kinokvinder.dk

Steven Universe (TV Series 2013–2019)


Overblik

Titel Steven Universe
Udgivelsesdato 15. april 2020 (Nederlandene)
Oprindelseslande USA, Spanien
Sprog Engelsk, Koreansk
Også kendt som Steven Universe Future
Filmplaceringer New York City, New York, USA
Produktionsselskab Cartoon Network Studios

Resmué

Steven Universe er en TV-serie om en gruppe intergalaktiske krigere, der kæmper for at beskytte Jorden. Men kombinationen af tre højt trænede væsener og en skør ung dreng får holdet til at kæmpe for at overvinde de farlige scenarier, der bliver sat foran dem.

Serien foregår i den fiktive by Beach City, hvor tidløse alienkrigere kaldet Crystal Gems bor i et gammelt tempel tæt på stranden og beskytter verden mod det onde. De projicerer kvindelige menneskelignende former fra magiske ædelstene, som er kernen i deres væsen. Crystal Gems inkluderer Garnet, Amethyst, Pearl og Steven, en ung halv-menneske, halv-Gem dreng, der har arvet sin ædelsten fra sin mor, Gems tidligere leder Rose Quartz.

Imens Steven forsøger at finde ud af sine kræfter, tilbringer han sine dage sammen med sin menneskelige far Greg, sin ven Connie, andre mennesker i Beach City eller de andre Gems, enten for at hjælpe dem med at redde verden eller bare for at hænge ud. Han udforsker de evner, der er blevet videregivet til ham fra sin mor, herunder fusion (evnen for Gems at fusionere deres identiteter og kroppe for at danne en ny og mere magtfuld personlighed).

5000 år efter en stor krig mellem Gems, som er ædelsten-lignende væsener fra en planet kaldet Homeworld, møder vi Steven, en halv dreng, halv Gem, der bor sammen med Crystal Gems Garnet, Amythest og Pearl, som lever på Jorden efter at have gjort oprør mod Homeworld. Historien følger Stevens eventyr, hvor han kæmper mod monstre eller lærer at kontrollere sine egne kræfter.

Steven Universe bor med Crystal Gems: Garnet, Amethyst og Pearl. Som halv-Gem og halv-menneske har Stevens mor, Rose Quartz, ofret sig selv for at give sin søn sin sande form og for at bygge bro mellem Gems og mennesker gennem hans far, Greg Universe. Steven og Gems bor i Beach City og sammen beskytter de byen mod Gems planet, Homeworld. Steven skal mestre sin mors kræfter og bliver noget større end sig selv: en helt, der kæmper for det rigtige.

Fejl i TV-serien Steven Universe, som seerne har opdaget

Velkommen til en sjov og underholdende artikel om de fejl, som seere har fundet i TV-serien Steven Universe. Selvom vi elsker denne populære tegnefilm, er der altid plads til lidt humoristisk kritik. Lad os dykke ned i nogle af de morsomme fejl, der er blevet opdaget:

Den mystiske skærmdør

Lad os starte med den forvirrende skærmdør foran Crystal Gems hus. Nogle gange åbner den indad, og andre gange åbner den udad. Kan det være en fejl? Næh, måske er det bare et resultat af, at Gems ikke forstår jordteknologi. Måske har de faktisk bevidst installeret døren på den måde som en form for eksotisk døråbningsstil. Den ene dag kan de lære at åbne døren indad, og den næste dag kan vi se dem åbne den udad med stor fascination. En ting er sikkert – de er ikke bange for at gå imod strømmen, endda når det kommer til husets indretning!

Så er vi kommet til en anden morsom fejl – perler. Ja, vi ved, at en perle er teknisk set en ædelsten, men den er ikke krystallinsk. Og gæt hvad? Serien har selv indrømmet dette. Peridot sagde faktisk på et tidspunkt, at perler ikke er rigtige ædelsten og derfor betragtes som inferiøre. Så der har I det – perler er slags ædelsten-møder-elitens rebelske lillebror. Men vi elsker dem alligevel!

Vi håber, at denne artikel har fået dig til at smile og sætte pris på nogle af de sjove fejl i Steven Universe. Husk, at det er vigtigt at have øjnene åbne, når vi ser vores yndlingsserier. Selvom det er fantastisk at rejse ind i en verden fyldt med magiske krystaller og spændende historier, er der altid plads til lidt humoristisk observation.

Andre populære titler: O Rei de Staten IslandSchool of RockPitch PerfectZoomaniaNCISThe LeftoversAnja & ViktorScandal12 Years a SlaveChicago FireDune9-1-1: Lone StarThe Last of UsShooterRise of the LegendStrikeOutlanderEscape RoomPinocchioZack Snyders Justice LeagueThe GamblerMin fars krigJak zostalem gangsterem. Historia prawdziwaDouă lumiPrison BreakBig TitsTake the LeadBooks of BloodThe IdolRufus-2The QuakeSicarioSicarioBarbie“Til middag hos…” NiarnSchindlers ListeLifeThe Noel DiaryDoctor StrangeDune DrifterPitch PerfectEastbound & DownFull MoonThe EqualizerTerrifier“Klovn” Hejsan SverigeBillions12 Angry MenLet It Shine