kinokvinder.dk

Star Trek: Prodigy (TV Series 2021–2022)


Overblik

Titel Star Trek: Prodigy
Udgivelsesdato 28. oktober 2021
Oprindelsesland USA
Sprog Engelsk
Også kendt som Uden titel Star Trek-animationsbørneserie
Produktionsselskaber Secret Hideout, Roddenberry Entertainment, Nickelodeon Animation Studios

Resmué

Star Trek: Prodigy er en TV-serie, der følger en gruppe teenagefanger, som stjæler et forladt Starfleet-fartøj for at undslippe og udforske galaksen. Serien er sat i det kendte Star Trek-univers og følger de unge karakterers eventyr og opdagelser.

Teenagerne opdager hurtigt, at de ikke er alene om bord på det stjålne fartøj. De finder en holografisk nødmeddelelse fra den tidligere kaptajn, der informerer dem om, at de er blevet udvalgt til at blive prodigies – en gruppe af eksperter og ledere, der skal bringe håb og forandringer til galaksen.

Sammen begiver de sig ud på en rejse gennem ukendte territorier, hvor de står over for farer og udfordringer. De lærer at samarbejde, udvikle deres evner og beskytte hinanden, alt imens de udforsker forskellige kulturer, møder nye væsener og opdager hemmeligheder om galaksens fortid og fremtid.

Star Trek: Prodigy skildrer også temaer som frihed, venskab, retfærdighed og mod. Serien kombinerer spænding, action og humor for at skabe en underholdende og tankevækkende fortælling, der appellerer til både Star Trek-fans og nye seere.

Fem sjove fejl i TV-serien Star Trek: Prodigy

Hvis du er en af de mange, der har sukket efter mere Star Trek-indhold, så er du sikkert spændt på den nye TV-serie Star Trek: Prodigy. Men selvom serien har formået at underholde mange fans, har seere også bidt mærke i nogle sjove fejl. Lad os dykke ned i dem og have lidt sjov med fejlene!

1. Rumvæsner med græsplæneklippere?

I en bestemt episode dukker der pludselig nogle rumvæsner op med græsplæneklippere i deres kloer. Hvem kunne have troet, at rummets mest frygtindgydende skabninger finder trøst i at få deres kløer lidt trimmet? Måske har de brug for en weekend-forkælelse!

2. Græs på en fremmed planet?

En anden bemærkelsesværdig fejl opstår, når vores helte lander på en tilsyneladende øde planet, men de bliver mødt af et saftigt græstæppe. Måske har universets begrønner været på besøg og givet planeten et lille makeover. Hvad mon de mangler at omforme næste gang?

3. Teleportation eller skihop?

Når Prodigy-besætningen bruger teleporteringsenheden, forventer vi normalt, at de forsvinder og dukker op et andet sted. Men i en episode ser det mere ud som om, de udfører et akavet skihop midt i teleporteringen. Det kunne være et helt nyt sportsfænomen – teleporterings-skihoppet!

4. Hoverboards eller svævebræt?

I en spændende sekvens ser vi nogle af karaktererne suse afsted på nogle futuristiske hoverboards. Men på et tidspunkt ligner det mere, at de prøver at jonglere på svævebræt, da de vakler rundt og truer med at falde. Måske skulle de overveje at tage et kursus først?

5. Forvirring omkring universets love

I Star Trek er der mange regler og love, der holder universet i orden. Men i en episode ser det ud til, at alle disse love pludselig er blevet kastet i blenderen. Pludselig bliver alt vendt op og ned, og vores helte står der forvirrede og spekulerer på, hvorfor Starfleet Academy ikke havde en time mere om regelsystemet.

Andre populære titler: No Time to DieTrăind printre demoni 3ConstantineSuite FrançaiseDog Day AfternoonI Tyrens tegnBenedettaMs Fishers Modern Murder MysteriesSpeak No EvilLaw & Order: Special Victims UnitThe Summer I Turned PrettyApe ucigașeInside JobThe Girl with All the GiftsJul på KronborgThe HangoverXNot Another Teen MoviePapillonThe NurseThe Virgin SuicidesAlone in the WildDodgerThe Grand Budapest HotelRejseholdetFataleLabyrinthLegends of TomorrowThe HangoverSnowfallDe skrigende halsePolice AcademyFranticThe EndThe Kominsky MethodEverybody Hates ChrisFast XNo Hard FeelingsThe Family ManBoku no Hero AcademiaDen store dagDevil in OhioFriendsProject IcemanThe Danish GirlGerningsstedetCriminalInto the BlueHow to Have Sex