kinokvinder.dk

Sydney to the Max (TV Series 2019–2021)

De medvirkende i TV-serien Sydney to the Max

TV-serien Sydney to the Max er en populær sitcom, der har kørt fra 2019 til 2021. Serien følger hovedpersonen Sydney Reynolds og hendes liv sammen med sin far Max og bedsteveninden Olive. Her er en oversigt over de medvirkende i serien:

Ruth Righi som Sydney Reynolds

Ruth Righi spiller hovedrollen som Sydney Reynolds. Sydney er en moderigtig og udadvendt 12-årig pige, der navigerer gennem hverdagssituationer og teenageproblemer sammen med sin far og bedsteveninden Olive.

Ava Kolker som Olive Rozalski

Ava Kolker spiller rollen som Sydneys bedsteveninde, Olive Rozalski. Olive er en intelligent og sjov pige, der altid er med på sjove eventyr sammen med Sydney.

Jackson Dollinger som Young Max

Jackson Dollinger spiller den yngre version af Sydneys far, Max Reynolds, i flashbacks og erindringer. I serien er Max en omsorgsfuld singlefar, der forsøger at forstå sin datter og støtte hende i alle hendes eventyr.

Christian J. Simon som Leo Webb

Christian J. Simon spiller rollen som Sydney og Olives gode ven, Leo Webb. Leo er en energetisk og morsom dreng, der ofte deltager i Sydneys forskellige eskapader.

Ian Reed Kesler som Max Reynolds

Ian Reed Kesler spiller rollen som den voksne Max Reynolds, Sydneys far. Max er en engageret far, der forsøger at finde balance mellem at opdrage sin datter og bevare sit eget ungdommelige sind.

Caroline Rhea som Judy Reynolds

Caroline Rhea spiller rollen som Maxs mor og Sydneys bedstemor, Judy Reynolds. Judy er en livlig og humoristisk karakter, der elsker sin familie og har masser af visdom at give videre.

Julia Garcia som Emmy Mendoza

Julia Garcia spiller rollen som Sydneys klassekammerat, Emmy Mendoza. Emmy er en klog og fokuseret pige, der ofte er med i Sydneys eventyr og støtter hende gennem tykt og tyndt.

Amelia Wray som Sophia

Amelia Wray spiller rollen som Sophia, en af Sydneys venner. Sophia er en omsorgsfuld og følsom pige, der er kendt for sin medfølelse og støtte til sine venner.

Cassidey Fralin som Young Alisha

Cassidey Fralin spiller den yngre version af Alisha, en af Sydneys klassekammerater, der også er hendes rival. Alisha er en selvsikker og konkurrencemindet pige, der ofte prøver at konkurrere med Sydney.

Brogan Hall som Bucky

Brogan Hall spiller rollen som Bucky, en af Maxs venner. Bucky er en sjov og uforudsigelig karakter, der altid er klar til at skabe kaos og have det sjovt.

Reid Shapiro som Iggy

Reid Shapiro spiller rollen som Iggy, en af Sydneys klassekammerater. Iggy er en populær og charmerende dreng, der altid er godt tilpas i enhver situation.

Rizwan Manji som Vice Principal Virmani

Rizwan Manji spiller rollen som Vice Principal Virmani, skolens assisterende rektor. Virmani er en streng, men retfærdig skoleembedsmand, der forsøger at opretholde skolens regler og disciplin.

Arjun Sriram som Pete

Arjun Sriram spiller rollen som Pete, en af Sydneys klassekammerater. Pete er en venlig og hjælpsom karakter, der altid er klar til at være der for Sydney og hendes venner.

Aaron Takahashi som Mr. Tanaka

Aaron Takahashi spiller rollen som Mr. Tanaka, en af Sydneys lærere. Mr. Tanaka er en entusiastisk og inspirerende lærer, der altid forsøger at motivere sine elever.

Connor Falk som Harry

Connor Falk spiller rollen som Harry, en af Sydneys klassekammerater. Harry er en beskyttende og loyale ven, der altid er klar til at støtte Sydney og beskytte hende.

Reeanne Presley som Sabreuse

Reeanne Presley spiller rollen som Sabreuse, en af Sydneys klassekammerater. Sabreuse er en selvsikker og lidt excentrisk karakter, der altid skiller sig ud fra mængden.

Aniya Simone som Lexi

Aniya Simone spiller rollen som Lexi, en af Sydneys klassekammerater. Lexi er en modebevidst og stilfuld pige, der altid prøver at opretholde sin egen unikke stil.

Carlease Burke som Grandma Maya

Carlease Burke spiller rollen som Grandma Maya, Sydneys bedstemor. Grandma Maya er en kærlig og omsorgsfuld karakter, der altid er der for Sydney og hendes familie.

