kinokvinder.dk

Superstore (TV Series 2015–2021)


Overblik

Titel Superstore
Udgivelsesdato 30. november 2015 (USA)
Oprindelsesland USA
Kendt som سوبرستور
Optagelsessteder Los Angeles, Californien, USA
Produktionsselskaber Spitzer Holding Company, The District, Universal Television

Resmué

Superstore er en amerikansk komedieserie, der handler om livet for de ansatte i en stor supermarkedskæde. Serien følger en mangfoldig gruppe af medarbejdere, der arbejder i Cloud 9-butikken i St. Louis, Missouri.

Hovedpersonen, Amy, er en ung kvinde, der startede som almindelig medarbejder, men som hurtigt avancerer til stillingen som manager. Hun navigerer i labyrinten af arbejdsproblemer, konflikter mellem medarbejdere og kunder og de mange absurde situationer, der opstår i supermarkedet.

Amy bliver ofte udfordret af sin dovne assistent, Dina, der konstant går over stregen med sin autoritære tilgang. Samtidig er hun involveret i et kompliceret kærlighedsforhold med kollegaen, Jonah, som altid forsøger at gøre tingene rigtigt – selvom det indimellem ikke går helt som planlagt.

Udover Amy og Jonah inkluderer det farverige persongalleri også de excentriske butikschefer, Glenn og Garrett, den morsomme og optimistiske Cheyenne, den kyniske Mateo og den akavede Sandra. Der er også forskellige andre medarbejdere, der bidrager til den kaotiske og sjove atmosfære i butikken.

Superstore tager fat på en række sociale og politiske spørgsmål som f.eks. rettigheder for ansatte, kønsdiskrimination og forbrugerisme, samtidig med at den leverer en konstant strøm af skæg og ballade. Serien formår at kombinere lattervækkende komedie med følelsesmæssig dybde og komplekse karakterer, der udvikler sig gennem historien.

Superstore er en morsom og underholdende serie, der appellerer til både dem, der har erfaring fra detailbranchen, og til dem, der blot ønsker at grine og slappe af. Gennem sin brug af satire og humor giver serien os et indblik i den hektiske verden af detailhandel, samtidig med at den formår at fange publikums medfølelse og interesse for karaktererne.

Fejltagelser i TV-serien Superstore der vil få dig til at grine højt

Episode 1: Butikslivet er altid hektisk

I første episode af Superstore kunne de hurtige øjne blandt seerne spotte en sjov fejl. Under en hektisk sekvens med kunder der skændes om priserne, bemærkede nogle opmærksomme seere en person i baggrunden der holdt en vare op og læste teksten på den. Ironisk nok var teksten på varen: Tag altid et skridt tilbage fra kameraet. Bemærkningen virker som om den var rettet mod baggrundsfiguren, der klart ikke har fulgt instruktionerne!

Episode 5: Den mystiske forsvinden af indkøbsvognen

I denne episode finder vores elskede medarbejdere ud af, at en indkøbsvogn er blevet stjålet fra parkeringspladsen. Men nogle opmærksomme seere har bemærket, at i en tidligere scene blev den samme indkøbsvogn brugt af en karakter til at læsse varer på plads. Er det magi, eller har vores karaktere evnen til at genskabe indkøbsvogne på mirakuløs vis? Det ser ud til at netop denne Superstore er et sted, hvor alt kan ske!

Episode 10: Friske varer gennem årene

Vi ser igen vores medarbejdere arbejde hårdt for at holde butikken kørende i denne episode, men nogle seere har bemærket en detalje, der får os til at tænke på tidens mysterier. Under en scene hvor en karakter pakker friske grøntsager i en skuffe, observerede seere at grøntsagerne pludselig ændrede sig fra grønne og friske til brune og kedelige. Har vi fundet et hul i paralleluniverset i denne Superstore, hvor grøntsagerne ældes hurtigere end de burde?

Episode 15: Den flyvende kaffe

I denne episode, der er fyldt med sjove øjeblikke og skøre situationer, var der en fejl, der virkelig gjorde nogle seere chokerede – af grin selvfølgelig! Under en travl kaffepause blev en karakter set, der tabte sin kaffekop, og som ved et mirakel fulgte den i en perfekt bane og greb den igen, uden at spilde en eneste dråbe. Har vores Superstore ansatte overnaturlige evner, eller er det bare en genial visuel effekt? Vi vil lade dig være dommeren.

Episode 20: Lyder det ikke som Tina?

I denne afskedsepisode kom vi vidne til en sjov optræden fra en af vores yndlingskarakterer. Men nogle seere hævder, at der er noget galt med lyden. I en scene, hvor en karakter skulle sige: Jeg elsker dig, Tina, lød det mere som: Jeg elsker dig, Kina. Er det en fejl eller bare en sjov misforståelse? Måske vores karakterer er fans af international madlavning og sendte en meddelelse om deres madpræferencer. Hvem ved?

Andre populære titler: S.W.A.T. – Die SpezialeinheitSalsicha PartyLyckovikenWere the MillersPuzzle mortalThe Brothers GrimsbyCluelessThe PlatformThe Good Karma HospitalMin søsters børnThe QuakeThe Vampire DiariesF9: The Fast SagaInto the DeepThe DurrellsThe A-TeamAwakeMen in Black: InternationalDying YoungA Walk Among the TombstonesPierrot le FouQuem É Que Manda Aqui?The NunHeroes RebornDownhillFargoMillers CrossingScream VIThe Amazing Spider-ManBillionsJoylandEastEndersFive Nights at FreddysGods of EgyptI, Daniel BlakeThe FlashHemlock GroveO Urso do Pó BrancoKatar – WM der SchandeThe HustleBMFMasterChef AustraliaRocky BalboaReconYoung Guns – Sie fürchten weder Tod noch TeufelColoniaCafé SocietyJurassic WorldCaptain FantasticBreaking Bad