kinokvinder.dk

Station Eleven (TV Mini Series 2021–2022)


Overblik

Titel Station Eleven
Udgivelsesdato 16. december 2021 (USA)
Oprindelsesland USA
Også kendt som Станція одинадцять
Optagelsessteder Oshawa, Ontario, Canada
Produktionsselskaber Pacesetter Productions, Paramount Television Studios, Paramount Television

Resmué

Station Eleven er en tv-serie, der udspiller sig i en postapokalyptisk verden. Serien bevæger sig gennem flere tidslinjer og fortæller historierne om overlevende af en ødelæggende influenza, som forsøger at genopbygge og forestille sig en ny verden, samtidig med at de holder fast i det bedste af det, der er gået tabt.

En berømt Hollywood-skuespiller, hans potentielle redningsmand og en omrejsende gruppe af skuespillere, der strejfer rundt mellem de spredte udposter i Great Lakes-regionen, risikerer alt for kunst og menneskeheden.

En snefuld nat falder en kendt Hollywood-skuespiller om og dør på scenen under opførelsen af ​​Kong Lear. Timer senere begynder verden, som vi kender den, at opløses. Ved at bevæge sig frem og tilbage i tiden – fra skuespillerens tidlige dage som filmstjerne til femten år frem i fremtiden, hvor et teatertrup kendt som Traveling Symphony strejfer rundt i ødemarken af det, der er tilbage – kartlægger denne spændende, elegiske og fortryllende roman de underlige skæbneomveje, der forbinder fem personer: skuespilleren, manden der forsøgte at redde ham, skuespillerens første kone, hans ældste ven og en ung skuespillerinde fra Traveling Symphony, fanget i krydsilden af en farlig, selvudnævnt profet.

Fejl i TV-serien Station Eleven, som seerne har opdaget

Velkommen til denne artikel, hvor vi dykker ned i nogle af de fejl, som opmærksomme seere har fundet i TV-serien Station Eleven. Selvom serien har fanget os med sin spændende fortælling om en verden efter civilisationens kollaps, er der nogle små detaljer, der har formået at undslippe produktionens opmærksomhed.

Plot huller

I flere episoder kan vi se, at The Prophet bruger en Zippo-agtig lighter, som han har stjålet fra en anden karakter. Problemet? Vi bliver på ingen måde informeret om, hvordan han formåede at skaffe lighterbenzin og tændsats hele 20 år efter civilisationens sammenbrud. Måske er det bare magi, eller også har han en hemmelig forsyningskilde – hvor kan vi tilmelde os?

Sig din mening!

Har du opdaget flere fejl eller mangler i Station Eleven? Du kan bidrage til denne side ved at foreslå en redigering eller tilføje manglende indhold. IMDb-svar: Hjælp med at udfylde hullerne i vores data. Lær mere om at bidrage. Rediger side. Tilføj episode. Mere fra denne titel.

Selvom fejlene kan få os til at trække lidt på smilebåndet, skal vi huske, at enhver produktion kan have sine svagheder. Station Eleven er stadig en værdig serie at se, og fejl og mangler til trods, byder den på en fortryllende fortolkning af en verden efter undergangen.

Så sæt dig godt til rette og fortsæt med at nyde rejsen gennem Station Eleven, mens du tillader dig selv at grine af de små fejl undervejs. Husk at det er underholdning, og vi kan altid drømme om en hemmelig lighterbenzin-forbindelse, når vi slukker og tænder vores egne lightere.

Andre populære titler: “Mom Is Horny” Hot Stepmom Cant Resist!About a BoyWillowHell or High WaterBe WaterMatcaSkamJohn WickCitadelSilent HouseJohn Wick: Capítulo 4Daylight“Vikings” The OutsiderOceans TwelveThe KingHouse of the DragonThe OASpider-Man: Een nieuw universumGeniusShine – Der Weg ins LichtShrek the MusicalBlindspotFast XStrattonBlack SailsCome and SeeMiami ViceCode 37BansheeRun Hide FightThe GraduateVicky Cristina BarcelonaUndisputed II: Last Man StandingStranger ThingsEternalsAll for TwoHouse of WaxCocoOmul-Păianjen: Niciun drum spre casăEmily in ParisLeaving Las VegasLeben und sterben lassenO Jardim SecretoNobodyCruellaKristianSilent NightKrudttøndenThe Batman