kinokvinder.dk

Suburra – La serie (TV Series 2017–2020)


Overblik

Titel Suburra – La serie
Udgivelsesdato 6. oktober 2017 (Tyskland)
Oprindelsesland Italien
Også kendt som Suburra: Blood on Rome
Optagelsessteder Rom, Lazio, Italien
Produktionsselskaber Cattleya, Rai Fiction, Netflix

Resmué

I TV-serien Suburra – La serie fra 2017 følger vi en gruppe af karakterer, der er dybt involveret i den kriminelle underverden i Rom. Handlingen udspiller sig i 2008, hvor en kamp om land i en kystby nær Rom eskalerer til en dødelig kamp mellem organiseret kriminalitet, korrupte politikere og Vatikanet.

Historien centrerer sig omkring tre hovedpersoner: den unge kriminelle Aureliano Adami, den ambitiøse politiker Amedeo Cinaglia og den gådefulde præst og Vatikan-insider Lele Marchilli. Disse tre karakterer bliver dybt forbundet, da deres personlige mål og baggrund begynder at smelte sammen i et farligt spil om magt og overlevelse.

I en by, der er præget af korruption, vold og magtspil, kæmper Aureliano, Amedeo og Lele for at opnå deres egen retfærdighed og overleve i en nådesløs verden. Samtidig bliver de trukket ind i en intens og uventet alliance, hvor de må navigere mellem lovlighedens grænser og deres egne personlige grænser.

TV-serien Suburra – La serie udforsker temaer som politisk korruption, magtens misbrug og religionens indflydelse på samfundet. Den byder på en intens, mørk og rå fortælling, der balancerer mellem spænding, drama og kriminelle intriger.

Med sine dygtige skuespillere, livagtige karakterer og en kompromisløs skildring af den brutale underverden i Rom, er Suburra – La serie en must-see for fans af spændende og nuanceret krimidrama.

Fem fejl i TV-serien Suburra – La serie, du måske har overset!

1. Den flyvende kaffe

I TV-serien Suburra – La serie har karaktererne altid travlt og drikker derfor hurtigt deres kaffe. Men hold lige øje med kaffekopperne! På mirakuløs vis flyver kaffekopperne rundt, når de bliver sat fra sig. Det er som om tyngdekraften ikke kan beslutte sig for, hvor den skal holde dem. Det er nok en ny form for kaffeskånering – kaffe to go, bogstaveligt talt!

2. Tidspunktets mysterium

Suburra – La serie har en fantastisk indviklet historie med mange plottråde, men der er en tidsrejsehemmelighed, som seerne ikke kan ignorere. Pludselig kan en karakter være et sted, og i det næste øjeblik er han eller hun et helt andet sted med ingen forklaring. Måske har de fundet en magisk måde at teleportere sig på, eller også skal man bare acceptere, at tid og rum ikke følger de samme regler i Suburra-verdenen!

3. Det utrænede politikorps

I Suburra – La serie må politiet se sig slået af den kriminelle underverden gang på gang. Måske skyldes det, at politiet er i for god form! Selv de mest hidkaldte politifolk er utroligt tonedannet og buffede. Hvordan hører de overhovedet mistænkelige lyde, når de har massive Bizeps i vejen for ørerne? Måske skulle de overveje at lave specialdesignede politihjelme med ørelapper!

4. Skurken, der aldrig dør

I Suburra – La serie har skurken ni liv som en kat! Uanset hvor mange gange man tror, at han er blevet dræbt, dukker han op igen som en uovervindelig mareridt. Det virker næsten som om han er en kombination af Terminator og en vampyr. Enten har han et undervurderet helbredssystem, eller også er han bare virkelig, virkelig heldig!

5. Byen med de uendelige gader

I Suburra – La serie er Rom næsten som et matematisk umuligt labyrintspil, hvor hovedpersonerne altid ved, hvor de skal hen. Uanset hvad de leder efter – mysteriøse baglokaler eller skjulte gemmesteder – synes de altid at finde det i det rette øjeblik, uden at spilde tid på at fare vild i den store by. Måske har de alle en hemmelig GPS-implantat, eller også er de bare født med et indbygget indre kompas!

Andre populære titler: Bruce AlmightyLittle WomenSecret HeadquartersExtractionBend It Like BeckhamThe Favourite – Intrigen und IrrsinnCobra KaiThe EqualizerPretty BabyYellowjackets47 RoninArrowBølle-BobHigh MaintenanceIts ComplicatedMike and Dave Need Wedding DatesRespectA Quiet PlaceEverybody Hates ChrisAnnihilationBarbie – Fairytopia: MermaidiaShazam! Fury of the GodsFlag DayJohn WickIdentity ThiefShall We Dance?Austin Powers: International Man of MysteryWelcome to WrexhamBarryBring It On: All or NothingThe QuarryBlack LightningSky High – Diese Highschool hebt ab!Hvad mor ikke vedShutterRiders of JusticeBonesSkinamarinkThe WatcherMayor of KingstownFantoma mea iubitaThe GooniesScorpion“Matadorerne” Giganternes kampSwiss Army ManAgatha: Darkhold DiariesTarzanHot Fuzz – Zwei abgewichste ProfisThe SandmanRussian Teen Ass