kinokvinder.dk

Succession (TV Series 2018–2023)

Medvirkende i TV-serien Succession

Succession er en populær TV-serie, der har været i produktion siden 2018. Serien følger den magtbegærlige og dysfunktionelle Roy-familie, der ejer et globalt mediekonglomerat.

Hovedrollerne

  • Nicholas Braun som Greg Hirsch: Greg er en af de yngre familiemedlemmer i Roy-familien og forsøger at finde sin plads i virksomheden.
  • Brian Cox som Logan Roy: Logan er familieoverhovedet og den dominerende kraft i mediekonglomeratet.
  • Kieran Culkin som Roman Roy: Roman er Logans yngste søn og har en udfordrende personlighed.
  • Peter Friedman som Frank Vernon: Frank er en erfaren executive i virksomheden og en af Logans nære medarbejdere.
  • Matthew Macfadyen som Tom Wambsgans: Tom er gift med en af Logans døtre og forsøger at klatre op ad karrierestigen.
  • Alan Ruck som Connor Roy: Connor er den ældste af Logans børn og er ikke meget involveret i familiens virksomhed.
  • Sarah Snook som Shiv Roy: Shiv er den eneste datter i familien og ønsker at markere sig som en stærk røst i virksomheden.
  • Jeremy Strong som Kendall Roy: Kendall er Logans ældste søn og forsøger at imponere sin far og overtage virksomheden.
  • J. Smith-Cameron som Gerri Kellman: Gerri er Logans advokat og en vigtig rådgiver for familien.

Andre medvirkende

Udover hovedrollerne er der også mange andre talentfulde skuespillere, der bidrager til Succession:

  • Dagmara Dominczyk som Karolina Novotney
  • Justine Lupe som Willa Ferreyra
  • David Rasche som Karl Muller
  • Hiam Abbass som Marcia Roy
  • Arian Moayed som Stewy Hosseini
  • Juliana Canfield som Jess Jordan
  • Fisher Stevens som Hugo Baker
  • Rob Yang som Lawrence Yee

Succession er skabt af Jesse Armstrong, der har sammensat et fantastisk hold af skuespillere og filmskabere til at skabe en dybdegående og spændende serie.

Med sin stærke rollebesætning og velskrevne manuskript har Succession formået at fange seernes opmærksomhed og holde dem fanget i spændende historier om magt, familie og intriger.

Medvirkende i TV-serien Succession er et sandt testament til talentet inden for både skuespil og produktion, der har gjort serien til en af de mest roste og populære TV-serier i sin genre.

Overblik

Titel Succession
Udgivelsesdato 3. juni 2018 (USA)
Oprindelsesland USA
Også kendt som Kế Nghiệp
Filmsteder Dundee, Skotland, UK
Produktionsselskaber Gary Sanchez Productions, Project Zeus, Hyperobject Industries

Resmué

Succession er en TV-serie, der følger det magtfulde Roy-familie, der kontrollerer verdens største medie- og underholdningsvirksomhed. Alt ændrer sig, da familiens overhoved træder tilbage fra virksomheden.

Familien Roy har kontrol over en medie- og underholdningsvirksomhed, der er en af verdens største. Mens de kæmper om magten over virksomheden og hinanden, bliver deres manglende moral afsløret gang på gang. Denne familie har ingen moralske værdier, og det samme gælder for alle, der er knyttet til dem. Se dem kæmpe om pladsen forrest i bussen til helvede.

Waystar Royco er et globalt medieselskab med interesser inden for flere brancher og på flere kontinenter. Selskabets 80-årige CEO og grundlægger, Logan Roy, sidder på toppen. Der spekuleres i, om han snart vil trække sig tilbage og overlade styringen til en af sine børn, men det virker ikke som om, han har til hensigt at gøre det. Dette falder ikke i god jord hos hans børn, tre af dem har ambitioner om at lede det enorme selskab.

Fejl er Succession: Se din yndlingsserie nedenunder på en sjov måde

Fotografisk hukommelse … eller ej?

