kinokvinder.dk

Strange Angel (TV Series 2018–2019)

De medvirkende i TV-serien Strange Angel

Strange Angel er en amerikansk TV-serie, der blev sendt mellem 2018 og 2019. Serien følger historien om Jack Parsons, en sand historisk figur, der var en af grundlæggerne af det amerikanske rumprogram og samtidig en okkultist.

Hovedrolleindehaverne

Jack Parsons, hovedpersonen i serien, spilles af skuespilleren Jack Reynor. Reynor er en irsk skuespiller, der tidligere har medvirket i film som Transformers: Age of Extinction og Sing Street. Han formår at portrættere Parsons komplekse karakter på en overbevisende måde gennem hele serien.

Bella Heathcote spiller rollen som Susan Parsons, Jacks kone. Hun er en talentfuld australsk skuespillerinde, der tidligere har medvirket i film som Pride and Prejudice and Zombies og The Man in the High Castle. Hendes præstation som Susan giver serien en stærk kvindelig karakter, der står ved sin mands side.

Peter Mark Kendall spiller Richard Onsted, en ven og studiekammerat til Jack Parsons. Kendall er en amerikansk skuespiller, der har optrådt i film og TV-serier som The Americans og Chicago Med. Hans karakter giver serien en dynamisk og spændende venskabelig relation til hovedpersonen.

Greg Wise spiller rollen som Alfred Miller, en mentor for Jack Parsons i den okkulte verden. Wise er en engelsk skuespiller, der er bedst kendt for sin rolle som Willoughby i Sense and Sensibility. Han bringer en mystisk og karismatisk atmosfære til serien.

Birolleindehaverne

Rupert Friend spiller rollen som Ernest Donovan, en mentor og ven for Jack Parsons. Friend er en engelsk skuespiller, der tidligere har medvirket i TV-serier som Homeland og film som The Young Victoria. Han giver serien en kompleks og uforudsigelig karakter, der udfordrer Jacks verdenssyn.

Michael Gaston spiller rollen som Virgil Byrne, en kollega til Jack Parsons i rumforskningsindustrien. Gaston er en amerikansk skuespiller, der har optrådt i TV-serier som The Leftovers og The Man in the High Castle. Han bringer en autentisk følelse af industriel og videnskabelig verden til serien.

Keye Chen spiller rollen som Gui Chang, en af Jack Parsons kolleger. Chen er en kinesisk-amerikansk skuespiller, der har medvirket i film som The Amazing Spider-Man og TV-serier som The Walking Dead. Han bringer en international dimension til serien gennem sin karakter.

Tamara Feldman spiller rollen som Joan, en ven af Jack Parsons, der også er involveret i den okkulte verden. Feldman er en amerikansk skuespiller, der tidligere har medvirket i film som Hatchet og TV-serier som Gossip Girl. Hun tilføjer serien en feminin energi og mystik.

Karl Makinen spiller rollen som General Braxton, en højtstående militærmand i rumforskningsindustrien. Makinen er en amerikansk skuespiller, der har optrådt i film og TV-serier som John Wick og The Walking Dead. Han giver serien et element af spænding og konflikt.

Rade Serbedzija spiller rollen som Professor Filip Mesulam, en mentor og videnskabsmand. Serbedzija er en kroatisk skuespiller, der har medvirket i film som Mission: Impossible II og Snatch. Han bringer en international flair og akademisk troværdighed til serien.

Laine Neil spiller rollen som Patty Byrne, en karakter, der er involveret i Jack Parsons okkulte eksperimenter. Neil er en amerikansk skuespiller, der hovedsageligt har optrådt i TV-serier som S.W.A.T. og Criminal Minds. Hun tilføjer serien et ekstra lag af mysterium og fascination.

Veronica Osorio spiller rollen som Marisol, en kvinde fra Mexico, der er involveret i den okkulte verden. Osorio er en venezuelansk skuespiller, der har medvirket i film som The Big Short og TV-serier som Halt and Catch Fire. Hendes karakter tilføjer serien en kulturel diversitet og eksotisk atmosfære.

Dan Donohue spiller rollen som Professor John Tillman, en mentor for Jack Parsons. Donohue er en amerikansk skuespiller, der tidligere har medvirket i film og TV-serier som The Blacklist og The Marvelous Mrs. Maisel. Han giver serien en akademisk og intellektuel dimension.

Kerry OMalley spiller rollen som Mrs. Byrne, en karakter der er involveret i Jack Parsons liv. OMalley er en amerikansk skuespiller, der har medvirket i film som Annabelle og TV-serier som Shameless. Hun bringer en følelse af familie og hjem til serien.

Rob Zabrecky spiller rollen som The Minder, en karakter involveret i Jack Parsons okkulte eksperimenter. Zabrecky er en amerikansk skuespiller, der også er kendt som musiker og illusionist. Hans karakter tilføjer serien en mystisk og overnaturlig atmosfære.

Zack Pearlman spiller rollen som Samson Hunt, en karakter, der er involveret i Jack Parsons rumforskningsprojekt. Pearlman er en amerikansk skuespiller, der tidligere har medvirket i film som The Intern og TV-serier som Community. Han giver serien en ung og energisk dynamik.

Håb Davis spiller rollen som Ruth Parsons, Jacks mor. Davis er en amerikansk skuespiller, der tidligere har medvirket i film som About Schmidt og TV-serier som The Leftovers. Hendes karakter tilføjer serien en følelse af familie og historie.

Randy Oglesby spiller rollen som Father Shelby, en karakter med religiøs indflydelse. Oglesby er en amerikansk skuespiller, der har optrådt i TV-serier som Star Trek: Deep Space Nine og film som Independence Day. Han bringer en spirituel dimension til serien.

