kinokvinder.dk

Southland (TV Series 2009–2013)

De medvirkende i TV-serien Southland

Southland er en amerikansk krimiserie, der blev sendt fra 2009 til 2013. Serien følger politibetjente og detektiver fra Los Angeles Police Department, mens de håndterer forskellige kriminelle sager og personlige udfordringer.

Top cast

  • Michael Cudlitz – Officer John Cooper (43 episoder, 2009-2013)
  • Shawn Hatosy – Detective Sammy Bryant (43 episoder, 2009-2013)
  • Regina King – Detective Lydia Adams (43 episoder, 2009-2013)
  • Ben McKenzie – Officer Ben Sherman (43 episoder, 2009-2013)
  • C. Thomas Howell – Officer Dewey Dudek (27 episoder, 2009-2013)
  • Arija Bareikis – Officer Chickie Brown (19 episoder, 2009-2011)
  • Jamie McShane – Sergeant Terry Hill (19 episoder, 2011-2013)
  • Michael McGrady – Detective Daniel Salinger (18 episoder, 2009-2011)
  • Dorian Missick – Detective Ruben Robinson (18 episoder, 2012-2013)
  • Kevin Alejandro – Detective Nate Moretta (17 episoder, 2009-2011)
  • Tom Everett Scott – Detective Russell Clarke (17 episoder, 2009-2013)
  • Emily Bergl – Tammi Bryant (16 episoder, 2009-2013)
  • Roxana Brusso – Detective Alicia Fernandez (13 episoder, 2009-2013)
  • Mario Cortez – Officer Munoz (13 episoder, 2010-2013)
  • Lucy Liu – Officer Jessica Tang (10 episoder, 2012)
  • Jenny Gago – Detective Josie Ochoa (9 episoder, 2011)
  • Lex Medlin – Detective Andy Williams (9 episoder, 2009-2010)
  • Patrick Fischler – Detective Kenny No-Gun (8 episoder, 2009-2010)

Southland byder på en stærk ensemblebesætning og præstationer fra nogle af skuespillets mest talentfulde skuespillere. Her er et kig på nogle af de mest markante medvirkende i serien:

Michael Cudlitz – Officer John Cooper

Michael Cudlitz spillede rollen som den erfarne politibetjent John Cooper. Han var kendt for sin hårde fremtræden og stoisk personlighed. Cudlitz formåede at give karakteren dybde og kompleksitet, hvilket gjorde ham mindeværdig for seerne.

Shawn Hatosy – Detective Sammy Bryant

Shawn Hatosy portrætterede Detective Sammy Bryant, en politimand på kanten af sammenbrud. Hans karakterudvikling og evne til at formidle både sårbarhed og rå styrke gjorde hans præstation bemærkelsesværdig.

Regina King – Detective Lydia Adams

Regina King spillede rollen som Detective Lydia Adams, en stærk og intelligent kvinde i en mandsdomineret verden. King gav karakteren liv og dybde, og hendes evne til at vise Lydias personlige kampe fangede seernes opmærksomhed.

Ben McKenzie – Officer Ben Sherman

Ben McKenzie spillede Officer Ben Sherman, en nybegynder i politiarbejdet. McKenzie bragte uskyld og naivitet til karakteren, samtidig med at han udviklede sig til en modig og handlekraftig betjent.

C. Thomas Howell – Officer Dewey Dudek

C. Thomas Howell portrætterede Officer Dewey Dudek, en lovløs og let komisk politibetjent. Howells evne til at bringe humor ind i serien tilføjede en ekstra dimension til karakterdynamikken.

Disse skuespillere repræsenterer blot nogle af de mange talentfulde medvirkende i TV-serien Southland. Deres præstationer bidrog til at gøre serien til en af de mest realistiske og spændende krimidramaer på tv-skærmen. Southland vil forblive en milepæl inden for genren og vil altid blive husket for sine dygtige skuespillere og engagerende historier.

Serien blev skabt af Ann Biderman og havde et omfattende cast og team af professionelle bag kameraet, der alle bidrog til dens succes.

Overblik

Titel Southland
Udgivelsesdato 9. april 2009 (USA)
Oprindelsesland USA
Sprog Engelsk, Spansk
Også kendt som LAPD
Filmoptagelser Hollywood, Los Angeles, Californien, USA (Studio)
Produktionsselskaber John Wells Productions, Warner Bros. Television

Resmué

TV-serien Southland handler om livet som politibetjent i Los Angeles Police Department. Serien følger forskellige politienheder, der arbejder hårdt for at opretholde loven og beskytte borgernes sikkerhed i den hektiske storby.

