kinokvinder.dk

Stargirl (TV Series 2020–2022)

Medvirkende i TV-serien Stargirl

TV-serien Stargirl, som er baseret på tegneserien af samme navn, har en talentfuld cast af skuespillere, der giver liv til karaktererne i denne spændende superheltehistorie. Her er en oversigt over de vigtigste medvirkende i serien:

Brec Bassinger som Courtney Whitmore/Stargirl

Brec Bassinger spiller den kvindelige hovedrolle som Courtney Whitmore, også kendt som Stargirl. Hun overtager rollen som superhelten fra sin stedfar og bliver leder af det nye retfærdighedshold, Justice Society of America.

Trae Romano som Mike Dugan

Trae Romano spiller Courtney Whitmores lillebror Mike Dugan. Mike er først skeptisk overfor sin søsters nye identitet som Stargirl, men bliver senere medlem af Justice Society of America.

Amy Smart som Barbara Whitmore

Amy Smart portrætterer Barbara Whitmore, Courtneys mor. Hun opdager sin datters hemmelige identitet og bliver en støttende figur i hendes kamp mod ondskab.

Luke Wilson som Pat Dugan

Luke Wilson spiller Pat Dugan, der også kendes som S.T.R.I.P.E. Han er Stargirls stedfar og tidligere sidekick til en anden superhelt, Starman.

Anjelika Washington som Beth Chapel

Anjelika Washington spiller Beth Chapel, der bliver kendt som superhelten Doctor Mid-Nite. Hun er med til at danne Justice Society of America og besidder fantastiske evner.

Yvette Monreal som Yolanda Montez

Yvette Monreal spiller Yolanda Montez, også kendt som Wildcat. Hun slutter sig til Justice Society of America og bidrager med sin styrke og kampfærdigheder.

Cameron Gellman som Rick Tyler

Cameron Gellman portrætterer Rick Tyler, der overtager sin fars rolle som Hourman i Justice Society of America. Han har evnen til at få et kortvarigt boost af overmenneskelig styrke.

Meg DeLacy som Cindy Burman

Meg DeLacy spiller Cindy Burman, også kendt som Shiv. Hun bliver en formidabel skurk og modstander for Justice Society of America.

Hunter Sansone som Cameron Mahkent

Hunter Sansone portrætterer Cameron Mahkent, sønnen til supervillainen Icicle. Cameron bliver forelsket i Courtney og bliver fanget mellem sin families ondskab og sin egen moral.

Gilbert Glenn Brown som James Chapel

Gilbert Glenn Brown spiller James Chapel, Beth Chapels adoptivfar. Han støtter Beth i hendes kamp som Doctor Mid-Nite.

Joel McHale som Sylvester Pemberton

Joel McHale spiller Sylvester Pemberton, også kendt som Starman. Han er en nøglefigur i Stargirls historie og bliver en inspirationskilde for Courtney.

Stella Smith som Artemis Crock

Stella Smith spiller Artemis Crock, en ung jagt- og kampsportsentusiast. Hun kæmper sammen med Justice Society of America.

Kron Moore som Dr. Bridget Chapel

Kron Moore portrætterer Dr. Bridget Chapel, en dygtig videnskabskvinde og Beth Chapels biologiske mor.

Neil Jackson som Jordan Mahkent

Neil Jackson spiller Jordan Mahkent, også kendt som Icicle. Han er en ledende skurk i serien og Camerons far.

Neil Hopkins som Sportsmaster

Neil Hopkins spiller Sportsmaster, en skurk der specialiserer sig i sport og kampsport. Han er en farlig fjende for Justice Society of America.

Joy Osmanski som Paula Brooks

Joy Osmanski portrætterer Paula Brooks, der bliver Wrecker, en ondsindet superheltmodstander.

Kay Galvin som Lily Mahkent

Kay Galvin spiller Lily Mahkent, Camerons stedmor og en karakter der kæmper med sin egen moral og loyalitet.

Maria Sager som Maria Carmen Saravia

Maria Sager spiller Maria Carmen Saravia, der har en lille, men vigtig rolle i serien som en ven af Courtney Whitmore.

TV-serien Stargirl har mange spændende og talentfulde skuespillere, der bringer karaktererne til live og skaber en dyb og engagerende historie. Deres præstationer fordyber seeren i en verden fyldt med superhelte, skurke og episke kampe om retfærdighed.

