kinokvinder.dk

Struggle for Life (TV Series 2014–2015)


Overblik

Titel Struggle for Life
Udgivelsesdato 10. september 2014 (Norge)
Oprindelsesland Norge
Sprog Polsk, Norsk, Engelsk
Også kendt som Kampen for tilværelsen
Filmlokationer Ullevål Hageby, Oslo, Norge
Produktionsselskab NRK Drama

Resmué

I TV-serien Struggle for Life følger vi den unge polske akademiker Tomasz, der rejser til Norge for at finde sin ukendte far. Tomasz står over for en spændende og udfordrende søgen, der fører ham ind i en verden af norske middelklassefamilier og deres opdigtede problemer.

Tomaz møder en mærkelig blanding af mennesker i den norske by, heriblandt familierne i Ullevaal Hageby. Her kommer han til at opleve en bred vifte af ekscentriske personligheder, der alle har deres egne særegne historier at fortælle. På sin rejse på tværs af kulturer og socialt hierarki, begynder Tomasz at forstå den kompleksitet, der ligger i at finde sin identitet og forstå sin families historie.

Denne spændende TV-serie udforsker temaer som familieforhold, kulturkløfter, og den menneskelige trang til at finde vores rødder. Struggle for Life formidler en vigtig fortælling om søgen efter identitet, og hvordan en rejse kan ændre vores opfattelse af os selv og andre omkring os.

Fem latterlige fejl i TV-serien Struggle for Life

Fejl nummer 1: Den magiske forvandling

I episoden Den Hemmelige Kode bliver hovedpersonen pludselig forvandlet til en enhjørning, uden nogen forklaring eller logisk sammenhæng. Det er godt nok en sjælden egenskab at have, men det virker lidt for tilfældigt her. Måske næste gang kan produktionsteamet tage sig tid til at forklare, hvorfor hovedpersonen nu har supersøde ører og et mundtøj af glimmer.

Fejl nummer 2: Time-out for telepati

I en række episoder ser vi karaktererne kommunikere telepatisk og sende tanker til hinanden på helt magisk vis. Men pludselig i Den Store Kamp går telepatien amok, og alle karaktererne beslutter sig for at holde en time-out. Det virker som om, de har glemt, at de kan læse hinandens tanker. Måske skulle de have investeret i telepatiske walkie-talkies for at undgå forvirringen.

Fejl nummer 3: Den flyvske kameraføring

I afsnittet Vildmarkens Fristelser får vi et glimt af absurd kameraføring. I stedet for at være fokuseret på de vigtige øjeblikke i handlingen, beslutter kameraet at flyve rundt som en føniks, der har glemt sin vej. Det er slet ikke sikkert, at karaktererne har brug for en læge, men kameraet kunne i hvert fald godt bruge en kiropraktor.

Fejl nummer 4: Skurkens sminkemareridt

I Skyggernes Lurende Farer bliver skurkens makeup et sandt mareridt. Hver gang vi ser ham, skifter hans ansigt så meget, at selv en malemester ville ryste på hovedet. Det er svært at tro på, at han aldrig bliver genkendt, når han kan lave et helt nyt look hver time. Måske burde han overveje en karriere inden for teater, hvor man kan bruge sådanne evner til at spille flere roller i samme stykke.

Fejl nummer 5: Lyden af stilhed

I De Følelsesløse Stunder får vi en intens og afgørende dialog mellem to karakterer. Problemet er bare, at lyden er gået på ferie, og der er kun stilhed. Det er svært at følge med i handlingen, når man ikke hører, hvad der bliver sagt. Måske skulle man have brugt tegnsprog eller undertekster for at gøre det hele lidt mere forståeligt.

Sådanne fejl kan virke irriterende, men de er også kilden til nogle gode grin. Struggle for Life gør os i det mindste i stand til at tænke: Hey, det kunne være sjovt at være telepatisk enhjørning med et skørt ansigt og stilhed omkring mig. Hvem ved, måske er det netop det, der gør denne serie til et kultfænomen. En ting er sikkert: Man kan altid stole på, at Struggle for Life vil overraske os med nye, bizarre fejl. Vi venter spændt på næste sæson!

Andre populære titler: Top Gun: MaverickJourney 2: The Mysterious IslandSkinwalkerVengeanceMartyrsThe FalloutTrue SpiritFast X“Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba” Muzan KibutsujiDas Schloss im HimmelMan on FireIndiana Jones and the Kingdom of the Crystal SkullAfter ForeverInfiniteMincinosul mincinosilorGoing in StyleThe Invisible ManHijab HookupThe Good, the Bad and the UglyThe CollectionHjælp, det er julHocus PocusDas BootStar Trek: The Next GenerationA Ghost StoryAfter the WeddingInside Out 250/50TransformersThe Evil DeadMannequinThe Last of UsGiftedPoldarkEntergalacticRabbit Hole“Rick and Morty” Rick: A Mort Well LivedGuardians of the Galaxy Vol. 2tick, tick… BOOM!The Secrets She KeepsEl Camino: A Breaking Bad MovieA Nightmare on Elm StreetWomen TalkingPlatonicAnn Rules A House on FireSection 8Hardcore HenryDet grå guldFuture Man