Personerne, vi følger, har forskellige baggrunde og personligheder, men de har alle et brændende ønske om at gøre en forskel og skabe retfærdighed. Hver episode viser deres daglige rutine, deres forberedelser og deres konfrontationer med forbrydere.

Southland skiller sig ud fra andre politiserier ved at give et ærligt og realistisk billede af politiarbejdet. Serien viser både de glæder og udfordringer, der følger med jobbet. Betjentene står over for farlige situationer, konflikter med kriminelle og personlige kampe.

Gennem serien bliver vi også præsenteret for nogle af betjentenes personlige liv og baggrundshistorier, der påvirker deres arbejde. Vi følger dem både i og uden for tjeneste, hvilket giver os et dybere indblik i deres karakterer og motivation.

Southland er kendt for sin autenticitet og realisme. Manuskriptet er velskrevet og dialogen er troværdig. Skuespillerne leverer stærke præstationer, der gør karaktererne til virkelige mennesker med dybde og kompleksitet.

TV-serien er spændende, dramatisk og medrivende. Den giver os et indblik i politiets verden og forstår at skildre de menneskelige aspekter ved et farligt og krævende job. Southland er en must-see for alle, der er interesseret i krimi- og dramagenren.

Fejl og fælder i TV-serien Southland

Hold godt fast og tag med på en rejse gennem de fejl og fælder, som seerne har opdaget i den populære TV-serie Southland. Forbered dig på en humoristisk og underholdende gennemgang af de geografiske bommerter og adresseforvirringer, der får os til at grine og måske også trække lidt på smilebåndet.

Geografiske galamatias

Forestil dig at se en scene, hvor karaktererne kører rundt i Los Angeles, mens de nævner velkendte gader som Rodeo, Florence og Vermont. Det lyder jo ganske fint, indtil du bemærker, at landskabet intet har at gøre med de rigtige steder. Det er som at se en omgang sjippetov, hvor geografien bevæger sig rundt og skaber forvirring. Måske finder du dig selv undrende over, hvordan man kan køre rundt på Rodeo Drive, når scenen viser et helt andet miljø. Det er en af de mange charmerende fejl, der sætter fantasien i gang.

Adresser i det blå

Så er vi nået til vores næste stop – adresseforvirringen. Selv de fiktive adresser i serien ligger uden for rækkevidde af de rigtige gader. Forestil dig at følge med i en spændende historie og pludselig høre karaktererne nævne adressen 1024 Rodeo Rd., når vejen kun går så langt østpå som til det 2000. blok. Det føles som at irritere sig over manglende retningssans hos karaktererne, men på en sjov og underholdende måde.

Kom med dine fejl

Vi kan alle blive enige om, at underholdning nogle gange kræver et lille skråplan eller to. Så hvorfor ikke lege med og finde på flere fejl og fælder i Southland? Har du spottet noget, som ingen andre har opdaget? Så del endelig dine observationer og bidrag med os, så vi kan få et godt grin og måske få serien til at skabe endnu flere mindeværdige øjeblikke, der får os til at sætte pris på de skjulte detaljer.

Andre populære titler: John CarterMonsters BallGoblin SlayerShrouded Destiny: A Star Wars Long TaleChappieArrowSundayRazbunare si adrenalinaThe Ministry of Ungentlemanly WarfareThe CroodsPrometheusFire in His FingertipsZ NationBaby DriverF9: The Fast SagaDe røde hesteMayor of KingstownMurdoch MysteriesComing 2 AmericaBridgertonThe KardashiansBedragBabylonAlliedJunoThe Sommerdahl MurdersScream VIThe Reincarnation of the Strongest Exorcist in Another WorldTroublemakersAmerican SiegeLolitaDer Prinz von Bel-AirThelma & LouiseTetrisScream: Tipi sau fugiPieces of HerRomina, VTMRoseanneRick and MortyThe ShallowsThe Little MermaidResident Evil: Welcome to Raccoon CityThe Last of UsBigLuckiest Girl AliveGladiatorBo Burnham: InsideDora the ExplorerThe Ninth Gate