kinokvinder.dk

Star (TV Series 2016–2019)

Medvirkende i TV-serien Star

TV-serien Star er en amerikansk musik-drama serie, der blev sendt fra 2016 til 2019. Serien følger tre unge kvinder, Star Davis, Simone og Alexandra Crane, der har en fælles drøm om at blive berømte sangere. Serien blev skabt af Lee Daniels og Tom Donaghy og havde en fantastisk rollebesætning, der bidrog til seriens succes. Lad os se nærmere på de medvirkende i TV-serien Star:

Jude Demorest (Star Davis)

Jude Demorest portrætterede rollen som Star Davis, en talentfuld og ambitiøs ung sangerinde. Star er en ung kvinde, der har oplevet mange vanskeligheder i livet, men hun giver aldrig op på sin drøm om at blive en stjerne. Demorest formår at bringe Stars karakter til live med sin fremragende skuespilpræstation.

Brittany OGrady (Simone)

Brittany OGrady spillede rollen som Simone, Stars søster. Simone har også sine egne drømme om at blive en sangerinde, men hun kæmper også med personlige problemer. OGrady giver en følelsesfuld og autentisk præstation som Simone, hvilket gør karakteren både interessant og troværdig.

Ryan Destiny (Alexandra Crane)

Ryan Destiny spillede rollen som Alexandra Crane, en af de tre kvindelige hovedpersoner i serien. Alexandra kommer fra en rig familie, men hun har brug for at finde sin egen vej i musikbranchen. Destiny formår at give Alexandra en stærk og selvstændig karakter, der vokser gennem serien.

Amiyah Scott (Cotton)

Amiyah Scott portrætterede rollen som Cotton, Stars transkønnede ven. Cotton er en unik og kompleks karakter, der står over for unikke udfordringer i livet. Scott spiller rollen med stor følsomhed og styrke, hvilket gør Cotton til en central figur i serien.

Quincy Brown (Derek)

Quincy Brown spillede rollen som Derek, en talentfuld musiker og kæresten til Alexandra. Derek er en sympatisk karakter, der kæmper med personlige problemer og familieproblemer. Brown bringer dybde og ægthed til Dereks karakter og bidrager til seriens realistiske portræt af unge mennesker.

Miss Lawrence (Miss Bruce)

Miss Lawrence spillede rollen som Miss Bruce, en ekstravagant og karismatisk drag queen. Miss Bruce er en vigtig støtte og ven for Star og Simone. Miss Lawrence bringer en sjov og livlig dynamik til serien og tilføjer et ekstra lag af ægthed til rollebesætningen.

Queen Latifah (Carlotta Brown)

Queen Latifah portrætterede rollen som Carlotta Brown, Stars plejeplaceringsmor. Carlotta er en stærk og beskyttende karakter, der spiller en vigtig rolle som mentor for de unge kvinder. Queen Latifah bringer sin karakteristiske styrke og troværdighed til Carlottas karakter.

Andre medvirkende

Udover de vigtigste rolleindehavere inkluderer rollebesætningen også talentfulde skuespillere som Sonya Jenkins, Luke James, Lance Gross, Benjamin Bratt, Brandy Norwood, Evan Ross, Matthew Noszka, Elijah Kelley, Michael Michele, William Levy og Nealla Gordon, der hver spiller en vigtig rolle i serien og bidrager til dens store mix af personligheder og historier.

TV-serien Star bød på en fantastisk rollebesætning, der formåede at bringe seriens karakterer til live på en dybdegående og autentisk måde. Deres talent og engagement gjorde serien til en succes og skabte en følelsesladet og uforglemmelig historie om drømme, kærlighed og musik.

Overblik

Titel Star
Udgivelsesdato 5. oktober 2017 (Tyskland)
Oprindelsesland USA
Filmatiseringssteder Atlanta, Georgia, USA
Produktionsselskaber Lee Daniels Entertainment, 20th Century Fox Television, ArsenalFX Color

Resmué

TV-serien Star handler om tre kvinder, der danner en musikgruppe i Atlanta.

Fantastiske fejl i TV-serien Star

TV-serien Star har fanget publikums opmærksomhed med sin glamourøse historie om en gruppe talentfulde unge kvindelige musikere, der drømmer om at erobre verden med deres stemmer. Men selvom showet er fyldt med drama, musik og mode, har seere også opdaget nogle sjove fejl i serien, som vi ikke kunne lade være med at dele med jer!

Forkert hårfarve – et farveteknisk mysterium

En dygtig hårdesigner må have haft en sløv dag, da en af hovedkaraktererne, Alex, gik fra brunt til blondt hår i én scene, for derefter at skifte tilbage til brunt igen i næste scene. Hvor er tryllestaven, når man har brug for den? Det er en sand hårfarvekatastrofe!

Telefonception – når teknologien slår tilbage

I en intens scene ser vi Star tale i telefon med sin bedste veninde Simone. Men vent lige et øjeblik. Hvordan kan Star holde telefonen op til sit øre, når vi tydeligt kan se, at Simone også taler i telefon og holder den op til sit øre? Det er enten en ny form for telepati eller en alvorlig teknisk fejl! Vi håber, de har været på kursus i telefonsynkronisering siden da.

Stryge en musikalsk fejl

I en magisk musikalsk scene, hvor The Big Performance skal finde sted, ser vi pludselig en cello spille uden at nogen rører ved den. Det er en livløs cello, der bare svæver i luften og producerer vidunderlige toner. Det er enten kunstnerisk kreativitet på et helt nyt niveau eller en opsigtsvækkende fejl i musikafdelingen. Vi elsker musikken, men celloens flyvertalent er mere end vi kan håndtere!

Seks i en scene – når matematikken går tabt

I en festscene ser vi vores unge stjerner have det sjovt og danse til musikken. Men vent, hvor mange mennesker er der i denne scene egentlig? Pludselig ser vi seks kopier af hovedkarakteren Star danse sammen. Det er enten et mysterium eller en fantastisk kendis-kloningsmaskine, der er på ferde. Hvem ved, måske er Star overalt!

Star er uden tvivl en underholdende TV-serie, der fanger vores opmærksomhed med sin drama og musik. Men sammen med alt det glamourøse er der også plads til sjove fejl, der får os til at grine og undre os over, hvordan de dog kunne ske. Det er det, der gør TV-shows så underholdende – selv fejl kan bringe os glæde!

Andre populære titler: Battle at Big RockThe ValetLOLReignImmortalsGhost TownRobot ChickenThe HuntAnton – min hemmelige venThe Killer“The New York Times Presents” Framing Britney SpearsDie 10 Regeln der LiebeBølle Bob og Smukke SallyHatchingFreeze – Alptraum NachtwacheMississippi BurningRememberGreys AnatomyExpend4blesBibi & TinaHamilton“Den sorte box” Mysteriet om PoulThe Color PurpleDestupatArrivalThis Is EnglandKong: Skull IslandThe Matrix ResurrectionsGuardians of the GalaxyWALL·ESt. TriniansFast XA Most Wanted Man“Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba” Flame Hashira Kyojuro RengokuCalifornicationCal the DragonIn Her ShoesThe ProfessionalsTango & CashConversations with FriendsSandmanThe RookieRabbit HoleSkamChicago MedInto the DeepEvil Dead RisePendlerkidsTitanic II