kinokvinder.dk

Step Up: High Water (TV Series 2018–2022)

Skuespillerne i TV-serien Step Up: High Water

Step Up: High Water er en populær TV-serie, der blev sendt fra 2018 til 2022. Serien er baseret på filmserien Step Up og følger en gruppe unge dansere på en elite-danseskole i Atlanta, Georgia. Her får de mulighed for at udleve deres danseambitioner og drømme.

Hovedrolleindehavere

  • Terrence Green: Spillede Rigo Octavio.
  • Ne-Yo: Spillede Sage Odom.
  • Carlito Olivero: Spillede Davis Jimenez.
  • Jade Chynoweth: Spillede Odalie Allen.
  • Faizon Love: Spillede Al Baker.
  • Eric Graise: Spillede King.
  • Terayle Hill: Spillede Marquise Howard.
  • Marcus Emanuel Mitchell: Spillede Dondre Hall.
  • Naya Rivera: Spillede Collette Jones.
  • Petrice Jones: Spillede Tal Baker.
  • Kendra Oyesanya: Spillede Poppy Martinez.
  • R. Marcus Taylor: Spillede East-O.
  • Kendra Willis: Spillede også Poppy Martinez.
  • Lauryn Alisa McClain: Spillede Janelle Baker.
  • Jeremy Copeland: Spillede Zo Browder.
  • Cruz Abelita: Spillede Justin.
  • Tricia Helfer: Spillede Erin Baxter.
  • Enrique Murciano: Spillede Ricardo Cruz.

Hovedrolleindehaverne i Step Up: High Water leverede fantastiske præstationer og var med til at gøre serien både underholdende og følelsesmæssigt indtrængende. De formåede at bringe deres karakterer til live og give seerne en dybere forståelse af deres drømme, ambitioner og personlige kampe.

Andre medvirkende

Udover hovedrolleindehaverne havde Step Up: High Water også en række andre talentfulde skuespillere, der bidrog til seriens succes. Disse inkluderer:

  • Creator Holly Sorensen: Skaberen af serien, der bidrog til dens koncept og udvikling.
  • Alle cast & crew: Et dedikeret hold af skuespillere, producenter, manuskriptforfattere og teknisk personale, der samarbejdede om at skabe Step Up: High Water.

Step Up: High Water ville ikke have været mulig uden den imponerende indsats fra disse mange talentfulde skuespillere. Deres præstationer, sammen med et stærkt manuskript og et dedikeret team bag kameraet, gjorde serien til en succesfuld og elsket del af Step Up-franchisen.

Step Up: High Water har efterladt et varigt indtryk på fans af både filmserien og dansegenren som helhed. Serien har formået at kombinere spænding, drama, dans og musik på en fantastisk måde og har vundet mange hjerter verden over.

Ved at bringe talentfulde skuespillere sammen med en medrivende historie har Step Up: High Water skabt en serie, der ikke kun underholder, men også inspirerer og berører seerne. Den har vist det hårde arbejde og de kompromisløse ambitioner, der er nødvendige for at forfølge en passion og følge sine drømme.

Overblik

Titel Step Up: High Water
Udgivelsesdato 31. januar 2018
Oprindelsesland USA
Også kendt som Шаг вперед: Прилив
Filmingssteder Blackhall Studios, Atlanta, Georgia, USA
Produktionsselskaber Everheart Productions, Free Association, Lionsgate

Resmué

Baseret på Step Up-franchisen fortæller serien historien om studerende og lærere på High Water Performing Arts School i Atlanta.

Forskellige fejl i TV-serien Step Up: High Water

Fejl i dansenumre

Man skulle tro, at en TV-serie om dans ville være præget af fejlfrie og imponerende dansenumre. Men nej, ikke i Step Up: High Water. Seerne har spottet flere fejl i dansescenerne, der får én til at klø sig i hovedet og undre sig over, hvad der egentlig foregår.

En af de mest bemærkelsesværdige fejl er, når danserne på mirakuløs vis skifter sko midt i et nummer. Fra at have glitrede sneakers på i én scene, går de pludselig videre med et par høje stiletter uden nogen forklaring. Mon de har en skjult superkraft, der tillader dem at skifte fodtøj på et splitsekund?

Kostume-fiasko

En del af charmen ved TV-serier er de flotte kostumer, der bidrager til at skabe den rette atmosfære. Desværre har Step Up: High Water ikke helt styr på kostumedesignet, og seerne har bemærket nogle ret mærkelige valg.

En af de mest pinlige kostumeøjeblikke er, når hovedpersonen pludselig går fra at være i dansetøj til at være iført en pyjamas midt i en forestilling. Er det en underlig tidsrejse eller bare en glemt forklaring på tøjskiftet? Man kan kun gætte.

Logikbomber

Når man investerer tid og følelser i en TV-serie, forventer man, at tingene hænger sammen og giver mening. Det er desværre ikke altid tilfældet i Step Up: High Water, hvor seerne har bemærket en række logikbomber.

En af de mest forvirrende øjeblikke er, når hovedpersonen efterlader sin telefon et sted og pludselig har den igen i lommen uden at have været tilbage for at hente den. Er hun en magiker eller bare virkelig hurtig til at hente ting? Det er svært at sige.

Lydfadæser

Musik er en stor del af en TV-serie, og det er derfor vigtigt, at lyden fungerer som den skal. Desværre har Step Up: High Water gjort det til en kunst at inkludere lydfadæser i serien.

Et af de mest bizarre øjeblikke er, når en dansescene pludselig bliver akkompagneret af et helt andet musiknummer, der ikke passer overhovedet. Er det en slags genialt remix eller bare en klods for ørene? Vi kan kun spekulere.

Konklusion

Step Up: High Water er uden tvivl en underholdende TV-serie, men det betyder ikke, at den er perfekt. Seerne har haft en god portion sjov med at spotte fejl i dansenumre, kostumer, logik og lyd. Måske er fejlene en del af seriens charme, eller måske er de blot uheldige misforståelser. Uanset hvad, så kan man ikke benægte, at fejlene tilføjer et ekstra lag af underholdning til serien.

Andre populære titler: Pride & PrejudiceThe MediumTwo Is a FamilyFirst BloodCall Me by Your NameMILF – Ferien mit Happy EndSwarmE.T. – Der AußerirdischeEverybody Hates ChrisCity on a HillWhite ChicksDoctor Strange in the Multiverse of MadnessGuardians of the Galaxy Vol. 3Mystic RiverStill AliceHemlock GroveOsman og JeppePaulAlchemy of SoulsStar Wars: Episode II – Attack of the ClonesSupernaturalSuzumeÎndrăgostiţi pentru totdeaunaA Room with a ViewDolittleLive Nude Girls Unite!InvasionLewisThe Fisher KingHow to Have SexAn Action HeroSniper. The White RavenDancer in the DarkModern FamilyHavenThe 13th WarriorMcDonald & DoddsBølle-BobOld Boy1917: Speranță și moarteValerian and the City of a Thousand PlanetsHvidsten gruppenDeliver Us from EvilKnucklesBridge to TerabithiaBlade RunnerThe ReportThe MandalorianMayans M.C.