kinokvinder.dk

Steins;Gate (TV Series 2011–2015)


Overblik

Titel Steins;Gate
Udgivelsesdato 6. april 2011 (Japan)
Oprindelsesland Japan
Også kendt som Steins;Gate 0
Filmlokationer Los Angeles, Californien, USA (omvej)
Produktionsselskaber Frontier WorksFuture Gadget Lab

Resmué

Steins;Gate er en TV-serie omkring tidrejser og konsekvenserne ved misbrug af det. Hovedpersonen er en mand ved navn Okabe Rintarou, der kalder sig selv for Crazy Mad Scientist Hououin Kyouma. Han er ved at deltage i en forelæsning af en mand, der hævder at have opdaget hemmelighederne ved tidrejser. Rintarou udfordrer hans teori ved at hævde, at en mand ved navn John Titor allerede har slået ham. Han bliver taget væk fra forelæsningen af en mærkelig pige ved navn Makise Kurisu, der spørger ham om en tidligere samtale, de havde for nylig. Men Rintarou har ingen idé om, hvem denne pige er, og forlader hende – kun for at finde ud af, at hun kort tid efter er blevet myrdet. Forvirret over disse begivenheder sender Rintarou en besked til en ven ved navn Itaru om Kurisus mord. Da han klikker på send besked knappen, bliver han ubevidst kastet ind i en alternativ virkelighed med flere inkonsistenser med hans egne minder, såsom John Titor aldrig viser sig i 2010 eller at der er en stor satellit, der er styrtet ind i taget af radio kaikan. Forbløffet over denne oplevelse begynder han at sammensætte en vellykket metode til tidrejser. Når den er færdig, begynder han at misbruge denne magt ved at hjælpe venner med fortidige dilemmaer, uden at overveje vægten af ​​hans handlinger. Dette fører til konsekvenser så store, at han begynder at tvivle på, om tidrejser virkelig var værd at opdage…—matteobortone

Fem sjove fejl i TV-serien Steins;Gate, der fik seerne til at grine

Hører du også lyden af sko på gulvet?

En af de mest bemærkelsesværdige fejl i Steins;Gate er, at når Okabe bevæger sig rundt i laboratoriet, kan man tydeligt høre lyden af sko, selvom han normalt går rundt uden sko. Det er virkelig en mærkelig brøler i en ellers veludført anime-serie. Man kan næsten forestille sig, at produktionsteamet lige glemte at slå lydeffekterne fra, når Okabe bevægede sig.

Friskbrygget kaffe på kaffebordet?

Vi kan ikke lade være med at grine af en anden fejl, hvor Okabe sidder ved kaffebordet i laboratoriet og prøver at løse tidsrejseproblemet. Men under hele scenen har hans kop med friskbrygget kaffe mystisk nok allerede været tømt! Mon Okabes tørst er så ustyrlig, at kaffen simpelthen forsvinder mellem optagelserne? Eller er det et subtilt hint om, at tidsrejser ikke kun ændrer rum og tid, men også kaffekoppernes indhold?

Tusindvis af mails uden strøm?

I Steins;Gate spiller afsendelsen af mails en central rolle i handlingen. Men det virker næsten som et mirakel, at Okabe og hans venner fortsætter med at sende og modtage tusindvis af mails, selv når strømmen pludselig går i hele bygningen! Måske har de fundet den mest holdbare mailserver i hele universet? Eller er det en genial måde for produktionen at få os til at tro på, at intet kan stoppe Okabes besættelse af tidsrejser?

Usynlige telefonkabler?

Et øjeblik der virkelig fik seerne til at tømme lattermusklene, var en scene hvor Okabe taler i telefon i laboratoriet, men der er ingen synlige kabler forbundet til telefonen! Er Okabe en magiker, der kan kommunikere gennem usynlige signaler? Eller har laboratoriet en top hemmelig teknologi, der kan sende lyden direkte ind i Okabes hjerne? Hvem ved?

En tidsrejse ind i garderobeskabet

Slutteligt kan vi ikke undgå at nævne den sjove fejl, hvor Okabe pludselig forsvinder ud af billedet, da han går ind i et garderobeskab. Kameraet holder fokus på det tomme skab lige indtil døren bliver åbnet igen, og Okabe træder ud. Er garderobeskabet en skjult portal til en anden dimension? Eller er Okabe simpelthen blevet en mester i at skjule sig bag lukkede døre? Måske skulle vi alle sammen prøve at gå ind i vores garderobeskabe og se, om vi også kan rejse i tiden!

Alt i alt er Steins;Gate en fantastisk anime-serie, der rummer nogle virkelig morsomme fejl. Det er sjovt at se, hvordan selv de bedste produktioner kan have disse små uhensigtsmæssigheder, der kun tilføjer til underholdningsværdien. Så næste gang du ser Steins;Gate, så husk at holde øje med disse sjove fejl og smile lidt ekstra!

Andre populære titler: A Quiet PlaceStardust21 Jump StreetOceans 8The Old GuardThe TreacherousCloud AtlasHit the FloorGenshin ImpactWinnie the Pooh: Blood and HoneyAnnaBásicoFameThe World Is Not EnoughEuroTripMoonlightA Most Wanted ManA Most Violent YearNot Another Teen MovieLegendSssssssGuruMiracles from HeavenGreen BookThe KingdomStar Trek: BeyondOrdinary LoveShang-Chi and the Legend of the Ten RingsDont Worry DarlingDont Look UpThe Hunger Games: The Ballad of Songbirds and SnakesMonsterlandDoctor Strange in the Multiverse of MadnessThe Killing of a Sacred DeerDont Worry DarlingSport sângerosSpiderheadMoon KnightThe Hills365 DaysSie nennen ihn RadioHouseSix Days Seven NightsNCIS: Los AngelesLa FortunaWaltz with BashirYoungerThe JonesesVânătoarea