende samfund. Serien formår at balancere sjove og absurde øjeblikke med stærke og inspirerende historier om kampen for succes og overlevelse.

South Side er et friskt pust inden for komediegenren og byder på et autentisk og humoristisk indblik i livet på South Side of Chicago. Serien er fyldt med skæve karakterer, smarte replikker og skæve situationer, der vil få dig til at grine højt.

Med sin skarpe dialog, skæve plots og en stærk fortælletråd om drømme og muligheder er South Side en TV-serie, der vil få dig til at grine, tænke og føle. Så sæt dig godt tilrette og tag med på en humoristisk og hjertevarmende rejse til South Side!

Fem sjove fejl i TV-serien South Side

1. Bankrøveri eller fugleangreb?

Et af de mest bemærkelsesværdige øjeblikke i South Side er uden tvivl bankrøveriscenen. Men hold lige et øjeblik! Var det virkelig en bankrøveri, eller var det bare et massivt fugleangreb? Seerne spekulerede, da de bemærkede, at skuespillernes reaktioner var mere rædselsslagne over sværme af angribende måger end over selve røverne. Måske skulle de overveje at rebrande serien til South Side – Angrebet fra de Vrede Måger?

2. Tandlægens absurd korte arbejdsdag

Tandlægen i South Side har efter sigende verdens korteste arbejdsdage. I en af episoderne ser vi tandlægen ankomme til sin praksis, og et splitsekund senere ser vi ham igen, denne gang allerede iført sit nattøj. Kan det virkelig passe, at han kun behandler patienter i et par minutter om dagen? Det må være en tandlægetime, der flyver afsted hurtigere end en boretand!

3. Forvirrende skift mellem årstider

South Side giver seerne en følelse af, at skiftet mellem årstider kan ske på et splitsekund. I én scene går karaktererne rundt iført tykke vinterfrakker og ser deres ånde i kulden, mens de i næste scene pludselig befinder sig på stranden, iført badetøj og drikker margaritas. Der må være en usynlig portal, der fører til en caribisk ø skjult et eller andet sted i South Side-kvarteret!

4. Den mystiske usynlighedskappe

En af deltagerne i South Side har tilsyneladende opfundet en usynlighedskappe, der gør, at han kan gå igennem vægge og forsvinde på et splitsekund. I en scene ser vi ham komme ind i et rum, men i næste øjeblik er han pludselig forsvundet, og vi er forvirrede. Er det en superheltekraft, eller er det bare endnu en af produktionens sjove små fejl? Vi venter spændt på at finde ud af det!

5. Udefinerbart accentkaos

I South Side møder vi karakterer fra forskellige kulturer og baggrunde, og de taler alle med en bred vifte af accenter. I løbet af få sekunder kan den samme karakter skifte fra italiensk til australsk til russisk accent, hvilket efterlader os undrende over deres sande nationalitet. Måske er South Side faktisk et eksperiment, der vidner om verdens mest accelererede accentkurser?

Andre populære titler: The WifeThe OrvilleThe PromotionSmall Engine RepairBrooklyn Nine-NineSlumberlandA California ChristmasFairy TailInterstellarHis Dark MaterialsDet næsten perfekte drabThe FlashAbout TimeA Dogs JourneyGuardians of the GalaxyThe PackageValerian and the City of a Thousand PlanetsThe Russian Sleep ExperimentThe IdolLa limita extremaThe Walking DeadLouieUm de NósSouthpawInside Out 2AmsterdamLeft BehindKung Fu Panda: The Dragon KnightBaby DriverLove & AnarchyEurekaFallen AngelsAlbaOshi no Ko: Mein Star13 AssassinsThe Karate KidMoonfallLove & Other DrugsTo Wong Foo, Thanks for Everything! Julie NewmarDa Lotte blev usynligThe Last of UsThe Real Housewives of New York CityThe Masked SingerGåsmammanThe SwimmersGrenselandHajime no IppoWoman in GoldJournal 64