Skaberen af serien

Mark Heyman er skaberen af TV-serien Strange Angel, og bygger sin historie på sande begivenheder og personligheder. Heyman er en amerikansk manuskriptforfatter og producent, der tidligere har arbejdet på film som Black Swan og The Skeleton Twins. Han formår at bringe Parsons historie til live og skabe en atmosfære af mystik og fascination gennem hele serien.

Strange Angel er en fængslende TV-serie, der kombinerer historiske begivenheder med okkult magi og videnskabelig udforskning. Med en talentfuld rollebesætning og en dybdegående historie fortæller serien en unik og spændende fortælling om en af historiens mest kontroversielle figurer, Jack Parsons.

Overblik

Titel Strange Angel
Udgivelsesdato 14. juni 2018
Oprindelsesland USA
Sprog Engelsk
Også kendt som Странный ангел
Produktionsselskab Scott Free Productions

Resmué

Strange Angel er en tv-serie, der følger historien om Jack Parsons, en rocket scientist i 1940ernes Los Angeles. Parsons bliver ansat af den amerikanske regering til at hjælpe med raketprogrammet, som han ser som startpunktet for fremtidens rumforskning.

I 1938 møder Parsons sin nye nabo, Ernest Donovan, som er en tilhænger af den berygtede engelske okkultist Aleister Crowley. Donovan formår hurtigt at overtale Parsons til at dele hans tro og livsstil, som inkluderer principperne Gør hvad du ønsker skal være hele loven og andre læresætninger og praksisser fra Crowley og hans religiøse bevægelse Thelema. Disse inkluderer hemmelige orgier, der producerer seksuel magi, samt okkulte ritualer, der forsøger at etablere kontakt med den anden side.

Mens Parsons gradvist bliver en del af denne mærkværdige hemmelige verden, begynder hans nye overbevisninger og livsstil at true både hans ægteskab og hans job.

Fejl i TV-serien Strange Angel

Mange af os elsker at slappe af med en god TV-serie, men det betyder ikke, at vi ikke kan være opmærksomme på eventuelle fejl, der sniger sig ind. Og i tilfældet med TV-serien Strange Angel er seerne ikke gået stille i natten. Lad os dykke ned i nogle af de fejl, der har fået seerne til at løfte øjenbryn.

Fejl 1: Tidsrejser uden en tidsmaskine

En af de mest spektakulære fejl i Strange Angel er de utrolige tidsrejser, som hovedpersonen foretager sig. Men vent lige et øjeblik – hvor er tidsmaskinen? Vi har aldrig set den! Er hovedpersonen bare naturligvis begavet med evnen til at rejse i tiden? Det må være en hemmelig superkraft, som vi andre kun kan drømme om at have.

Fejl 2: Alle biler kører på evig brændstof

En ting er at have fantasifulde historier og karakterer, men hvad med virkeligheden? I Strange Angel ser det ud til, at alle biler kører på evighedsbrændstof. Det betyder, at hovedpersonens bil aldrig løber tør for brændstof, uanset hvor langt og ofte han kører. Mon ikke det er noget, vi alle ville ønske, at vi kunne have i vores biler? Farvel til dyre tankstationer!

Fejl 3: Ingen synlige mobiltelefoner i 1930erne

TV-serien foregår i 1930erne, hvor mobiltelefoner ikke engang var opfundet endnu. Men det ser ud til, at hovedpersonen har været heldig at have en tidsmaskine (måske det var derfor, vi ikke så den før?), for han har en mobiltelefon skjult i lommen. Hvad mon de mennesker fra 1930erne ville have sagt, hvis de havde set ham tale i denne mærkelige kasse?

Fejl 4: Uendelige mængder af baggrundssoldater

I scenen med en stor afgørende kamp ser vi, at hovedpersonen bliver omringet af en overvældende mængde af fjendtlige soldater. Men vent et øjeblik – hver gang perspektivet skifter, ser vi nye rækker af soldater i baggrunden. Det er som om, de aldrig slipper op! Måske burde hovedpersonen overveje at ansætte nogle af disse soldater til sit eget sikkerhedsteam.

Fejl 5: Katastrofale kæmpegresshopper

En af de mest bemærkelsesværdige fejl i Strange Angel er udseendet af gigantiske og aggressive gresshopper. Lad os være ærlige: Enten har naturen taget en helt anden kurs i denne verden, eller også har specialeffektholdet besluttet at lave en joke. Det er i hvert fald noget, man ikke ser hver dag!

Således har seerne opdaget en række skæve fejl i TV-serien Strange Angel. Men hey, måske er det netop disse fejl, der giver serien sin charme og gør den til noget særligt. Det er i hvert fald underholdende at bemærke disse små nuancer, når man følger med i historien.

Andre populære titler: The Constant GardenerRoboCopComic Relief: BodyguardBoruto: Naruto Next GenerationsBuddiesAvatar: The Way of WaterBel-AirLeatherfaceFantastic Beasts: The Secrets of DumbledoreKryptonPovestea X a AmericiiAn Officer and a GentlemanThe RainmakerSupernaturalLutherMartyrsOrkestretTill DeathThe FounderFlorida ManThe King of ComedyPrematureIce MerchantsBad Boys for LifeThe OutsidersThe Girl Next DoorThe SquareGirlAnt-Man“The Wonderful World of Disney” AnnieDragon Age: AbsolutionTwilightWalkerTerminator GenisysBlue Mountain StateChaos WalkingThe FlashCash TruckLeaked!American Pie 2Fight ClubThe OneSuper rauThe Undeclared WarCellularLicorice PizzaSpace CowboysResident Evil: Welcome to Raccoon CityMartyrs