kinokvinder.dk

Striking Out (TV Series 2017–2018)

Skuespillerne i TV-serien Striking Out

Striking Out er en populær irsk tv-serie, der blev sendt fra 2017 til 2018. Serien følger advokaten Tara Rafferty og hendes rejse for at genopfinde sig selv, efter at hun har fundet ud af, at hendes forlovede er utro. I løbet af fire sæsoner blev seerne introduceret til en talentfuld skuespillerbesætning, der hjalp med at bringe karaktererne til live.

Amy Huberman som Tara Rafferty

Amy Huberman spiller hovedrollen som Tara Rafferty. Hun er en dedikeret og dygtig advokat, der har specialiseret sig i familieret. Efter at have opdaget sin forlovedes utroskab og mistet sin tillid til det retssystem, beslutter Tara at starte sin egen praksis. Hubermans evne til at formidle Taras følelser og modstandskraft har gjort hende til en favorit blandt fans af serien.

Rory Keenan som Eric Dunbar

Rory Keenan spiller rollen som Eric Dunbar, en talentfuld og respekteret advokat, der er en af Taras nære venner. Eric hjælper Tara med at starte sin egen praksis og fungerer som en mentor for hende. Keenans præstation som Eric bringer en blanding af professionalisme og humor til rollen.

Emmet Byrne som Ray Lamont

Emmet Byrne spiller karakteren Ray Lamont, en lovende og ambitiøs advokat, der arbejder sammen med Tara i hendes praksis. Ray er en vigtig del af Taras støttesystem og fungerer også som en romantisk interesse for hende. Byrnes portrættering af Ray giver en friskhed og charme til karakteren.

Neil Morrissey som Vincent Pike

Neil Morrissey spiller rollen som Vincent Pike, en erfaren og manipulerende advokat, der er Taras konkurrent. Pike har en historie med at krydse grænserne for at få det ønskede resultat, og hans tilstedeværelse skaber spænding og drama i serien. Morrisseys præstation som Pike er både overbevisende og underholdende.

Kate Gilmore som Lucy Whelan

Kate Gilmore spiller karakteren Lucy Whelan, en dedikeret og hjælpsom assistent i Taras praksis. Lucys støtte og venskab er uvurderlig for Tara, og Gilmore bringer en sympatisk og kærlig karakter til livs.

Paul Antony-Barber som Richard Dunbar

Paul Antony-Barber spiller rollen som Richard Dunbar, Eric Dunbars far og tidligere mentor for Tara. Richard er en intelligent og erfaren advokat, der spiller en strategisk rolle i Taras udvikling som advokat. Antony-Barber giver karakteren en visdom og dybde, der er vigtig for seriens historiefortælling.

Fiona OShaughnessy som Meg Riley

Fiona OShaughnessy portrætterer Meg Riley, en karismatisk og kompleks karakter, der bliver involveret i Taras liv og professionelle praksis. Meg er hemmelighedsfuld og holder på en række mysterier, der gradvist afsløres i serien. OShaughnessys præstation som Meg er fuld af nuancer og spænding.

Ingrid Craigie som Irene Rafferty

Ingrid Craigie spiller rollen som Irene Rafferty, Taras mor. Irene er støttende og kærlig over for sin datter og spiller en vigtig rolle i hendes personlige og professionelle rejse. Craigs portrættering af Irene bringer varme og empati til karakteren.

Nick Dunning som Conrad Rafferty

Nick Dunning spiller karakteren Conrad Rafferty, Taras far. Conrad er en kompleks og kontroversiel karakter, der kommer i konflikt med Tara på flere tidspunkter i serien. Dunnings præstation som Conrad skaber spændinger og fordybelse i historien.

Andet medvirkende

Udover de førnævnte skuespillere inkluderer Striking Out også talentfulde skuespillere som Conall Keating, Michael James Ford, Maria Doyle Kennedy, Moe Dunford, Enda Oates, Olwen Fouéré, Brahm Gallagher, Sam McGovern og Natalie Radmall-Quirke, som alle bringer deres unikke bidrag til serien.