Medvirkende: Brec Bassinger, Trae Romano, Amy Smart, Luke Wilson, Anjelika Washington, Yvette Monreal, Cameron Gellman, Meg DeLacy, Hunter Sansone, Gilbert Glenn Brown, Joel McHale, Stella Smith, Kron Moore, Neil Jackson, Neil Hopkins, Joy Osmanski, Kay Galvin og Maria Sager.

Skabere

TV-serien Stargirl er skabt af Geoff Johns og Greg Berlanti, og de har begge bidraget til at bringe denne unikke superheltehistorie til livs.

Overblik

Titel Stargirl
Udgivelsesdato 18. maj 2020 (USA)
Oprindelsesland USA
Alternativ titel DCs Stargirl
Optagelsessteder Dallas, Georgia, USA
Produktionsselskaber Berlanti Productions, Mad Ghost Productions, DC Entertainment

Resmué

Efter at have opdaget udstyret til den originale Star-Spangled Kid, bliver teenageren Courtney Whitmore medlem af Justice Society of America som Stargirl. Hun danner et hold med sin stedfar, Pat Dugan, der bruger en robotagtig eksoskeletdragt kaldet S.T.R.I.P.E. Serien er baseret på DC-comicheltene Stars og S.T.R.I.P.E.

Fem sjove fejl i TV-serien Stargirl

1. Superhelt kostumer, der sidder som en byld i øjet

Én ting er at være en superhelt, men en helt anden ting er at have et kostume, der sidder helt forkert! I Stargirl ser vi flere gange, hvordan karakterernes dragter vil få enhver modeekspert til at ryste på hovedet. Fra hængerøvsbukser og alt for stramme toppe til ulogiske udsmykninger, er det tydeligt at kostumedesigneren ikke har haft sin bedste dag. Kan vi ikke få en stilfuld superhelt i stedet for en modekatastrofe?

2. Skæve towers og ustabilt loft

En af seriens mest spektakulære fejl er tyngdekraftens forvirring over for de forskellige bygninger. Hvordan kan det være, at en skyskraber ser normal ud udefra, men når man kommer indenfor, er alle værelser skæve som en halvfuld gyngestol? Og hvem har besluttet, at lofterne skal være så ustabilt, at enhver bump får en til at frygte, at bygningen styrter sammen? Det må være et underliggende element af kreativ arkitektur!

3. Forvirrede ekstras

Hvis du nogensinde har spekuleret på, om eksistensen af ekstras i en TV-serie er overvurderet, så vil Stargirl give dig endnu mere grund til at tro det. Det er tydeligt, at instruktøren har været på udkig efter de mest forvirrede mennesker, der vil slentre rundt i baggrunden og tilsyneladende ikke aner, hvad de laver. Fra at gå den forkerte vej til at forveksle deres egne replikker, er ekstras i Stargirl en klasse for sig selv.

4. Mysteriet om den svingende kaffe

Hvis du elsker kaffe, bliver du måske mere bekymret end morsom, når du opdager, at koppen på bordet i Stargirl konstant skifter position. Den går fra at være til højre for karakteren til venstre uden nogen åbenbar grund. Måske har kaffen en skjult agenda, og vi burde være mindre opmærksomme på actionscenerne og mere fokuseret på det bizarre kaffemysterium, der udspiller sig på skærmen.

5. Pludselige tidsrejser uden transportmiddel

Endelig har vi en fejl, der får alle science fiction-fans til at klø sig i håret. I Stargirl er der flere tilfælde, hvor karakterer pludselig er et helt andet sted uden nogen form for transportmiddel. Man kan kun spekulere på, om de har fået fat i et par mirakelsko, der giver dem evnen til at teleportere sig rundt omkring. Det er i hvert fald nemmere end at skulle stå i kø i morgenmyldretiden!

Andre populære titler: South Wind 2: Speed UpDetectivii din CaliforniaThe Man Who Fell to Earth“Big Naturals” TittieologyPrivate EyesBarbarerLegend11.22.63Angels & DemonsDolittlePretty Young ThingIn Love All Over AgainDoubtHeld for RansomKevins Cousin allein im SupermarktGuillermo del Toros PinocchioIce AgeGreen BookUpside DownQueen Charlotte: A Bridgerton StoryGroundhog DayPlayerParasiteThe MarineSon of the MaskJesus vender tilbageThe Back-up PlanSkamDora the ExplorerBeverly Hills CopPigen og pressefotografenNancy DrewFor Better or WorseThe Midnight ClubDrengene fra AngoraMoonage DaydreamBloodshotTaxaRed, White & Royal BlueBoyhoodThe RecruitMr. BeanPearl HarborValerian and the City of a Thousand PlanetsNCISNon-StopTransportSüße Magnolien