kinokvinder.dk

Strike Back (TV Series 2010–2020)

Strike Back – TV-seriens medvirkende

Philip Winchester som Sgt. Michael Stonebridge

Philip Winchester spiller rollen som den erfarne soldat Sgt. Michael Stonebridge i TV-serien Strike Back. Han medvirkede i 43 episoder af serien, der blev sendt fra 2010 til 2018. Stonebridge er en hærdet og dedikeret soldat med stor erfaring inden for specialstyrkernes verden.

Sullivan Stapleton som Sgt. Damien Scott

Sullivan Stapleton portrætterer Sgt. Damien Scott i Strike Back. Han medvirkede ligeledes i 43 episoder af serien fra 2010 til 2018. Scott er en karakter med en skarpsleben tunge og en særlig evne til at komme ud af farlige situationer. Han er en dashing og frygtløs soldat, der tilføjer en god portion humor til serien.

Michelle Lukes som Sgt. Julia Richmond

Sgt. Julia Richmond spilles af Michelle Lukes i de første fem sæsoner af serien. Hun medvirkede i 36 episoder fra 2010 til 2015. Richmond er en tapper og dedikeret soldat og er kendt for sin ekspertise inden for efterretning og teknologi.

Daniel MacPherson som Sgt. Samuel Wyatt

Daniel MacPherson er med i TV-serien Strike Back som Sgt. Samuel Wyatt. Han medvirker i 30 episoder fra 2017 til 2020. Wyatt er en dygtig og pålidelig soldat med stor teknisk viden og evne til at løse komplekse opgaver.

Alin Sumarwata som LCpl. Gracie Novin

Alin Sumarwata portrætterer LCpl. Gracie Novin i seriens nyere sæsoner. Hun medvirkede i 30 episoder fra 2017 til 2020. Novin er en modig og dygtig soldat, der er specialiseret i forskellige kampsportsformer.

Warren Brown som Sgt. Thomas Mac McAllister

Sgt. Thomas Mac McAllister spilles af Warren Brown i Strike Back. Han medvirkede i 27 episoder fra 2017 til 2020. McAllister er en hård og dedikeret soldat med en imponerende fysik og kamperfaring.

Robson Green som Lt. Col. Philip Locke

Robson Green spiller rollen som Lt. Col. Philip Locke i TV-serien. Han medvirkede i 20 episoder fra 2013 til 2015. Locke er en kommanderende officer og en erfaren leder, der tager ansvaret for sine mænd meget seriøst.

Jamie Bamber som Col. Alexander Coltrane

Col. Alexander Coltrane spilles af Jamie Bamber i Strike Back. Han medvirkede i 20 episoder i 2019 og 2020. Coltrane er en erfaren officer med stor autoritet og besidder en dyb viden om internationale forhold og politik.

Rhashan Stone som Maj. Oliver Sinclair

Maj. Oliver Sinclair spilles af Rhashan Stone i de første to sæsoner af serien. Han medvirkede i 18 episoder fra 2010 til 2012. Sinclair er en intellektuel og er kendt for sin analytiske tilgang til opgaverne.

Varada Sethu som LCpl. Manisha Chetri

Varada Sethu medvirker som LCpl. Manisha Chetri i de nyere sæsoner af serien. Hun medvirkede i 17 episoder fra 2019 til 2020. Chetri har en pragmatisk tilgang til at løse opgaver og bidrager med sin tekniske ekspertise.

Milauna Jackson som DEA SA Kim Martinez

DEA SA Kim Martinez spilles af Milauna Jackson i Strike Back. Hun medvirkede i 16 episoder fra 2013 til 2015. Martinez er en hård og intelligent agent med stor erfaring inden for efterforskning af narkokriminalitet.

Rhona Mitra som Maj. Rachel Dalton

Rhona Mitra spiller rollen som Maj. Rachel Dalton i seriens tredje sæson. Hun medvirkede i 14 episoder fra 2012 til 2013. Dalton er en kommanderende officer og er kendt for sin professionalisme og beslutsomhed på slagmarken.

Yasemin Kay Allen som Katrina Zarkova

Katrina Zarkova spilles af Yasemin Kay Allen i de nyere sæsoner af Strike Back. Hun medvirkede i 13 episoder fra 2019 til 2020. Zarkova er en tidligere russisk spion, der har ekspertise inden for kontraspionage og hemmelige operationer.

Amanda Mealing som Col. Eleanor Grant

Col. Eleanor Grant spilles af Amanda Mealing i seriens første sæson. Hun medvirkede i 11 episoder i 2010 og 2011. Grant er en erfaren officer, der er kendt for sin retfærdighedssans og disciplin.