Sydney to the Max har et stjernespækket cast af talentfulde skuespillere, der formår at bringe seriens farverige karakterer til live. Gennem deres dygtige præstationer og kemi på skærmen har de medvirkende skabt en sjov og underholdende serie for seerne at følge med i.

Kilder:

  1. Sydney to the Max. IMDb. Hentet fra https://www.imdb.com/title/tt8883524/

Overblik

Titel Sydney to the Max
Udgivelsesdato 25. januar 2019 (USA)
Oprindelsesland USA
Også kendt som 你青春我煩惱
Produktionsselskab Its a Laugh Productions

Resmué

Sydney to the Max er en komedieserie, der foregår i nutiden med tilbageblik til 1990erne. Serien handler om den udadvendte mellemtrinselev Sydney Reynolds, der bor sammen med sin enlige far Max og sin progressive bedstemor Judy – tre generationer under samme tag.

En rørende og sentimentel komedie, Sydney to the Max drejer sig om oplevelserne hos den sociale og venlige mellemtrinselev Sydney Reynolds og hendes beskyttende, kærlige – og til tider ganske clueless – enlige far Max, som begge navigerer gennem udfordringerne ved at vokse op. Handlingen foregår på to forskellige tidspunkter med årtiers forskel, hvor tilbageblik til unge Max og hans bedste ven Leo i 1990erne spejler mange af de sjove knib, som Sydney og hendes bedste veninde Olive havner i.

VHS-videokameraer, blegede skaterhår og andre ting, der definerede 90erne, bringes til live, men Sydney og Max indser, hjulpet af Sydneys energiske bedstemor Judy, der er velbevandret i Max barndomsstreger, at de har mere til fælles, end de tror.

Fejl i TV-serien Sydney to the Max skaber kaos i historien

Det er en velkendt sag, at ingen TV-serie er helt fejlfri. Og den underholdende sitcom Sydney to the Max er bestemt ingen undtagelse. Seere verden over har opdaget nogle bemærkelsesværdige fejl i handlingen, der har fået os til at grine og ryste på hovedet i lige dele forbløffelse og forundring.

Olive og hendes ufattelige juleønske

En af de fejl, som seerne har bemærket, drejer sig om karakteren Olive og hendes forvirrende juleønske. I sæson 1 hørte vi Olive tydeligt sige, at hun ønskede sig engangsørepropper til jul. Alt sammen ganske uskyldigt, ikke? Vel, her kommer forskellen: I sæson 2 afsløres det, at Olive faktisk fejrer Hanukkah! Så hvordan kan hun så ønske sig julegaver? Måske er Olive bare en ekstraordinær, flerreligiøs karakter, der ønsker sig alt, hvad hun kan få hænderne på? Hvem ved? Men det er helt sikkert en fejl, der har fået os til at måbe.

En indisk mysterium

Udover karakterernes personlige fejl er der også en gådefuld fejl, der drejer sig om Indien. En af vores nysgerrige læsere spurgte, hvordan serien Sydney to the Max officielt blev udgivet i Indien på hindi. Desværre, trods vores ihærdige søgen, har vi ikke kunnet finde noget svar på denne dybtgående og vigtige undersøgelse. Så vi må alle fortsætte med at undres over dette titanspørgsmål, og måske bliver det aldrig fuldstændig afdækket.

Selvom disse fejl i Sydney to the Max kan få nogle øjenbryn til at hæve sig, er det vigtigt at huske, at enhver produktion kan ende med at have nogle små skæverter hist og her. Det betyder dog ikke, at vi ikke kan more os over dem og lade vores latter fylde rummet, når vi opdager de bizarre fejl og inkonsistenser.

Så næste gang du slapper af og ser Sydney to the Max, skal du holde godt øje med de skøre fejl og se, om du kan finde nogle, der ikke er blevet nævnt her. Det er trods alt altid sjovt at opdage, at selv vores yndlingsserier har deres små uheld i det uheldige.

Andre populære titler: The One and Only IvanAnniePlanet of the ApesHope FloatsAvengers AssembleBonesFeud: Bette and JoanThe GuestSupernaturalSupernaturalFrit faldFamily GuyPrometheusGreen BookBeefDia Do SimLouises husPovestea unui campionOnkel Joakims hemmelighedCable GirlsThirteen DaysLe Mans 66: O DueloThe Lying GameUnited States of Al21Cars on the RoadA fost odată în AmericaToy Story 2CoronerGladiatorSniper 3RED 2WalhallaToy StoryHeatFifty Shades of GreyThe New MutantsSilicon ValleyDoc MartinLone SurvivorThe Dark Knight RisesNip/TuckSylvies LoveThe MatrixThe Devil All the TimeLittle House on the PrairiePsychoZack Snyders Justice LeagueOrphan