Vi har alle på et eller andet tidspunkt haft episoder med glemsomhed, men TV-serien Succession har taget det til et nyt niveau! I en scene ser vi Logan Roy, den magtfulde medie-mogul, sige farvel til sin søn med et kæmpe smil på læben. Men vent lige et øjeblik! Et par scener tidligere så vi ham roligt sidde og stirre ind i væggen uden at genkende sin egen kone. Måske trænger Logan til at tage et kursus i hukommelsesfremmende teknikker?

Forvildede rekvisitter

Hvis du er en ivrig fan af Succession, har du måske bemærket nogle interessante rekvisitvalg i nogle scener. I en intense aktionssekvens ser vi karakteren Kendall Roy med en mobiltelefon i hånden, der hele tiden skifter mellem en iPhone og en Samsung-telefon. Måske er Kendall fan af begge mærker, eller også er det bare et tilfælde af forvirrede rekvisitfolk. Vi kan kun gætte!

Tidsrejser i Succession?

En ting er at have en kompleks fortælling, en anden ting er at have karakterer, der hopper tilbage og frem i tid uden nogen forklaring. I Succession oplever vi denne tilsyneladende tidsrejse, når karaktererne skifter fra nat til dag eller fra en scene til en anden uden overgang. Måske har manusforfattere et skjult talent for tidsrejser? Eller også har klippeafdelingen bare haft en sen aften?

Forbudte garderober?

Hvis du nogensinde har spekuleret på, hvad der sker i karakterernes garderober i Succession, er du ikke alene! Det ser ud til, at karaktererne opnår en utrolig evne til at ændre deres tøj i løbet af få sekunder. Påklædningen kan skifte fra en scene til en anden uden nogen rimelig forklaring. Måske har karaktererne en særlig superkraft – garderobe-skift på et splitsekund!

Kreative skuespillernavne

I Succession har vi set nogle bemærkelsesværdige præstationer fra skuespillere, der bringer karakterer til live. Men nogle gange ser det ud til, at karaktererne bliver forført af deres skuespillernavn og glemmer deres egentlige identitet. Seerne har bemærket, at skuespillerne nogle gange bliver kaldt ved deres virkelige navne i stedet for deres karakternavne. Måske er det en ny form for metodeforestillinger, som vi endnu ikke helt forstår?

Enestående kamerakunst … og usynlige kamerafolk?

Succesion er kendt for sin visuelle skønhed og kreative kameravinkler. Men seerne har bemærket noget mærkeligt – i nogle scener kan vi se kameraet i reflektionen af vinduer og spejle. Enten er det en bevidst kunstnerisk beslutning, eller også har kamerafolkene glemt at skjule sig selv! Hvem ved, måske er kamerafolkene virkelig troldmænd og kan undvige spejle?

Fejl eller skjulte mysterier?

Succession er en serie, der får dig til at tænke og spekulere, men indimellem får nogle af dens fejl os til at undre os: Er det virkelig en fejl, eller er det et skjult mysterium, som seerne skal opdage? Uanset svaret vil fejl i Succession altid bringe et smil på læberne og give os noget at snakke om ved kaffemaskinen.

Andre populære titler: UnchartedLove FlopsDoom at Your ServiceThe Matrix ResurrectionsBigOnly Murders in the BuildingThe Summer I Turned PrettyThe DoorsTammy and the T-RexThe Woman KingInvasionAsteroid CityModern FamilyThe InternshipMile 22: Misiune secretaBränn alla mina brevFridayA Spy Among FriendsThe Truman ShowWeathering with YouMechanic: ResurrectionThe Tomorrow WarThe MexicanNU er det NUYeokdoyojeong Gim BokjuInterstellarHis HouseThe ConferenceGet OutPeaky BlindersAhsokaMechanic: ResurrectionThe PrestigeOmul ploii21The Real Housewives of Beverly Hills“Keeping It Real Art Critics” KIRAC 27 Featuring HouellebecqEvil Dead RiseSailor MoonAquaman and the Lost KingdomKung Fu Panda 4SpiralAttack on TitanThe Expendables 3DestinosCatsThis Is UsTed LassoThe GameJackass Forever