Liam Garrigan som Sgt. Liam Baxter

Sgt. Liam Baxter spilles af Liam Garrigan i de anden og tredje sæson af serien. Han medvirkede i 11 episoder fra 2012 til 2013. Baxter er en hærdet soldat med en stærk moral og er altid klar til at beskytte sine kammerater.

Charles Dance som Conrad Knox

Conrad Knox spilles af Charles Dance i TV-serien. Han medvirkede i 10 episoder i 2012. Knox er en magtfuld og mystisk forretningsmand med skumle intentioner og forbindelser til international terrorisme.

Shane Taylor som Craig Hanson

Craig Hanson spilles af Shane Taylor i Strike Back. Han medvirkede i 10 episoder i 2012. Hanson er en tidligere soldat og en uhyre farlig bagmand, der udnytter konflikter til egen fordel.

Roxanne McKee som Capt. Natalie Reynolds

Capt. Natalie Reynolds spilles af Roxanne McKee i seriens sjette sæson. Hun medvirkede i 10 episoder fra 2017 til 2018. Reynolds er en kompetent og hård militæredder, der klarer sig godt under pres.

Strike Back er en actionfyldt TV-serie, der følger en gruppe specialstyrker, der er udsendt for at bekæmpe globale trusler. Serien byder på intense kampe, farlige missioner og spændende karakterer. Med sit stærke ensemble af talentfulde skuespillere formår serien at levere en dybt engagerende oplevelse for seerne.

Overblik

Titel Strike Back
Udgivelsesdato 11. august 2011 (USA)
Oprindelsesland Storbritannien
Produktionsfirmaer Left Bank Pictures, Cinemax, Sky
Optagelsessteder Sydafrika

Resmué

TV-serien Strike Back følger handlingerne i Section 20, en hemmelig enhed inden for britisk militær efterretningstjeneste. Et hold af specialoperationspersonale udfører flere farlige missioner rundt omkring i verden.

Historien omhandler MI6s modige specialoperationshold Section 20, der udfører spektakulære eventyr over hele verden. Scott og Stonebridge jagter ivrigt Latif, den pakistanske Al-Qaeda-hjerne bag mange terrorforbrydelser, samt andre trusler mod freden.

Forskellige grinagtige fejl i TV-serien Strike Back

TV-serier er en fantastisk form for underholdning, der transporterer os til forskellige verdener og lader os leve med karaktererne. Men nogle gange sker der fejl, der får os til at grine og sætte vores indre superdetektiv i gang. I denne artikel vil vi tage et kig på nogle af de sjove fejl, som seere har opdaget i TV-serien Strike Back. Lad os dykke ned i denne latterlige verden af fejl og sjov.

Anakronismer og sprogforvirring

En af de klassiske fejl, som seere har bemærket, er en anakronisme med en brandslukkingsboks. I en episode, der foregår i Bogota, er der en rød boks med Fire/Brand skrevet på den – på engelsk og afrikaans. Hvordan kan det ske? Mon karaktererne har taget en lille afstikker til Sydafrika? Det er en fejl, der får os til at undre os over, hvad der egentlig sker i produktionsteamet.

Gaps i data og mysterier

En anden morsom fejl er fundet på IMDb Answers-siden. Der er en opfordring til seerne om at bidrage til at udfylde huller i databasen omkring TV-serien. Måske er der sket nogle uforklarlige forsvindinger af episoder eller vigtige oplysninger? Det er et mysterium, der får vores fantasi til at løbe afsted. Måske producerne har gemt på nogle hemmeligheder, som vi ikke er klar over.

Humoristisk kaos

Alt i alt er det fantastisk at se, hvordan seere hurtigt opdager sjove fejl i TV-serier som Strike Back. Det kan være en kilde til stor underholdning og bringe os endnu tættere på karaktererne. Det er en påmindelse om, at selvom TV-serier er nøje planlagte og professionelt udførte, er der altid plads til et godt grin og en lille berghaindørvagt blandet ind i handlingen.

Andre populære titler: Your HighnessThe Remains of the DayEvil Dead RiseThe Terminal ListThe Electric StateDisparitiiFantasy IslandScream VIValkyrieJigsawOuter BanksPrey for the DevilThe Summer I Turned PrettyUnhingedExtreme SistersCity of GodCODADag & natGuardians of the Galaxy Vol. 3DansegarderobenMr. HolmesThe ArrivalBlueyInformerMultă baftă, Leo Grande!Clifford the Big Red DogBritanniaThunder in My HeartDumboGreen RoomThe Little MermaidFrankenweenieWhite Men Cant JumpGhost StoriesHome AgainRaidul 2Real SteelHometown Cha-Cha-ChaAsherSmall AxeVampiresThe Little MermaidMemories of MurderLoserii de la seralDusman al statuluiShrekPieces of HerThe Woman KingTreadstoneBondi Rescue