Striking Out er blevet rost for sin engagerende og spændende historiefortælling samt skuespillernes fremragende præstationer. Det er en tv-serie, der har formået at fange publikums opmærksomhed og fastholde deres interesse gennem hele seriens løbetid.

Overblik

Titel Striking Out
Udgivelsesdato 1. januar 2017 (Irland)
Oprindelsesland Irland
Også kendt som Исключение
Optagelsessteder Dublin, Irland
Produktionsselskaber Blinder Films, Raidió Teilifís Éireann (RTÉ)

Resmué

TV-serien Striking Out handler om Tara, en dygtig advokat, der opdager, at hendes forlovede og kollega, Eric, har været utro med en kollega. Hun forlader både ham og deres prestigefyldte advokatfirma for at starte sin egen advokatpraksis, der specialiserer sig i familie- og skilsmisselov.

I sin nye praksis arbejder Tara sammen med sit hold, herunder mentor og ven Vincent samt teknologi-guru og privatdetektiv Meg. Taras sager bringer hende i direkte konflikt med indflydelsesrige familier samt den juridiske og politiske elite, og de udfordrer også hendes personlige moral.

Fem tåbelige fejl i TV-serien Striking Out

Fejl 1: Skuespillernes magiske evner

I TV-serien Striking Out er skuespillerne tydeligvis besat af magiske kræfter. I en scene kan de forvandle en kop kaffe til en halvliter sodavand uden problemer. Mon de har mistet evnen til at se forskel på koffein og sukker? Måske skulle de overveje at starte deres egen tryllekunstnerkarriere!

Fejl 2: Forvirrede manuskriptforfattere

Manuskriptforfatterne af Striking Out må have haft en sand hjerneblødning. I flere episoder skifter karaktererne pludselig personligheder uden forklaring. Den ene øjeblik er vores hovedperson en seriøs advokat, og det næste øjeblik er hun en karaoke-stjerne. Hvilket job er hun egentlig i her?

Fejl 3: Usynlige døre

I Striking Out er døre vist blevet overflødige. Karaktererne går bare ind og ud af rum uden så meget som at åbne en dør. Måske er der en utroldmandsmester, der har stjålet alle dørhåndtagene i serien? Det ville i hvert fald forklare denne absurde mangel på dør-manerer.

Fejl 4: Tidsregningen er gået i stå

Sørg for at se Striking Out, hvis du har brug for en pause fra virkeligheden. I serien ser det ud til, at tiden går i stå, og karaktererne aldrig bliver ældre. Selvom der er gået flere år mellem sæsonerne, ser de stadig ud som om, de kun fik et par ugers ferie mellem optagelserne.

Fejl 5: Advokater uden jura

Tror du også på julenissen og tandfeen? Så vil du elske at se Striking Out, hvor advokater mærkeligt nok ikke har brug for juraekspertise for at løse sager. De bruger i stedet lommepsykologi og mirakuløse opsatser for at vinde retssager. Hvem har brug for beviser, når man kan bruge en god historie?

Andre populære titler: Kung Fury 2Moon KnightF9: The Fast SagaNot Another Teen MovieDiario de un GigolóThe Eminence in ShadowAlvin and the Chipmunks: The Road ChipLuck22 Jump StreetThe Legend of Bagger VanceKristianDr. Dolittle 2Jane the VirginAbsolutely AnythingCha Cha Real SmoothThe IdolGirl in the BasementFever PitchPlanet TerrorThe Marked HeartEncounterEnemyThe InvitationWest Side StoryYou Dont Mess with the ZohanOver grænsenNip/TuckFast & Furious 7MidsommarKlovnA Nightmare on Elm StreetGrudge MatchThe BoogeymanKilljoyPeter PanThe Man from TorontoFamilien JulNi wei xiao shi hen meiAlletiders julPhone BoothWizards of Waverly PlaceGoldfingerDisturbiaThe Mindy ProjectFUBARVikingsHustleOuter Banks