kinokvinder.dk

Sweetbitter (TV Series 2018–2019)


Overblik

Titel Sweetbitter
Udgivelsesdato 6. maj 2018 (Storbritannien)
Oprindelsesland USA
Sprog Engelsk
Også kendt som Сладкая горечь
Optagelsessteder New York City, New York, USA
Produktionsselskab Plan B Entertainment

Resmué

TV-serien Sweetbitter følger 22-årige Tess, der kort tid efter at være ankommet til New York City, får job i en berømt restaurant downtown. Hun bliver hurtigt introduceret til verdenen af stoffer, alkohol, kærlighed, begær, dykkebarer og fin spisning, og lærer at navigere i det kaotisk tiltrækkende, men også straffende liv, hun er faldet ind i. Det er historien om en ung kvindes rejse mod voksenlivet, der udspiller sig imod et rigt og beskidt bagtæppe af eksklusive restauranter, og skildrer muligheden, skønheden og skrøbeligheden ved at være ung og fortabt.

Fejl i TV-serien Sweetbitter gør seerne målløse – og ikke på den gode måde!

Hvis du er en af dem, der har fulgt med i TV-serien Sweetbitter, så er du helt sikkert stødt på et par fejl undervejs. Og lad os bare sige, at seerne ikke har været blege for at påpege dem!

Fejl #1: Den usynlige morgenkaffe!

En af de mest omtalte fejl i Sweetbitter er, da hovedpersonen pludselig får serveret en kop kaffe – som hun ikke engang rører ved! Ja, du læste rigtigt. I denne mystiske scene ser vi hende sidde med en fyldt kop kaffe foran sig, men hun rører den aldrig. Er det en ny form for kunstnerisk udtryk, hvor man rent faktisk drikker sin kaffe med øjnene?

Fejl #2: Den forsvundne serviet!

Efter at have spist en saftig bøf på en fancy restaurant, ser vi hovedpersonen kræve en serviet. Men i en uforklarlig handling forsvinder servietten, så hun er nødt til at tørre fingrene af i sine egne bukser. Er det en hemmelig træningsteknik for at blive mere fleksibel? Uanset hvilken betydning det har, ville det nok være mere hensigtsmæssigt at beholde servietten til sin oprindelige funktion.

Fejl #3: Den flyvende mobiltelefon!

Mobiltelefonen er blevet en uundværlig del af vores hverdag, men i Sweetbitter har de taget denne afhængighed til nye højder. I en scene ser vi hovedpersonen tage sin mobiltelefon op af lommen for at besvare et opkald, men pludselig flyver den ud af hendes hånd og lander på bordet foran hende. Er det en ny flyvende teknologi, som vi alle burde være misundelige på? Eller er det bare en dårlig special effects-job?

Fejl #4: Den magiske vinkaraffel!

Vin har en underlig evne i Sweetbitter. I en scene ser vi hovedpersonen skænke sig et glas vin fra en tilsyneladende tom vinkaraffel. Ja, du læste rigtigt – tom! Enten er hovedpersonen en besværgelsesekspert, der kan trylle vin frem fra intet, eller også er der sket en alvorlig fejl i optagelserne. Måske har de bare glemt at fylde vinkaraffelen op, hvilket helt sikkert er en ærgerlig fejl for de vineksperter derude.

Ja, Sweetbitter er bestemt ikke blevet sparet for hård kritik fra seerne, og det er svært ikke at lade sig underholde af de mange bizarre fejl, der opstår. Måske er det netop disse fejl, der giver serien dens helt egen charme – eller måske er det bare en påmindelse om, at selv i en verden med fejl kan man finde noget at grine af.

Andre populære titler: RoadkillKingsman: The Secret ServiceSabataKey and PeeleIn the Mood for LoveUnknownDead Man DownDriveAdriftLeyla and MecnunOnce Upon a Time in MexicoBlack AdamMissingPercy Jackson & the Lightning ThiefSundaySpinning ManSport sângerosKilljoyThe Shawshank RedemptionDude, Wheres My Car?Dolph & WulffJujutsu Kaisen 0Cry WolfThe Thomas Crown AffairAlle for fireRay DonovanEnola Holmes 2Cutie PieGirl in the BasementTop Gun: MaverickHannibal & JerryPusherTriangle of SadnessRheingoldGreen ZoneKraven the HunterThe Comeback TrailGhostbustersThe IslandZombies 3Proud MaryMiss OsakaShrekDaddys HomeBob Lazar: Area 51 & Flying SaucersRundt på gulvetWomen TalkingDeath in ParadiseDog GoneFrøken Nitouche